![]() |
|
Humax UD-FOX/HD by FreesatZdravím všechny,lze na tomto stroji provozovat freeSAT, či Skylink z pozice 23,5°E? Je tam soft z roku 2013 a při OTA aktualizaci mi to hlásí, že nový soft není. Nelze naladit kódované programy z Astry. Pouze nekódované, i když mám zatrženo hledání všech programů. Ty jsou pak zařazeny za freeSAT programy z Thoru (mám na DiSeq signál z obou pozic). Lze se někde dopídit k softu, který by umožnil příjem z Astry? |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
krupinoTenhle Humax Fox byl myslím přímo pro freeSAT, takže tam myslim nešli naladit jiný satelitní provideři. Když dáš Astru23,5E podíval si se na navolene vyhledávání přes tl. OPT zda tam máš navoleno všechny programy a není tam náhodou FTA. Zkus to, ale moc tomu nedávám šanci. Vpodstate je to Humax 5100S, ale přímo pro freeSAT. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Humax UD-FOX/HD by Freesatak sa nemýlim Humax bol asi prvý digitál mal som ho niekedy okolo r.2000, od tej doby má takmer všetko vyššie zabezpečenie, naladiť síce ide ale nedekoduje nič a Sw sa dávno neaktualizuje |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
@HYPERAno. Zatrhl jsem při OPT všechny programy. Chtěl jsem se tu optat, zda ho tady na fóru někdo zkoušel "převychovat" pro 23,5°E včetně fastscanu. Nebo zda v rámci přesunu freeSATu na Astru není v plánu OTA aktualizace firmware. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
![]() |