![]() |
|
AL titulkyAhoj všichni,poprosím o vysvětlení,jak funguji AL titulky ze satelitu.Zkoušel jsem na Zgemma h7s na neměckých programech nic se neukázalo.Stáhnul jsem plugín, nastavil, Openatv 7.5.1jak na to. Děkuji.Příště vyzkouším Gigablue. |
calimeros
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
@calimerosSkus si to predplatit a potom sa ozvi ci to fungujeFree Trial nefunguje Na dozat sa neunuvaju ani odpovedat https://www.stbzone.com/Home/Subscribe |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
oprava"dotaz" |
A je to
![]() |
|
RE: AL titulkyMám tiež zgemmu H9 Open ATV 7.3. Ale o titulkoch neviem, nemáme k tomu niečo bližšie? Vidím to prvý krát, asi som niečo prehliadol.![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
@TamiZaspal jsi dobu,to je víc jak půl roku stará věc![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
@TamiTitulky umelej inteligencie AI funguju iba od OpenATV 7.4 a vyssieTreba si zistit kompatibilitu pre dany prijimac Free Trial funguje 15 dni ale iba raz Rocne predplatne 15USD |
A je to
![]() |
|
RE: AL titulkyJenom dotaz a co jiné sw kromě openatv. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
![]() |
|
@FanynA co by si rad vedel?Lebo tomu co si napisal akosi nerozumiem ![]() |
A je to
![]() |
|
RE: AL titulkyDo linux boxu jsou i jiné sw kromě openatv mám jmenovat, ne každý používá openatv. Např. openvix, vti, openpli atd. |
Fanyn
![]() |
|
RE: AL titulkyUž jsem to našel zatím jen openAtv a openBh. |
Fanyn
![]() |
|
RE: AL titulkymám to predplatené , na openATV to ide už iba od 7.5.1 , ale žiadna sláva, mal som o tom väčšie očakávania, taký strojový preklad, pri preklade z nemčiny to nepozná ženský a mužský rod, občas nezrozumiteľný preklad, vcelku dobre to prekladá z polštiny ale to preto, že sú to podobné jazyky a samozrejme prekladá iba tie programy, ktoré majú k dispozícii originálne dvb a txt skryté titulky (najviac ich msjú nemecké verejnoprávne televízie, súkromné už pomenej) |
vlastik525
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
@vlastik525Dakujeme za infoAko prebieha aktivacia? |
A je to
![]() |
|
RE: AL titulkyDíky za info,chtěl jsem zkusit jen Free.Nemá smysl nic zatím platit. |
calimeros
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
@calimerosSkusit to mozesPoprve to funguje ale po uplynuti 15 dni uz nie |
A je to
![]() |
|
![]() |