![]() |
|
Definitívny koniec CZ staníc na slovenskuTOTO MI PRIŠLO:Vážený zákazník, Váš český balíček Digital/Servisný poplatok Vám bude hrať do 30. 4. 2025 a už viac nebude možné si ho predplatiť na ďalšie obdobie. Tento balíček je vyradený z ponuky Skylink. Ďakujeme za pochopenie, Váš Skylink |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
@jklajbanDobré ráno, stará mama.Nie je to "Definitívny koniec CZ staníc na slovensku", ale len koniec samostatného predplácania balíčka Digital iného regiónu. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
@jklajbanZatiaľ mi takéto nič neprišlo. Ak to bude pravda tak Skylink u mňa skončil. Prevažne pozerám české stanice. Začínam rozmýšľať kde mám odložené staré sito. |
Pavel206
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 222 |
![]() |
|
@Frank11Ešteže tak. |
Pavel206
![]() |
|
RE: Definitívny koniec CZ staníc na slovenskuČo keby ste si pozreli trochu späť vlákno "SkyLink existujúcim SK zákazníkom zruší balík CZ (# 3959)" |
Frank11
![]() |
|
@Pavel206Mal si predplatený český balík a platil si zaň zvlášť poplatok? Ak nie, tak o nič neprídeš. Ak áno, tak Skylink len dodržiava právne predpisy a zákon.Ty ak by si bol v pozícii operátora, šíril by si pod hrozbou žaloby a niekoľko miliónovej pokuty, protiprávne televízne stanice, ktoré nemajú na našom území vysielacie práva? Tipujem, že nie. Takže zmeň operátora a zaplať si takého, ktorý ti komplet české stanice ponúkne.... ups... len som zabudol, že taký legálne na našom území nepôsobí.🤡 Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
MontevideoVeď to, skylink bol jediný, cez ktorého sa dalo ešte dostať k CZ programom!!! |
jklajban
![]() |
|
RE: Definitívny koniec CZ staníc na slovenskumimochodom CZ programy bol jediný dôvod, prečo som zotrval u tohoto operátora!!! |
jklajban
![]() |
|
O co jde?od 1993 nejsme společný stát, to nevíte? |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
@MontevideoIný predplatený balík nemám. Mám iba to čo je súčasťou štandartného balíka, ostatné stanice čiastočne iným spôsobom. |
Pavel206
![]() |
|
SkylinkBalíček DIGITAL sa nedá samostatne predplatiť už asi 3 roky ! |
jurokovac
Registrace: 7/2024 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Definitívny koniec CZ staníc na slovenskuuž jsme prostě 2 jiné státy - myšlenkově i ekonomicky |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 762 |
![]() |
|
SKYLINKTreba si prečítať najnovší článok na ZIVE.SK z 26.II.2025 (10:30)."Skylink nevyradí obľúbené české stanice...... |
jurokovac
Registrace: 7/2024 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
@jurokovacten článok treba dočítať do konca |
Jurko53
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@jklajbanK CZ programom sa dá dostať. Len sa musíš rozhodnúť, či chceš SK alebo CZ. Oboje spolu už na jednej karte nepôjde. |
Frank11
![]() |
|
@jurokovacTen článok, na ktorý odkazuješ je úplne o niečom inom.Nestačí si len prečítať nadpis a hrať sa na odborníka. |
Frank11
![]() |
|
@PepaJožkaSamozrejme, že sme dva štáty, preto nerozumiem prečo stanice, ktoré sú určené pre spoločný CZ/SK trh, vysielajú v prevažnej väčšine v českom jazyku.🙄Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
@MontevideoPrachy a množstvo abonentov.PepaJožka nepociťuje potrebu sledovať slovenské televízie (čo je samozrejme len a len jeho vec), ale zrejme pociťuje z nejakých dôvodov (dúfam, že to nie je lakomstvo) potrebu tomu zamedziť aj opačne. Aspoň na mňa tak zapôsobil jeho príspevok. Ale možno sa mýlim a on to tak nemyslel. |
Frank11
![]() |
|
@Frank11Veď tie komentáre sú neskutočne úbohé a detinské... reakcia hodná malého decka, ktorému na pieskovisku zoberú hračku. Niekedy, keď toto čítam, tak mi nedá nezareagovať.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
@jklajbanto u nás už nejde aspoň 3 roky ak si mal len SK region, mne prišlo niečo iné , akurát ma upozorňujú že mi končí predplatné a môžem si predlžiť ak súhlasím s novou cenou balíčkov, ak nie môžem dať výpoved a ponúkajú mi na rok lacnejší balíček Smart o 2 Eur mesačne + na tri mes celý Canal+, ostatné platia nové cenníky |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@Montevideoprečo potom protiprávne prijímame takmer celú Primu? dokonca viac ako v cz aj ked je tam takmer to isté, akurát v iný časna druhej strane kto v dosahu družice by mal vôbec záujem o české či slovenské programy?, nikto iný a kto ich chce by si ich mohol legálne priplatiť, kedže to nejde hľadá čo vôbec zatiaľ ide práve je tu článok o Prime kto ju chce bez reklamy |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@MontevideoTřeba proto, že druhá stopa stojí peníze? Když chtějí lidé prémiové služby za diskontní ceny, neí se čemu divit |
PepaJožka
![]() |
|
@Frank11Chtěl jsem poukázat na to, že si někdo nárokuje příjem stanic určených pro jiný stát. A jazyková podobnost na tom nic nemění.Ani v ruských platformách se nevysílají stanice z Kazachstánu či Běloruska, třebaže Ruština má v daných zemích status oficiálního úředního jazyka, což Slovenština v Česku není - a ne, nejsou to stejné jazyky |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkareferendum o osamostatnení nebolo . veľa si pil.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@BrumoZa prvé nevím, co meles o referendu - to na rozdeleni CSFR nic nezmenilo.... a za druhe zakon o referendu v 1993 jeste u nas nebyl |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkapolitika sem nepatrí . nespamuj.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
![]() |