![]() |
|
Freesat/Thor/Problém s niektorými cz kanálmi?Ahojte všetci. Máte niekto problém na Freesate (Thor) s niektorými českými kanálmi? Napríklad hlavne Paramount network a Nova fun? Odrazu tam mám čiernu obrazovku a neviem, že kde je problém. Problém trvá asi tretí deň. |
Branike
Registrace: 2/2025 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Freesat/Thor/Problém s niektorými cz kanál...A co tak popsat přijímací zařízení, parabolu, kartu atd. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 436 |
![]() |
|
@FanynĎakujem za reakciu. Veľmi by pomohlo, keby niekto, kto užíva Freesat na Thore, aby napísal, že u neho tieto dve stanice stále fungujú bez problémov. Pretože u mňa fungovalo všetko ok, ale od predvčera namiesto týchto 2 staníc len čierna obrazovka. Ak by niekto potvrdil, že má rovnaký problém, tak asi bude niečo s tým Thorom. Ak niekto napíše, že u neho žiadny problém, tak problém je u mňa. Mám Vu+ Zero mimochodom. Ale na tom v tomto prípade naozaj nezáleží. Veľmi by pomohlo, keby niekto s Freesat na Thore napíše, či je to u neho ok. |
Branike
Registrace: 2/2025 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Freesat/Thor/Problém s niektorými cz kanál...Paramount Network i Nova Fun HD funkční. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 847 |
![]() |
|
@BranikeProblém může být region![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
@BranikeA máš to ofiko nebo z východu??Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Freesat/Thor/Problém s niektorými cz kanál...Mám teď doma box od jednoho pána s kartou a ty stanice fungují. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 436 |
![]() |
|
RE: Freesat/Thor/Problém s niektorými cz kanál...Paramount Network i Nova Fun HD funkční. |
ferdosi
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
![]() |