![]() |
|
Hobby TV asi do večných lovískHobby TV asi nasleduje kroky Mňam TV. Skylink ju vypol, respektíve zastavil z dôvodu neplnenia zmluvných povinností vysielateľa Hobby TV. Ešte by som odporúčal TV8 a podobné kanály.![]() ![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 544 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískA co třeba pročistit do odpadu takové uživatele jako ty?On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískVaros107, ozval sa pravidelný divák TV8?![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískTos mi to tedy nandal...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@krtíkCo tady plácáš ? A proč sem vůbec chodíš? Co je to za příspěvek ? Tohle bývalo odborné satelitní fórum pro řešení technických problémů s příjmem vysílání ze satelitu a ne chatování o ničem. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískMMorous, čo ťa tak vytočilo na mojom príspevku? Prečo by som sem nemohol chodiť? Upozornil som na pravdepodobný koniec stanice Hobby TV na Skylinku a ty ma preto vyhadzuješ? Neťahal som do diskusie politiku, ako zvyknú niektorí prispievatelia, myslím, že môj príspevok bol vhodný pre toto fórum. Rozhodne viac ako tvoj príspevok. A že som si dovolil TV8 označiť ako odpadovú TV je môj názor, ktorý mi žiaden MMorous nemôže vziať. Ešte chvalabohu taká cenzúra v našich končinách nie je.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískTak se nám pokus vysvětlit, podle čeho posuzuješ kvalitu TV stanic. Co je odpad a co je skvost a proč. Diky za tvůj názor, těším se.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@krtíkAspoň v Tom Skylinku pochopia že tie kanály nemajú význam mali sa zamerať na lepšie kanály.Aspoň tie okrajové dať do Internetovej tv a tie hlavné na satelit ako je to pri Antiku. Taký TV 8 SK vydrží ešte roky. ![]() Mozno to je aj dôvod nízkej sledovanosti. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískKľudne to tu napíšem aj ja. TV8 je aj podľa mňa odpad. Prečo? Lebo zarába na menej inteligentných ľuďoch, ktorí majú nejaké problémy. Tie ich problémy však tá stanica určite nevyrieši, len ich uchlácholí a popritom ich pumpne o nejaké eurá za telefónny hovor, ktorý určite nie je za cenu miestneho.No a teraz by som na oplátku rád poznal názor Varos-a107 na túto stanicu a jej hodnotenie. Ďakujem. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískStanice které mě nezajímají nesleduji, TV8 patří mezi ně. Takové stanice mě nijak neomezují, nepřekáží, neobtěžují. Proč bych je mě nazývat odpadem? Tyto stanice svoje diváky mají a to je podstata. Spíš se starám o sebe, co umím či neumím, co tu po mě jednou zůstane atd, ale to těžko může tupec pochopit. Když vidim vaši současnou vládu, tak takových jak píšeš těchto “málo inteligentních” lidí musí být ve vaši zemi hodně, takže TV8 asi bude mít diváckou klientelu širokou.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@Frank11Radši ať nic nepíše. Nechceme pro něj ovoce. Je pro nás užitečný. Ale zdá se mi, že se už aspoň trochu naučil shovívavosti a hned nevybuchne naplno.Co se této stanice týče, mám tentýž názor. Jen bych přece jen vyzdvihl jednu basovou linku pri nočnej šteklivej linke... |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
@Varos107Tak jsem to nestihl včas odeslat, ale Bravo. Tleskám. |
krupino
![]() |
|
KrupinoTo bylo na mě?On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@Varos107Ďakujem, urobil som si obraz o Tebe."Tyto stanice svoje diváky mají a to je podstata." Áno? To, že tí chudáci (ktorých je mimochodom požehnane aj vo Vašej krajine) sú pre svoju menšiu "rozhľadenosť" vlastne okrádaní a zneužívaní TV stanicou, ktorá si na tom vybudovala zárobkovú činnosť? Takže to je podľa Teba úplne v poriadku! Však áno, každý sme nejaký. Inak neviem prečo do toho potrebuješ vťahovať politiku a urážky. Mňa však môže uraziť len inteligent. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískmilujem,ked tu niekto napíše,že je to odpad...možno pre neho...druhý to pozerá...a potom chce utópiu aby pridali FHD...![]() ![]() ![]() AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 522 |
![]() |
|
FrankKoho jsem urazil a čím?Nebo máš na mysli potrefenou husu? On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@Frank11Veď je demokracia tak každý si môže na veci spraviť názor aj na tv kanál alebo to je tiež už zakázané?Ja nesledujem tv Lux ani tv 8 takže asi tak. Lebo to k životu nepotrebujem.Je to na každom co rád pozerá to je ako keď niekomu povieš že pivo je lepšie ako Kofola ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískkedy prida skylink true crime joj sport 2 vie niekto |
Miro1983
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískjsivak, myslím, že FHD nie je nič extra, v roku 2025. Ale asi máš pravdu, v našich končinách je to stále "nadštandard". Aspoň u niektorých operátorov. Preto som napísal, že by som bol rád za FHD, lebo viem, že oni sú schopní tam drbnúť SD.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovísktento rok čakajte niečo veľké keď to padá jedno za druhým ako nikdy, keď uź aj večný fta mohykán Óčko padol |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 464 |
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískTV8 je televízny odpad plný šmejdov, ktorí zneužívajú ľudí, ktorí nie sú na tom po psychickej stránke dobre... byť na mne, tak ďalších minimálne 10 zbytočných staníc by som zo satelitu vyhodil (Šlágre, Barrandovy, Prima Star, Show...to sú stanice, ktoré ma len teraz v rýchlosti napadli) A nie tu mudrovať o tom a niečo dokazovať čo je odpad a čo nie... je to odpad a nie je o čom ďalej diskutovať🙄Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@Varos107Staraj sa o to čo máte doma OK? A nej eb sa do toho čo je u nás. Raz si tu už do mňa rypol... a a nechal som to tak... čo si ty vlastne o sebe myslíš dpč?🙄Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@Varos107Jo. Bylo. Akorát jsem se nemohl pořádně soustředit na čtení, neboť jsem se věnoval ještě jiné činnosti v rodině. Takže tu poslední větu jsi mohl vynechat.Slovy klasika:"A komu tím prospějete, co?" |
krupino
![]() |
|
@krtíkTen odpad nejde akorát na Skylink. Jinde běží. Tak poděkuj Skylinku a tady nenaříkej. |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@Miro1983NIKDY, iba Joj Šport 2HD...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: Hobby TV asi do večných lovískSouhlasím s Varos 107. Taky mě vadí, jak někteří rádoby odborníci hodnotí kvalitu jednotlivých kanálů. Opravdu nikdo nikoho nenutí sledovat něco proti jeho vůli. Pokud má vysílatel licenci a platí za distribuci, ať vysílá co uzná za vhodné. Rozhodně nemám pocit, že je fronta zájemců na uvolnění místa v DVB-T, či na satelitu. Kdo chce, tak vysílá. A divák ať si vybere. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
![]() |