Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Koniec balika DIGITAL a platenie balika Mini a vys

Ahojte. Dnes som si v Skylink zone nasiel info :

Vážený zákazníku, k 1. 5. 2021 došlo ke zrušení konceptu Servisní poplatek s nabídkou programů balíčku Digital. Dopředu uhrazené předplatné za Servisní poplatek Vám uložíme 28. 03. 2025 do kreditu.
Peníze z kreditu můžete kdykoliv využít k předplacení jakéhokoliv balíčku z naší aktuální nabídky. Váš Skylink

Takze upratuju a vsetci co chceme pozerat si musime platit balik. Tym co nam siel este dalsi region k povodnemu, to nam rusia 30.4.2025

Tak balik minimalne mini si musim platit od asi 1.4.2025.. To si este vyberiem, ze aky.. HBO mam na UPC kabli za 6,99€ cize to si ponechavam..

Komu to este prislo?

Mopky
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Skylink

e-mail prišiel aj mne,k 1.5.2021 došlo k zrušeniu konceptu SP.
Vopred uhradené predplatné za SP Vám 28.3.2025 uložíme do kreditu.

jurokovac
Registrace: 7/2024

Skylink

Balíček SMART mám zaplatený do 21.9.2025.

jurokovac
Registrace: 7/2024

@Mopky

Ahoj ja mám Balík HBO Standard od Skylinku ale neprišlo mi nič ohľadom konci SERPA.
Ale iny balík by som už ani nedával to úplne stačí kto chce CZ stanice cestu si nájde.
Jedna výhoda že že dávajú Max k balíku ešte je tam Prima Zoom pre SK región uvidíme dokedy to nechajú.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Prima sa vyjadrila, že Primy Zoom, Show a Star nebude nahrádzať, inými slovami Skylink a UPC si to môžu definitívne ponechať. Mariša s Jojou to už skúšali cez súd a nič, no a Orange získal WTA, takže byť na ich mieste, tak držím hubu na adresu Skylinku ;) Jedine, žeby Prima dostala nejakého zlého riaditeľa :))

CABAL
Registrace: 2/2018

@CABAL

Ešte že Prima má rozum a že to nechá aj pre SK.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25

Zetor25

Kedze si platis HBO pravidelne, tak nie je dovod myslim, aby Ti to prislo. Ja si platim pravidelne inkasom len ten druhy balik - SK Serpo aby som mal CZSK kartu zaklad. Kedze som mal digital na dlhsie obdobie (do 07/2027) aktualne, preto mi klepnu po prstoch a daju to do kreditu. No a budem si platit asi Smart.. uvidim..

Mopky2
Registrace: 10/2015

@Mopky2

Okej vďaka za odpoveď nech sa darí. ;)

Zetor25

RE: Koniec balika DIGITAL a platenie balika Mi...

Od 1.5.2025 ak chceš naďalej sledovať vybrané CZ a naopak SK programy tak už len z dvomi kartami SK a CZ región. Koniec akejkoľvek možnosti mať všetko súčasne na jednej karte ako to ešte ide doposiaľ niektorým max. do 30.4.2025!

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

@DDR

To je mi jasne z predoslych vlaken a aj z info co mi tiez dosla.

Bohuzial, ti ktori sme este cerpali klasicky Digital mimo SK alebo CZ servis poplatku (mali sme DUO region na jednej karte), tak uz nepojde ani Digital na samotny region ako je registrovana karta. Iba s balikom uz.
Skylink pod hlavickou Canal+ dokoncil co zacal v minulosti. Prerod s jednoduchym zakladom na klasicky pay TV.

"Cesty signalu su nevyspytatelne, je len na nas, ako si ich chytime" :8)

Mopky

@Mopky2

tak jsi měl bezúročné spoření u skylinku,to se vyplatí

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@ pierrepetr

Nie tak celkom. Lebo platbou SK servis poplatku sa mi predlzoval automaticky aj zakladny digital balik platnost. Cize skor Skylink mi dal naviac.

Mopky2
Registrace: 10/2015

Mám v tom trochu chaos. Mám jednu kartu registrovanú na český región. A platím si na nej balíček SMART a idú mi na nej základné české stanice z balíčka DIGITAL. A tiež mi prišiel ten odkaz "Vážený zákazník,
k 1. 5. 2021 došlo k zrušeniu konceptu Servisný poplatok s ponukou programov balíčka Digital..."
Budú mi od 1.5. naďalej na karte fungovať všetky české stanice tak ako doteraz?

thud
Registrace: 8/2010

@thud

pokračování zde

https://www.parabola.cz/forum/topic-107221/

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tak po nekolika letech rusime neco co uz nekolik let neexistuje 😂 to je rychlost. tak snad uz se v tom spicim kralovstvi konecne nekdo probudi.
a uz vam prislo oznameni ze vraceji preplatky toho serpa do kreditu ?

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@ BohemiaCZ

Ano, mne to doslo aj som to spominal asi uz. 28.3.2025 tak ucinia.. Navratenie do kreditu

Mopky

@Mopky

a to bylo u zive karty. ale by me zajimalo jak je to nebo jak to bude s temi spicimi ? nikde tam totiz nevidim ten rozdilovy datum balicek vers SP. jestli to tedy vrati automaticky nebo bych tu kartu musel ozivit a jinak to propadne ?
a to je dalsi info ktere nikde neni.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra