![]() |
|
Balik Canal+ Komplet a CS History,Spark a Hobby TVZdravim, chcem sa len spytat, ak ma niekto podobny alebo rovnaky balik a hlavne balik mimo tie zakladne balicky. Totiz po dlhsom case som si u Skylinku zaplatil tento balik a nejdu mi tieto 3 programy: CS History, Spark a Hobby TV (myslim samozrejme zo satelitu). Predtym mi sli. Zvykol som si platit HBO Maxpack. Pozeral som aj do prehladu programov Digital a ani jeden z nich som tam nenasiel. Ale niekedy to nebyva smerodatne. Preto sa pytam, ze ci som vynimka, ze mi tieto 3 kanaly nejde otvorit alebo naozaj uz nie su sucastou zakladu a teda pri predplateni niektoreho z doplnkovych balikov nefunguju. Hobby TV som tam v prehlade uz vobec nenasiel. Nie ze by mi tieto 3 kanaly nejako chybali, ale zaujima ma to skor z takeho technickeho hladiska a ake mate skusenosti.A este 1 otazka priamo k baliku Canal+ pre tych, co ho mate: staci mi pouzivat aplikaciu Skylink Live v TV a je tam teda vsetko aj z Canal+ ponuky alebo pouzivate aj samostatnu aplikaciu Canal+ a ak ano, ci je tam nieco naviac? Mam televizor LG. Dakujem za vsetky informacie. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
@kolleTak ja čo mám aplikáciu Live TV od Skylinku tak od balíka HBO Štandard mi funguje aj obsah od Canal+ ale iba filmy na Premier League mám apku C+ od Digi ktorá je grátis k balíku Premium.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Balik Canal+ Komplet a CS History,Spark a...CS history na sat.nejde mne na canal+tie ostatne nemam naladene |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
RE: Balik Canal+ Komplet a CS History,Spark a...Balík Canal+ Komplet pozostáva zo všetkých staníc Canal+, zo všetkých staníc Filmbox vrátane Fightbox, Docubox, videotéky Canal+, videotéky Apple TV+ a zo staníc balíka Digital (ten bol kedysi dávno zadarmo) a v balíku Digital sa stanice CS History, Spark nenachádzajú... Hobby TV Skylink vyradil.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
RE: Balik Canal+ Komplet a CS History,Spark a...A zabudol som... ano, stačí ti používať Skylink Live TV, obsah je s appkou Canal+ totožný.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
@Montevideomáte ešte stále digital? lebo u nás už dávnejšie ako prvý je už mini a tam je už všetko |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@Montevideohop tiež si SK ale balík digital už nie je v Skylinku na sat, začína od MINI a takmer totožné až na malé výnimky je i v Live, alebo je len v Live cez internet? |
Duzu
![]() |
|
@DuzuNemám, digital sa samostatne objednať nedá...Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
RE: Balik Canal+ Komplet a CS History,Spark a...ved práve to už nejde, no v balíku MINI na sat ide Spark aj CS History , nejdú len v HD, v článku zas píšu že sa dohodli Prima ale stále máme dočasne všetko okrem hlavnej Primy, tá ide ako Prima sk |
Duzu
![]() |
|
@DuzuKaždý balík sa skladá z balíka Digital + stanice nad rámec. Veď si to na ich stránke pozri. https://www.skylink.sk/televizia-cez-satelit/balicky/digital Veď jasné, že v MINI tie stanice idú, keďže sú v ponuke od balíka MINI, ale nie sú v balíku Digital, takže v balíku Canal+ Komplet ti tie stanice nepôjdu.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
Koniec ŤUKI TVNa Slovensku končí kanál Ťuki TV viac na živé.skNáhradou od 04.03. bude kanál JOJKO. Kanál Ťuki bol dostupný iba v službách Digi a Telekom od roku cca 2015. Len pre info. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@MontevideoAno, presne ako pises. Vypada to tak, ze tie kanaly vyradili z balika Digital. Chcel som si to takto len overit, ci nie je u mna nejaky problem, lebo este minule leto, ked som mal naposledy HBO Maxpack, tak vtedy este v baliku Digital tieto kanaly urcite boli. Takze ta zmena vznikla niekedy v medzicase doteraz. No nevadi, nic sa nedeje. Ale aj tak dakujem za info. |
kolle
![]() |
|
@allDakujem vsetkym za odpovede a informacie. |
kolle
![]() |
|
@kolleOni tam tie stanice nemuseli byť ale išli ti jednoducho nad rámec objednaného balíka. Mám na karte HBO Standard a nad rámec mi tam ide Viasat Nature, Viasat History, Nat Geo Wild... v minulosti mi išlo pomaly rok AMC, predtým Sport 1... bez upozornenia zapli, bez upozornenia vypliSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
@MontevideoZaujimave - dik za info. Asi si musim niekedy cely raster prejst. Mam to vsetko naladene manualne a nepouzivam Fastscan. |
kolle
![]() |
|
![]() |