Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Servisní poplatek

Přišlo na meil: Servisní poplatek je platný do 02.02.2016
Karta vypnuta z důvodu nezaplacení Servisního poplatku.
Pokud zaplatím HBO Standard na 1 měsíc pojede to nebo bych musel zaplatit Reaktivační poplatek 200 Kč když to bylo vyplé tak dlouho?
Vím,že tohle téma zde nedávno bylo ale nikde se nepsalo o tak dlouhé době vypnutí.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

@Jarous

Vyzkoušej a uvidíš ;)

Prosat
Registrace: 8/2005

@Prosat

Poplatek 200 nemíním platit.To mě ta karta za to nestojí.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

RE: Servisní poplatek

Ta karta uz musi byt deaktivovana, musis ju znova zaregistrovat na svoj ucet, ja som ziadny reaktivacny poplatok neplatil.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Taky jsem měl u karty : "Karta vypnuta z důvodu nezaplacení Servisního poplatku". Nepoužíval jsem ji asi 2 roky. Po zaplacení balíčku hned funkční, žádná reaktivační poplatek. Předem jsem jim napsal na podporu, abych si to ověřil, kolik po mně budou chtít. Okamžitě odepsali, že stačí zaplatit nějaký balíček a bylo to tak

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@LucaBrazza

Když mě to poslali do meilu tak snad musí být stále registrovaná.
geronimoh-zítra napíšu na podporu aby jsem se ujistil,že to pojede bez těch dvou stovek.

Jarous

@Jarous

žádná reaktivace ,zaplatit a čumět

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Jarous

Taky mě něco podobného přišlo, asi se tam někdo nudí a vymýšlí hovadiny aby dostal prémie :)) .
Tato firma se snaží zachytit vodu (ZÁKAZNÍKY) co již dávno odtekla.
Několikrát jsem jim již před 4 lety psal at´udělají něco pro své dlouholeté zákazníky, třeba tří až šesti měsíční balíčky přes zimu dle výběru zákazníka, bohužel se to neujalo .-. Nezrodilo se to v hlavě vedení.
Dnes v době kdy si můžeme vybírat z levnějších a lepších nabídek se drží za hlavu a neví kudy kam a jak získat své bývalé zákazníky... bohužel pro ně zaspaly svůj čas.

čubernice
Registrace: 5/2019

@Jarous

Mail Ti poslat mohli, ale po dvoch rokoch necinnosti karty ju vyradia. Ved vyskusaj dat cislo karty do Zakaznickej zony a uvidis, ci je registrovana, alebo uz "cista".

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@Jarous

Nemůžeš si ověřit v zák. zoně, zda system požaduje nebo umožňuje zaplatit reaktivační poplatek u tvé karty?

sirda
Registrace: 11/2006

@sirda

Přesně tak,on je zvyklý,že vše někdo udělá za něho :))) :)))

Prosat
Registrace: 8/2005

@Prosat

Já už jsem delší dobu neplatil žádný takový poplatek, pouze stačilo znovu zaregistrovat vyřazenou kartu a zaplatit některý z balíčků a karta ihned naběhla.

sirda

Takhle to funguje několik let. Zrovna minulý týden jsem si přihlásil na sebe přes rok nepoužitou kartu, pospal peníze na balíček a karta druhý den běžela v transmodulátoru na hotelu jako fík...

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

Re: Servisní poplatek

áno, posielali teraz asi viacerým e-mail, že karta je vypnutá z dôvodu nezaplatenia servisného poplatku, hoci karta už pekných pár rokov je nevyužívaná. asi skúšajú, koľko sa nechá nachytať.

ináč v zákazníckej zóne nie je možné k takejto karte nič overiť, keďže karta je už dávno vypnutá a sa ani nezobrazuje v zákazníckej zóne, teda aspoň v mojom prípade.

karta sa dá (aspoň doteraz to fungovalo) opätovne aktivovať zaplatením balíčka služieb bez nutnosti platiť nejaký pripojovací/registračný poplatok, ako tomu bolo v minulosti.

Stahovac
Registrace: 1/2007

@Stahovac

v zákazníckej zone je nie ,ale daj novú registráciu

Duzu
Registrace: 7/2005

@Prosat

Jsi se nějak špatně vyspal?
V zákaznické zoně ve správě účtu karet mě červeně svítí 3 karty a píší,že poplatek byl zaplacen do ...Jednu z nich jsem měl na měsíc přes vánoce.U všech je to napsané stejně.Psal jsem na Skylink tak snad odepíší.

Jarous

@Jarous

Co jsi měl na měsíc přes vánoce?

sirda

@sirda

Balíček Smart na měsíc na kartě kterou si jednou za rok udržuji.

Jarous

@Jarous

Nic ve zlém, blbá zvědavost a ostatní měsíce koukáš na co? Když Skylink jen na vánoce.

Petor58
Registrace: 11/2021

@Jarous

Tak si něco zaplať i na další kartě, pokud tě to pustí k platbě a poplatek odejde, tak karta bude funkční. Kdyby náhodou nešla, požádáš Skylink o přesunutí platby do kreditu.

sirda

Volal jsem na Skylink.Zítra zaplatím balíček HBO a doufám,že to bude jak mě řekli.Reaktivační poplatek je prý zrušen a stačí zaplatit balíček na měsíc.Karta naposled běžela v roce 2014.
Pro Petor58 mám Freesat a celkem 7 karet z toho 3 karty ležely dlouho v šuplíku a proto chci vyskoušet jestli po zaplacení balíčku pojedou.

Jarous

😯 já myslel že jen pozemák. Taky mám mimo jiné Antik CZ I Sk. CZ mám na TV a SK na Android boxu. Jinak to nefunguje.

Petor58
Registrace: 11/2021

@Jarous

Určitě to bude jak ti řekli. Všechny dříve funkční karty budou po zaplacení některého z balíčků fungovat dál.

sirda

To je určitě od nich rozumný krok, když už si zákazník za kartu zaplatil registracni poplatek při registraci nové karty a navíc běží nadále kódovací systém a hlavně jim jde o platícího zákazníka. Ono to samozřejmě dává smysl těch dveste korun, když se karty vyřadí z databáze, na druhou stranu to zase odrazuje, když musi zákazník zaplatit dvě kila a ještě za nějaký dalsi balíček. Těch dveste korun muže právě využít na dobu předplatného.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Pčesně tak jak jsi napsal. Ve Skylinku velmi rychle přišli na to, že zaplacení reaktivace odradí velké množství bývalích uživatelů karet k návratu a tím pádem k placení některého z balíčků.

sirda

Zas tak velmi rychle na to nepřišli, dost jim to trvalo :)))

lance
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra