![]() |
|
Disney + za 49KčNabídka končí 30. března 2025. Jen pro nové a oprávněné vracející se předplatitele od 18 let. Po čtyřech měsících se předplatné začne automaticky obnovovat za v té době platnou cenu tarifu Standard 199 Kč za měsíc, pokud ho do té doby nezrušíte.Nevím jestli tato informace už tu byla. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
SVK: Disney+ za 1,99/mesiacDo 30. marca môžu noví a vracajúci sa zákazníci využiť špeciálnu ponuku a predplatiť si balík Disney+ Standard za 1,99 eur mesačne na 4 mesiace.Rozhodne zaujímavé. ![]() Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
@JimmyDík, nevěděl jsem. Dřív jsem měl plnou palbu, ale zrušil jsem to. Pro mě tam nic nebylo. Tak teď jsem to tam nahodil zpět za 49 Kč. Mám to pro vnuky, když přijedou k nám. |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
RE: Disney + za 49KčDúfam, že to budú pravidelné akcie. To sa potom dá...![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 007 |
![]() |
|
RE: Disney + za 49KčNechápu jak si někdo platí tyto platformy vždyť tam nic zajímavýho není,na co se tam pořád díváte, opravdu je to brak.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 986 |
![]() |
|
RE: Disney + za 49KčKoľko zariadení môže byť pripojených? |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
RE: Disney + za 49Kčdve iba , drahší balíček s 4K ,Dolby Atmos a HDR až 4 zariadenia , zoznam filmov nikde až na inej webovej stránke filmy z 80 a 90 rokov ,niečo novšie ale máličko čo som videl |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 797 |
![]() |
|
Janci19Ďakujem,je to ako pri VOYO |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
@kanon69No tak samozrejme že nechápeš, lebo si v appke nikdy nebol a o ponúkanom obsahu nič nevieš. Možno akurát nejaké scestné fámy. To je ako by som povedal, že nechápem prečo si ty zapínaš televízor, však tam nič neni.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Disney + za 49Kč@zmarian: Proč místo osočování raději nenapíšeš na co se tam díváš? Třeba pro inspiraci. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 352 |
![]() |
|
@F4turboAk o niečom nič nevieš a ideš o tom hovoriť, tak sa nečuduj ak ako spätnú väzbu dostaneš: prečo o tom hovoríš? Už tá forma "vždyť tam nic není" naznačuje špektakulárny individuálny rozhľad. 😊Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Disney + za 49KčSuper, ale mně jsi neodpověděl. |
F4turbo
![]() |
|
@F4turboNa Disney+ som nacucnutý najmä na obsah FX a Hulu, ktorý považujem za inovatívny a odvážny (popri Apple TV+ povedzme). Občas aj Nat Geo.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Disney + za 49KčChlapci nevaďte sa, fanúšik filmov Star Wars musí mať predplatené Disney+![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Disney + za 49KčA nielen Star Wars, ale aj fanusik Votrelca, Planety opic alebo MASH. Ale nas najvacsi filmovy kritik, odsudzovatel braku a znalec streamovacich sluzieb kanon69 ma na to zjavne iny nazor...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@black13aÁno máš pravdu aj tie.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Disney + za 49KčV spomínané sekcie FX a HULU sú pre mňa atraktívnejšie ako Star Wars alebo Marvelky. Spin-offky Star Wars ešte ako-tak OK, ale Marvelky nemusím. Zato seriálové pecky FX sú jedny z najlepších na trhu (Devs, Shogun, Fargo, The Americans, Sons of Anarchy, Breeders, atď.).![]() Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@zmariansouhlas, kdyby existovalo u nás hulu, měl bych ho raději než disney+ |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 762 |
![]() |
|
RE: Disney + za 49KčMi stačí max. Na co takové (nevhodné slovo).![]() |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: Disney + za 49Kč@zmarian: Díky za odpověď k věci. Když na něco zajímavého narazím, podívám se občas na Justwatch a Disney+ tam vesměs není uvedena. |
F4turbo
![]() |
|
@F4turboNa Justwatch neni Disney+? Nenavštevujem túto stránku, ale po otvorení u mňa to je hneď prvá služba v ikonách. Skúsil som si zvoliť Daredevil: Born Again a hneď mi to ponúklo Disney+.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Disney + za 49KčJe, ale to, co hledám, není většinou na Disney+. Naštěstí nejsem odkázaný na české titulky a dabing. |
F4turbo
![]() |
|
@F4turboTy asi skôr hľadáš tituly a priraďuješ k nim platformy (ak dobre chápem), ja sa pozriem na to čo mi tá-ktorá služba daný mesiac ponúkne. Ja sa dozvedám o novinkách všeobecne zo streamingu na IMDb, Rotten Tomatoes, Metacritic, Variety, BBC Culture, etc. Ale sú stránky aj u nás, ktoré robia mesačné sumáre. Niekedy si vyberám na základe ratingového indexu alebo indexu popularity na IMDb, ak mi niečo aj vkusovo sedí.Na Disney+ je pomerne viac dabingu, na Apple TV+ zase iba lokalizované titulky. Mne je to v podstate jedno, najčastejšie sledujem v pôvodnom znení. Ja som sa teraz nahákol na DEXTERa, čo je veľmi známy seriál ale nikdy som s ním nemal dočinenia. Stal sa opäť vyhľadávaným, lebo k nemu debutoval spin-off prequel na SkyShowtime. Tak som sa predrel cez pôvodného, starého Dextera (2006-2013), všetkých 8 sérií. Prvé 4 silné, posledné 4 priemernejšie. Teraz ma ťahá aj "čo bolo po" miniseriál s pôvodným ansámblom - Dexter: New Blood. Aktuálny seriálový prequel ma asi zaujímať nebude. Ani neviem, kde sa Dexter u nás vysielal v tej dobe pred streamingom. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@zmarianTo je náhoda. Dexter zrovna sleduji na KODI. Ve SkyShowtime nejsou všechny série. |
milde1
![]() |
|
@milde1Nazdárek, pri ktorej sérii si akurát? Čo sa deje? 🔪Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@zmarian5 série jak se děcka odstěhovali od Dextra. Jsem do toho zažraný😄 |
milde1
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |