Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Od obeda výpadky obrazu na Skylinku

Ahojte, zaznamenali ste tiež výpadky obrazu na Skylinku? Dnes od obeda na rôznych staniciach a viacerých transpondéroch krátkodobo vypadáva obraz na pár minút a znovu nabehne. Výpadky som pri prepínaní registroval na programoch ČT, MARKÍZY, JOJKY, RTVS...Všetko čo sa týka paraboly, kabeláže aj prijímača mám skontrolované, všetko bez chyby a ako vždy Skylink odkazuje na chybu u mňa...

Palo232
Registrace: 6/2023
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Od obeda výpadky obrazu na Skylinku

Ahoj, u mě to samé. Ale už to naběhlo.

hamas
Registrace: 10/2015

@hamas

Ďakujem za potvrdenie, áno už to ide. Len nechápem, že Skylink má potrebu stále robiť z ľudí (nevhodné slovo)ov...

Palo232

Pre admina :Pre hlu*ákov je odkedy nevhodné slovo?

Palo232

Vypadky

A nesuvisi to so slnkom? Kedy je to obdobie na jar a jesen, ze slnko moze sposobovat tieto vypadky? Pri jarnej a jesennej rovnodennosti? To este len bude.. Normalne mi to vypadlo, jak sa to odborne nazyva..

Mopky
Registrace: 11/2009

@Palo232
https://www.parabola.cz/sun_calc_cz.html tu se podivej a zjistis kdo ma maslo na hlave...

chocholos
Registrace: 11/2007

@Mopky, chocholos

O. K. Zase mám o niečo viac rozšírené obzory čo sa týka sat. vysielania a možných příčin výpadkov signálu. Dík chalani

Palo232

@ Palo 232

To je v pohode. Sak ucime sa cely zivot, no ale o par dni to bude i na 0,8W.. drobne vypadky..

Mopky
Registrace: 11/2009

@Mopky

Z Digi som problém ráno nemal od 09:00-10:00 ale keď som mal Skylink tak tie výpadky boli ale vo večerných hodinách to išlo ako hodinky.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

Sun outage, sun interference - slnečná interferencia/výluka.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

Nemohl jsem vyzkoušet, jen jestli to nesouvisí s "finálním" přesunem TP na novou družici.

Warpik
Registrace: 9/2016

@Palo232

My slová necenzúrujeme.
Tak ako napíšeš,tak sa zobrazí.
Ak niečo upravíme,tak to vidíš,že text editoval ten a ten.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

zlaty Freesat

Ziadne vypadky :razz:

A je to
Registrace: 4/2019

Mimo mísu

Mě někdy padá signál na BulgariaSat na 1,9e vždy kolem poledne na pár minut. :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@Palo232

On to asi nebude Skylink, kto robi z ludi hlupakov...

Jean Reno
Registrace: 2/2022

Zetor25 a zmariam

Digi sice mam, ale sledujem ako doplnok obcas. V dobe asi 2010 az 2016 ked som mohol chytat iba 0.8W tak tieto mikrovypadky tiez boli aj na 0.8W..

@ ZMARIAN. Dakujem, to je ten nazov co som si nevedel spomenut..

Su to veci ktore sa deju obcas, podobne ako ked je burka.. to neovplyvnime.. Zvykol som si na to. Kazdy typ prijmu ma obcas svoje neduhy.

Mopky2
Registrace: 10/2015

@Palo232

Admini samotní jednotlivé slová zrejme necenzurujú. Ak niečo opravia, je to tam uvedené.
Avšak samotný systém už má v sebe naprogramované, ktoré výrazy sa považujú za nevhodné a automaticky ich nahradí výrazom "(nevhodné slovo)". Dá sa to obísť napríklad tak, ako si to potom urobil Ty, len dopredu vlastne nevieš, aké slová považuje systém za nevhodné. Teda okrem tých skutočne expresívnych.

Frank11
Registrace: 2/2009

@Mopky2

Niečo podobné som zažil aj minulý rok na 0,8,W tiež mi klesal signál. :O Večer to bolo lepšie. :lookaround:

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra