![]() |
|
Představujeme: Vodafone TVV suvislosti s clankom o Vodafone, ku ktoremu sa neda diskutovat: Vodafone v CR uz neposkytuje vobec klasicku kablovku DVB-C? A povodnych zakaznikov DVB-C z casov UPC uz migroval na IPTV/OTT alebo tym to este ide? Vdaka.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Představujeme: Vodafone TVKabelovka Vf v DVB-C běží v plném rozsahu, včetně s cca.90 rozhlasovými stanicemi. Taky mě to v článku chybí... |
honzabrno
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
@black13avodafonetv ve variante DVB-C stale existuje, a doufejme ze jeste dlouho existovat bude, dokonce se spojili s Tmobile a navzajem si pujcuji svoje C site, ale puvodni plan vodafone byl uplne DVB-C zrusit, tak snad to prehodnotili, vzdyt je to jejich jedina vyhoda.ale vice vam k tomu povi vokounek. |
direct 1
Registrace: 2/2025 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Představujeme: Vodafone TVNedávno mému známému co je po operaci tak měnili router a byl dodán s připojení na DVB -C.![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 436 |
![]() |
|
RE: Představujeme: Vodafone TVNevidim žiadnu výhodu DVB-C oproti optike .Siet pre DVB-C už je stará technológia , oproti optike. Pokial nemáš káble v 100% stave a tiež distribučné zosiky tak na QAM256 môžeš zabudnúť a ideš na QAM64. A čo sa týka internetu tak opäť platí te pri dobrých káblov a zosikov a ešte nastavenia spätného kanálu môžeš dať Docsis 3.0 klientom, ale aj tak 90% ide max. na Docsis 2.0. A to nehovorím o tom, že optika je PASÍVNA skoro žiadny odber prúdu kde DVB-C musíš kŕmiť zosiky napätím lokálnym alebo vzdialene . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Představujeme: Vodafone TVSíť se pravidelně kontroluje a dělá se údržba např. Praha a mají dálkový dohled. Kdysi jsme to s kolegou prováděli jako externisti pro UPC. Jednou nám překopli optiku za Prahou směrem na Mělník tak to byl poprask kdy stál Mělník, St. Boleslav atd.![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 436 |
![]() |
|
RE: Představujeme: Vodafone TVZrovna jsem tento tyden byl ve Vodafonu neco resit. Po vyreseni pozadavku mi hned vytahli papir s programovou nabidkou a zacali nabizet. Rekl jsem, ze uz jsem se dival, ale ze za takovych podminek nema cenu k nim prechazet. Abych platil zaklad a pak si po dvou stovkach priplacel balicky Film, Sport atd. To radeji nejakou IPTV se stredni nabidkou za 3 stovky, kdy tam mam z kazdeho neco. Tak se me zeptal, co vyuzivam a ja, ze satelit. Ihned argumentoval, jak casto mi to pada kvuli pocasi. Rekl jsem mu, ze mam dobre nastavenou parabou, a tak to pada mene nez internet od Vodafone 😂 A byl konec rozhovoru...Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 249 |
![]() |
|
@mercedes77Nevidíš žádnou výhodu ? a co to zpoždění ? Pro člověka sledujícího sport je zpoždění kolem 40 vteřin neskutečně dlouhá doba. Samozřejmě pro sledování ostatních věcí to nevadí. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@keramikSouhlasím,sousedé mají TV přes net a slaví branku po půl minutě než já!![]() |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 516 |
![]() |
|
![]() |