![]() |
|
Sluchátka k TV SamsungZdravím !Mám rok starý TV Samsung 43 pal., spokojenost, ale nenlézám výstup pro vnoření jacku sluchátek nebo reproduktorů, podobně jako u PC. Pokud HDMI tak jak to udělat ? Nemůžete poradit? Děkuji za odpověď. |
navrami
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 99 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungPro TV, kde již nenajdete standardní připojení sluchátek na Jack 3,5mm konektor lze zakoupit "něco jako" - HDMI - Audio konvertor. Podobný "konvertor" (krabička napájená z USB) je také pro optický výstup. A do třetice . . . Televize Samsung nabízí BT připojení. Takže by mohly fungovat Bluetooth sluchátka. Viz: https://www.samsung.com/cz/support/tv-audio-video/jak-pripojit-sluchatka-bluetooth-k-televizoru-samsung/ |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungA optický výstup tam je například. Z hdmi to jde pomocí extraktoru. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 421 |
![]() |
|
@navramiA optický výstup tam je?,pokud ano tak kup nějaký toshlink převodník a jedeš.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 659 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungV Karlíně je firma co to nabízí sluchově postiženým. Je to malá krabička zapojená do optického výstupu nebo jack 3,5 mm a k tomu jsou bezdrátová bluetooh sluchátka. Na krabičce je možnost nastavit hlasitost a ovládá se to i pomocí apk v mobilu. Bohužel cena je dost vysoká. Krabička se dá schovat za televizi. Nedávno si to koupil známý z důvodu problému ze sluchem. Audio sestavu Jamo a audio reciver yamaha s dab+ tunerem teď nabízí na bazoši nebo faceboku. |
Fanyn
![]() |
|
@FanynAk ten Samsung má Bluetooth, tak načo mu je ďalšia krabička (ktorej "cena je dost vysoká"), keď tie sluchátka môže spárovať priamo s TV. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungNa rok starém tv by Bluetooth mělo být. Ale záleží na modelu. |
Petor58
Registrace: 11/2021 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungA zase jsme u toho. Bylo to tady nejmíň 100 x a pořád dokola, - Samsung a sluchátjovej. Pán je línej jít do vyhledávače a porušuje tím pravidla. .... Dej si to do vyhledávače a máš tam nejmíň 100 nápadů a vysvětlení.u těchhle shitů se to dělá tak, že se koupí nějakej převodník buď na HDMI-výstup pro drát, nebo nějakej vysílač pro bezdrát. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 425 |
![]() |
|
@Petor58No přidám moji zkušenost s BT sluchátky.Mám dvoje sluchátka BT Sony a připojí se pouze k Sony TV.K Panasonic a Philips ani náhodou.Má někdo podobnou zkušenost?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
MMorousMám starší Samsung ES 7000 a ten má ještě sluchátkový vystup. Ten bohužel dnes chybí i u jiných značek TV což je myslím škoda a místo na přístrojové desce by se určitě našlo. Těch značek co ještě mají klasický sluchátkový výstup už moc taky není. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV Samsung@frank to zařízení nahradí to co on nepoužíval/6000 kč/ a proto je to na prodej. A je to na jakoukoliv tv..![]() |
Fanyn
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungMám starší tv Samsung s jackem konektorem a ten nemá BT. Pak mám Samsung tv loňský model a ten už nemá jack, ale má BT. Připojím bezdrátová sluchatka Sony a Marshall. U té staré tv mám BT převodník z optiky. Vše funguje. |
Petor58
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungToto mám u staré tv. Lze připojit dvoje sluchátka zároveň.https://www.datart.cz/transmitter-hama-link-it-duo-205322-bt-vysilac-prijimac-cerny-stribrny.html |
Petor58
![]() |
|
moje zkušenosts TV sam.....,není to tento případ,ale pro ostatní,TV nemá Bt,nemá jack,má jen optiku,koupil jsem převodník optika/jack,k tomu bezdrát radiosluchátka(už moc nejsou k sehnání),asi v sedmi krocích složitě v menu TV se dá přepnout repro,nebo optika,paní nebyla spokojena,chtěla zvuk i repro i sluchátka,velmi trpělivě jsem ji napovídal postup,který si pečlivě psala bod po bodu na papír,pak si asi 3x zkusila prokousat se k přepnutí v menu,tedy hrůza,nakonec to dobře dopadlo,asi po půl hodině blbnutí najednou začal jít zvuk i do repro a i do sluchátek,nechápu,co se samo stalo,ale chodí to,už dávno nezjišťuji proč a jak se něco stalo,jede to?, OK,nic neřeším,tak kdyby to někomu pomohlo,jen dobře![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@FanynA čo je to, čo @navrami nepoužíval (6000) a čo mu má to nahradiť?Nejako som Ťa nepochopil. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungStandardem by mělo být když TV spáruješ přes modrej sluchátka nebo repro, repráky v TV se vypnou. |
MMorous
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungJá zkoušel jen propojení přes bluetooth z AVR na starší zesilovač a je tam zpoždění zvuku. Nikdo s tím nemá problém ?DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
@geronimohJá to mam na starej zesík přes drát. A ještě si můžu regulovat zvlášť hlasitost zesilovače a hlasitost televize. Takže po desítej stáhnu zesík a zesílím TV. S drátama nemusím nic dělat, všechno přes DO |
MMorous
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungU mě na LG jack není jen optika.Sluchátka mám s možností obou variant tak že zapojeno přes optiku.V menu tv nastavení sluchátka+repro tv.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 067 |
![]() |
|
RE: Sluchátka k TV SamsungJeště bych k tématu připomněl, že to ze sluchátkovýho na první pokus nemusí chodit, protože stereo jack se může nepatrně lišit rozměry. Nokia měla svoje a někdy je to na i výrobci. Už se to tu řešilo, myslím že Saxon sem dával kdysi nějaký fotky . Někomu to nechodilo. Milimetr sem, milimetr tam. Taky pozor na kombinace AV + stereo. Ten pětidrát. Na konci jsou Cinche, ale ten Jack . . . pozor na něj.Rozebíral jsem bezdrátový sluchátka, měly i konektor a byl poškozenej i celá elektronika, protože to někdo zkoušel na mono. Na to taky pozor |
MMorous
![]() |
|
@MMorousAle no, to trošku prekomplikuješ. Ináč najčastejší problém je, že v menu telky je možnosť vypnúť vystupu pre sluchátka, ktorá telka má jack výstup alebo aj iný. a keď je to vypnuté tak aj zvuk hapruje pri telke. No a ja kupujem takéto vrátené rozbalené telky za skoro polovicu.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
@MMorousZajtra mi dovezú tú 65 TCL rozbalenú, vadnú za 500 euro. A už dopredu viem, že to má ten problém![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@MMorousZajtra mi to majú doviesť od 8:00 do 14:00. Potom Ti napíšem, či bol ten problém. A keď nie tak to vrátim za 20 euro mi zoberú späť zo 6. poschodia![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@MMorousSlúbil som, že sa ozvem,keď príde telka. Tak v nedeľu prišla. Presne tak ako som predpokladal, zvuk bol presmerovaný na sluchátkový výstup. Čudujem sa, že ľudia nastavenia neprezrú, zapnú a keď to nefunguje tak to do 14 dní vrátia. Ale to je pre mňa zisk. No všetko funguje, Google TV, QLED je to a 100 Hz. Jedine čo ma trápi je červená farba. Neviem ani na boha prísť na nejaké dobré nastavenie. Ale to je len pri streamovaní z VU+ Zero 4K. Skúšal som to už nastavovať aj vo VU+ aj na telke. Zatiaľ čo som nastavil mne trošku vadí. Tak zhrniem to, za ten peniaz, nový nerozbalený stojí teraz ma Alze 769 eur. Môžem doporučiť, za ten peniaz dobrá voľba.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskZkus vypnout Dolby vision jestli to má nebo co. Mě to dělalo na filmu Johny Wick 3 4K v přehrávači Nova a trvalo mi, než jsem na to přišel. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousDal som si možnosť vylepšenie HDR a teraz je to trošku lepšieT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |