Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SkyLink existujúcim SK zákazníkom zruší balík CZ

Skylink existujúcim slovenským zákazníkom zruší balík českých staníc

Vážený zákazník,

Váš český balíček Digital/Servisný poplatok Vám bude hrať do 30. 4. 2025 a už viac nebude možné si ho predplatiť na ďalšie obdobie. Tento balíček je vyradený z ponuky Skylink

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SkyLink existujúcim SK zákazníkom zruší ba...

Nemyslim, ze iba slovenskym zakaznikom. Ten balicek sa jednoducho uz neda objednat. Musis si vybrat iny.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

To už viem od 9. Mesiaca 24. Nešlo už vtedy predplatiť

satan

Ale teraz to rušia aj ostatným, ktorí to platia cez Sipo alebo mesačne, áno predplatiť na celý rok to nejde už od septembra.

vlastik525
Registrace: 3/2019

Ale teraz to rušia aj ostatným, ktorí to platia cez Sipo (môj prípad)alebo mesačne, áno predplatiť na celý rok to nejde už od septembra.

vlastik525
Registrace: 3/2019

Hlavne ze si vsude muzeme individualne priplatit za ukrajinsky a madarsky balicek. Tady to vubec nikomu nevadi...

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust

Tiez mi to doslo

Tiez mi to doslo dnes. Lenze ja mam CZ kartu a Slovensky bakicek..
Ale ako to presne myslia? Lebo Serpo mam platne do 19.6.2027.

Chapem spravne ze 30.4. vypnu balicek Slovensky co mam cez Inkaso ? Ale ten serpo co mam platny do 6.2027 pojde dslej? Alebo to zrusia komplet s bude pitreba platit napr. bslik Mini resp. Smart?

Mopky2
Registrace: 10/2015

@faust

tam sú v hre veľké peniaze nie na sledovanosti ale na reklamách tie sú celou podstatou veci (milardový byznis)

pozri tu na parabole pustil nezobrazovanie článkov pri použití blokera reklám

pozri na primu ako utíchla aféra ani pes už neštekne

ďalej nemôžeš rozlišovať český jazyk a slovenský jazyk pri televíznom vysielaní to je jedno či film je v češtine alebo slovenčine

a za ďalše pozri si stanice ako Film+Sk Film+CZ alebo AMC SK a AMC CZ ten istý obsah len reklamy cielené

aj tak tie výsledky výkonu reklám sú fejk

väčšina ľudí zapne TV s vedomím že idú skúsiť poprepínať či tam niečo nie je :)))

tophunter
Registrace: 4/2010

Podla mna to zrusia komplet, jednoducho, balicek CZ/SK na karte ineho regionu nepojde. Ja to mam este predplatene do konca 05.2025 a bud mi to ukoncia este predtym a vratia rozdiel, ale mi to nechaju dojst. Ked mam pravdu povedat, je mi to aj jedno. Vsade ide v podstate len to iste.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Tiez to mam este predplatene do 6.2025. Potom Vypinam zhasinam, koncim. Dakujem. Platil som im cez 300€ rocne a oni stale zdrazuju a odoberaju.

Eisy
Registrace: 10/2021

.už som to niekde aj dávnejšie písal, vraciame sa na začiatok, nájdi si svojho čecha, nájdi si svojho slováka.Ked sa rozumní ludia dohodnú, majú úžitok obaja.Len je otázne, kto normálny tie komerčné odpady dokáže ešte pozerať.Na nete je možností nekonečno.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Skylink

Balíček DIGITAL sa nedá samostatne objednať v SR a tak isto ani v ČR už pár rokov.Je to tam napísané.Objednať sa dá len od balíčka MINI.

jurokovac
Registrace: 7/2024

A aký balíček vlastne máte predplatený komu to prišlo? Len Digital (ktorý sa už dlhšie predplatiť nedá, len sa automaticky priraďuje k vyšším balíčkom), alebo vyšší s iným regiónom?
Ja mám pocit, že sa len ruší možnosť prijímania najzákladnejšieho balíčka Digital, ktoré si niekto predplatil (objednal) na dlhšiu dobu. Každý, kto od Skylink-u využíval doteraz len balíček Digital, si bude musieť zaplatiť minimálne balíček Mini. Podľa mňa to nie je o regióne.

Frank11

@Frank11

Tiez si myslim, ze ide len o ten konkretny balicek a nema to nic spolocne s regionmi.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

Mne teda este nic neprislo , mam SK kartu a platim si Kombi+
a extra len “Cesky servisny poplatok. “

Eisy
Registrace: 10/2021

Skylink balíček DIGITAL

Balíček DIGITAL sa nedal predplatiť už aj 12/2022.
Našiel som to v Magazíne SKYLINK TV.

jurokovac

@jurokovac

to bolo na SK, miesto neho dali mini a niečo tam pridali,lebo je drahší pre Markízu a Joj, zrušili sa už i slovenské karty kde išlo zdarma vtedajšie RTVS, české primy idú stále a vraj len dočasne, barandov si nikto nevšíma, nikto iný v Eu to kupovať nebude , akurát česy a slováci pre podobný jazyk

Duzu
Registrace: 7/2005

Ja si myslím, že keď im zavoláte a budete trvať na CZ Mini balíku k svojmu súčasnému, tak by ste opäť mali mať prístup. Ale je to somarina. Ja si napríklad musím platiť Kombi+ a k tomu by som si mal platiť základný CZ balík? Alebo už k Mini SK je zbytočnosť si platiť Mini CZ. Doba sa trochu zmenila od 2017. Je tu Prima Cool SK, je tu Markíza Klasik a k tomu streamovacie služby.

CABAL
Registrace: 2/2018

@jurokovac

Balík Digital sa nedal zaplatiť už skôr než v roku 2022 keď zaviedli balík Mini tak už to nešlo alebo sa mýlim? :O Kto chce CZ stanice si cestu nájde. R^
Veď sme v EU alebo sa mýlim?
Toto sa nikdy neriešilo až v roku 2016 s tým prišla JOJ lebo im klesala sledovanosť tak radšej vypli iné tv ako by mali dať niečo čo na SK trhu chýba čo už. Rv

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

Skylink

Karty RTVS,teraz STVR stále fungujú.STVR ich nevyrába preto,lebo nemá čipy.

jurokovac

zasiahla vyššia moc

takúto ponuku nemá žiaden operátor, opravte ma ak sa mýlim, kedysi to robil Orange v optike ale české stanice mala vraj ponúkať spoločnosť čo mala prenajatú kapacitu, čiže išli na to právnou kľučkou,

vypadá to že sa do toho vložila Markíza aj JOJ ani m3u8 stanice JOJ už dlhšiu dobu nejdú,

tu ale narážame na problém demokratickej slobodnej spoločnosti, pokiaľ chcem tieto stanice a priplatím si za takýto balíček nerozumiem z akého dôvodu by som ich nemohol mať?

z dôvodu že kanibalizujú sledovanosť Markíz Joj staníc? a tým pádom klesá výkonosť reklám na týchto staniciach?

nikto nemôže určovať čo možeš sledovať a čo nie pokiaľ sa jedná o európsku úniu, neviem si predstaviť v usa že v newyorku im ide stanica a v californii nie lebo niekto tak rozhodol

a za ďalšie stanice z českého balíčka vyrobili svoje klony kôli reklamám ale zároveň nemajú identický obsah so svojími českými sestrami

v prípade ak by sa do toho vložil súd ten zástáva len názor a vôľu občanov ktorí si takýto balíček chcú predplácať

čo keby bolo referendum napríklad ako to bolo v pripade koncesionárských poplatkov

pokiaľ existuje možnosť priplácať si ukrajinský alebo maďarský balíček neexistuje právna prekážka priplácať si za český balík

v prípade vysielacých práv športových prenosov sa pohybujeme v inej sfére prepracovanej globálne a nie nenažranosti lokálnych premietačov reklamy jojky a primy u Simpsonovcov Kosti alebo CSI to je vážne na smiech

tophunter
Registrace: 4/2010

@tophunter

"zasiahla vyššia moc"
- aká, prírodná udalosť?

"tu ale narážame na problém demokratickej slobodnej spoločnosti, pokiaľ chcem tieto stanice a priplatím si za takýto balíček nerozumiem z akého dôvodu by som ich nemohol mať?"
- z dôvodu biznisu a autorských práv.

"z dôvodu že kanibalizujú sledovanosť Markíz Joj staníc? a tým pádom klesá výkonosť reklám na týchto staniciach?"
- presne tak.

"nikto nemôže určovať čo možeš sledovať a čo nie pokiaľ sa jedná o európsku úniu..."
- ale môže. EU nie je federácia na rozdiel od USA.

"a za ďalšie stanice z českého balíčka vyrobili svoje klony kôli reklamám ale zároveň nemajú identický obsah so svojími českými sestrami"

- lebo sa im neoplatí nakupovať vysielacie práva na cudzie tituly aj pre SR. Vysielajú tam len relácie, ktoré si vyrobili sami, alebo sú ultra lacné.

"v prípade ak by sa do toho vložil súd ten zástáva len názor a vôľu občanov ktorí si takýto balíček chcú predplácať"
- to je čo za blábol. Súd sa má riadiť zákonmi a nie vôľou niektorých občanov.

"čo keby bolo referendum napríklad ako to bolo v pripade koncesionárských poplatkov"
- aby bolo platné, muselo by sa ho zúčastniť nadpolovočná väčšina oprávnených voličov (v tejto záležitosti nereálne) a nadpolovičná väčšina musí byť za. To by sa dalo dosiahnuť, ale eliminuje to prvá podmienka.

"pokiaľ existuje možnosť priplácať si ukrajinský alebo maďarský balíček neexistuje právna prekážka priplácať si za český balík"
- len zanedbateľné minimum Slovákov alebo obyvateľov ČR sleduje ukrajinské TV programy a okrem toho si v tejto dobe vzhľadom na súčasnú situáciu nikto nedovolí do toho šprtať. Zdôvodní sa to pomoc ukrajinským občanom a niekto na tom ešte zarobí. Maďarský balíček môže mať aký taký úspech a sledovanosť len v SR. A keďže Markíza aj JOJ veľmi dobre vie, že občania maďarskej národnosti aj tak sledujú hlavne maďarské cezhraničné vysielanie, tak je im to jedno. Presadením zákazu u operátorov by nedosiahli vyššiu sledovanosť svojich programov a reklám. A prevádzkovatelia maďarských TV staníc do toho tiež nešprtajú, však kšeft je kšeft a Maďarsko blízko. Autorské práva na to (okrem športových) až taký veľký vplyv nemajú, aby sa s tým vzhľadom na taký malý trh ako sme my, niekto, kto predáva tituly tým televíziám zaoberal. S nimi sa to len v opačnom prípade odôvodní, pretože predsa nebudú verejne vravieť, že ide len o biznis z reklamy a preto neradi vidia, keď niekto pozerá namiesto ich reklamy, reklamy pre český trh.

Frank11

@Frank11

Zhrn to už nejako inak, lebo toto sa nedá čitat

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Chápem Ťa. Nie každému sa chce čítať dlhší a náročnejší text a potom sa nad ním ešte aj zamyslieť. Nebol určený pre Teba. Bola to snaha o vysvetlenie zväčša naivných názorov @tophuner-a.

Pre Teba:
Ide len o biznis z reklamy. Aby diváci sledovali len tú reklamu (a programy), ktoré sú určené pre nich.

Frank11

@Frank11

Áno chápem. V druhom topiku som to napísal ako to je. Aj u Skylinku je to tak.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Z právneho hľadiska je to úplne v poriadku - sme 2 rozdielne štáty. Z kultúrneho hľadiska a z hľadiska toho ako majú Česi a Slováci k sebe blízko, tak je to smutné. Ja som síce tento balík nevyužíval, ale pamätám si možnosť predplatného tohto balíka, ktorý musel na podnet našich tv po krátkom čase Skylink zrušiť, ale existujúcim zákazníkom české stanice ponechal. Maďarské a ukrajinské stanice nie sú konkurenciou pre české stanice. Preto ich majitelia markízy/jojky neriešia.

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra