Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Orange IPTV

Máte niekto Orange TV cez optiku? Je to dobré? Rozmýšlam zrušiť UPC lebo majú málo staníc a premýšlam medzi Orange a Skylinkom. Orange síce nemá NS 3-5 ale zas Skylink nemá Eurosporty ani Joj Šport 2. Mal som len skúsenosti s OTT a to bol otras.

marpo313
Registrace: 9/2024
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Orange IPTV

A Orange poskytuje nejaku IPTV? Nemyslim si to. Vsetko je to OTT. Ak mas UPC cez kabel, neradim ti zrusit to. Taku kvalitu a stabilitu obrazu na Slovensku nema asi nikto. A to uz som vyskusal naozaj vselico. Radsej si nieco k tomu prikup, kde budes mat tie sportove stanice.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

Orange má IPTV, to je tá cez optiku, resp. vDSL. UPC nemám cez kábel, kebyže mám tak to neruším. Voyo alebo Magio šport prémium nie som ochotný platiť.

marpo313

@marpo313

Tak to potom mozno ano, medzi IPTV a OTT by mal byt rozdiel - najma v stabilite streamu. Ci aj v kvalite, neviem. To by mal potvrdit niekto, kto to naozaj pouziva.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Ja mam IPTV od Orange, s ich boxom Arris, pokial Ti vyhovuje ich zoznam kanalov, tak kvalita je dobra. Mal som chvilu aj ich novy box 4k, bol katastrofalny, tak som sa vratil nazad k Arris. Odvtedy uz presial nejaky cas, cize mozno ten 4k box vyladili, neviem, nemam chut to skusat viac. TV sluzba Orange OTT cez aplikaciu Orange TV je jednoducho horor, ja to mam zadarmo k IPTV. Cize na zaver, IPTV Orange je OK, OTT Orange je hroza.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

Mne sa viac pozdáva ten 4K box, ale ďakujem. Na Orange mi vadí vysoká cena (keď chcem teda veľa staníc + šport) zaplatím vyše 28€. Skylink je za 24,90€ a je tam aj HBO. Ale zas nerátam poplatok za box, v Orangei som ho zarátal.

marpo313

@marpo313

Mam dojem, ze ked som si sluzbu zriadoval spolu s internetom od Orange, dali mi nejaku zlavu na televiziu, bol to vtedy postavany novy bytovy dom, kde boli natahani 4 operatori na optiku a predhanali sa v ponukach. Uz ceny vsak aktualne nesledujem.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@marpo313

Napis na PM.

coral
Registrace: 9/2009

@coral

Ak myslíš súkromné správy, neviem ako sa tu píšu.

marpo313

@marpo313

Aha, tak posli na seba email.

coral

@coral

Ak ide o TV kľudne napíš aj sem, nechcel by som sem zverejnovať svoj email.

marpo313

@coral

Ty vieš napísať na PM?

marpo313

@marpo313

Mas spravu v PM

coral

@coral

Ďakujem dostal som

marpo313

Magio

Najlepsia volba je magio. Kto na to nema, nech pozera von oknom.

manuchao
Registrace: 2/2023

@manuchao

U nás je obdoba Magenta tv. Akorát my to máme o něco levnější.

milde1
Registrace: 1/2025

@manuchao

Ale archív a kvalita obrazu je otras.

marpo313

A Sweet za pár eur by nestačil? Na nekonečné reklamy a stariny, ktoré toča dokola, to stačí.

Karner
Registrace: 3/2010

Orange IPTV

Orange IPTV -m al som od 2021 do 2023. Cez Arris 4302 tusim, slo to v pohode, obraz bol dobry, pacilo sa mi tam spatne zhladnutie, ze aj ked boli presahy - teda zacal dalsi program,ale este koncil ten predosly, neboli tam ziadne seky ako to bolo na Magio IPTV.
Mal som to k optike. V 2023 som predlzil uz len optika net.. TV som nechcel, lebo som viac vyuzival/vyuzivam SAT a UPC kabel. Obrazovo ale hlavne zvukovo je lepsi UPC kabel (aj SAT), cez IPTV mi prisiel taky plechovy.. Na AC3 to jednoducho nema..

Vzhladom na obmedzovania CZ stanic a mozneho zakazania pretacania reklam aj na Markize, ak mas moznost UPC kabel, dal alebo pokracoval by som vnom + vlastny prijimac a CA modul, nahras co chces a pozres kedy chces, reklamy pretocis kedy chces..

Ak by slo len o OTT/Internet verziu TV, tak tam ma UPC najmensie oneskorenie. Ale to uz je ina kapitola. Ak by si volil OTT, tak mas more moznosti a poskusat si, co by najviac vyhovovalo.. Ale tam nikdy nebude kvalita obrazu taka ako cez DVB-C =UPC kabel alebo niektore SAT stanice..

Mopky
Registrace: 11/2009

@Karner

A prečítať znova prvú správu by nezaškodilo?

marpo313

@Mopky

Ako som už spomínal, nie som na adrese kde sú služby UPC dostupné (mám iba OTT TV). Mám fixné LTE od Orangeu, no asi ho zamením za vDSL, síce stratím nejakú rýchlosť ale aspoň bude stabilnejší a lepší.

marpo313

@ marpo313

Ahaa. Tak potom hocjaka OTT ;)
Ak teda prechod na vDSL, tu neviem ako to maju tu IPTV.. ale klasika, dolezita je vzdialenost od DSLamu ci co to je..
Kabel je kabel, to bude spolahlivejsie pokial ho dakdo neprekopne..

Mopky
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra