Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Samsung UE55DU7172U - zmena lokality

Dobrý deň,
vedeli by ste mi poradiť, ako nainštalujem geo-blokované aplikácie na tejto TV? Zmenil som lokalitu v Samsung účte, TV som resetoval do výrobných nastavení, pri nastavovaní som zvolil krajinu ČR, ale aj tak tam mám dostupné len slovenské aplikácie. Jedná sa mi o appku od Vodafonu.

Všimol som si, že aj keď bol jazyk TV nastavený na češtinu, zmluvné podmienky boli v slovenčine. Viem že tam je nejaké servisné menu, ale neviem ako sa tam mám dostať.

1. mám skúsiť VPN? bude to fungovať?
2. ako sa dostanem do servisného menu?
3. posledná možnosť, kúpim nejaký TV stick s androidom :)))

Ďakujem

ppolacek
Registrace: 1/2024
Odpověď v diskusním vlákně

@ppolacek

tak 3. možnosť je na betón ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Samsung UE55DU7172U - zmena lokality

Přesně jak píše Dzordzo kup android box ,já bych doporučil nějakou Teslu mám s ní jen samý dobrý zkušenosti u známý jede vše co potřebují,za mě Samsung už nesmí ke mě domů katastrofální software a nejenom ten já jej kdysi koupil za 3,5 roku mi odešla nand paměť a nikdo mi to nemohl opravit jen autorizovaný servis za hodně velký peníze,proto televize buď s android a nebo google tv systémem nic jinýho doma nechcu a mám s tím jen ty nejlepší zkušenosti a vše funguje jak má zatím se mi nestalo že by nějaká apka nefungovala ,mám doma asi 7 let starýho Philipa u mladýho v pokoji a teď před vánocema jsem si pořídil 65TCL c855 a spokojenost absolutně zatím se vším za mě jedině android a nebo gogle tv.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

@ppolacek

Tak to jsem zkoušel snad se vším u mě se jednalo o instalaci aplikace Viaplay kvůli polské streamové službě nakonec jsem ji nainstaloval na dune to je android box mimochodem špičkový a již léta není problém.Zkoušel jsem změnu regionu,jazyka,VPN,kontaktoval jsem servis samsung ještě jsem plánoval odvoz TV do polska a tam se pokusit o instalaci nakonec jsem zůstal doma.Myslím že ty TV jsou už prodávány pro určitý trh a já bych musel koupit TV v Polsku aby to šlo no a ty v ČR.

joe25
Registrace: 8/2019

@ppolacek

jak je psano výše pořidit externí box nebo Google Chromecast 4

ostplus
Registrace: 6/2008

@ostplus

Crhromecast ani omylem

amper
Registrace: 6/2008

RE: Samsung UE55DU7172U - zmena lokality

Cromecast již nikdy více👎👎👎👎

milde1
Registrace: 1/2025

Cromecast již nikdy více👎

milde1

Chromecast je veľmi ťažké slovo na písanie, keď ho ani dvaja po sebe diskutujúci nenapíšu správne.

RudoM
Registrace: 5/2020

@RudoM

Jo moje blbá chyba 🤷

milde1

objednám android box

Ďakujem všetkým za rady a hodnotné info, mám doma telku LG a tam so zmenou lokality nie je problém, mám tam nainštalované obidve Skylink appky (CZ+SK), ale teda táto Samsung TV je strašná drama queen.

Objednám nejaký android box

ppolacek
Registrace: 1/2024

Mne to vzdy klaplo ked som zmenil ISP providera pri resete smart-hub. Tym sa mi vzdy podarilo obist geoblokaciu a bol som schopny nainstalovat aj app-ku z ineho obchodu ako som sa fyzicky nachadzal.

zanzibar1
Registrace: 1/2010

@zanzibar1

Nemohl bys to popsat podrobněji?Netuším co je změna ISP provider a reset smart-hub.Mohlo by se hodit člověk nikdy neví.

joe25
Registrace: 8/2019

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra