Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vu+ prijimace

Nevíte někdo co je s firmou Vu+ že nejsou nikde žádné satelity vu duo 4 k se

brumla
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vu+ prijimace

No toto by zaujímalo aj mňa. V jedom obchode som videl nápis “do 2 mesiacov na sklade”. :lookaround: Konkrétne na duo 4 k SE.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami

Co tak napsat do firmy Marusys Korea, kteří vyrábí tyhle přijímače.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

http://www.marusys.com/

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

A najlepšie kórejsky :))) :))) :)))

SPQR1
Registrace: 10/2019

tvsatnitra ich majú skladom, trvalo mi to asi mimnútu to nájsť. :)))

SPQR1
Registrace: 10/2019

mám pocit že tieto prijímače sa už nevyrábajú, všetko je len dopredaj.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Na sklade od 28.03.2025

A je to
Registrace: 4/2019

@Rasto1978

A ja mám pocit,že aj prijmace ZGEMMA už dost dlho nemaju predajcovia skladom. :-/

Kolek
Registrace: 2/2015

@Kolek

Zgemmy nájdeš. Ale nejaký čas chyba Zgemma H9 twin SE, ale myslím si že bude ešte. Jej sestra Zgemma H7 S je k dispozícii. Mám doma 3 Zgemmy H9, sú super, žiaden problém s nimi neni. Keď som pri nich, ja používam starší modul s kartou od Digi SK, nemal som možnosť vyskúšať či spolupracuje s novým bezkartovým modulom od Digi SK (osobne si myslím že by to malo chodiť bez problémov), chcem sa spýtať či niekto nemá d týmto skúsenosť? Ale či niekto nemá kombináciu Zgemma H9 twin a bezkartový modul od Skylinku, chcem len vedieť či to ide a spolupracuje bez problémov, Digi SK by malo byť potom to isté. Ale to je len otázka v rámci debaty. Ďakujem ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami

VU+ dostupnost

Toto iste bolo aj minuly rok. Zohnal som Duo4K SE v 01 alebo 02/24 (zrejme jeden z poslednych kusov co boli) a potom bola dostupnost do 2 mesiacov.. Realne to bolo skor cez 3 mesiace.
Tiez som sa bal,ze ci skoncili, co by ma mrzelo, lebo najst nastupcu/nahradu za VU+ by bolo dost tazke..
Treba cakat, pripadne si objednat s platbou na dobierku a ste v poradi ked pridu nejake kusy..

Ale zo zvedavosti by som chcel vediet co je pricina.. ci to aby predali vsetko co bolo vyrobene a ked je zaujem dovyrobia dalsie.. alebo nejaky vypadok v dostupnosti dielov..

Mopky2
Registrace: 10/2015

Tiež som plánoval kúpiť Duo4K SE niekedy v 9/2024 ale nikde nebol skladom ,viaceré eshopy písali že naskladnia v polovici decembra 2024, ale v decembri nebolo nič,presunuli naskladnenie na 2/2025 .Tak som zobral Uno4K SE BT ( asi posledný dostupný ;) ) .Teraz pozerám že to znova posunuli na koniec marca.

jeesl

Vše co za něco stojí, je vyprodané. Prý problém s procesory a bude to možná ještě horší.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1

@PC1

Teda ak ti Vu+uno 4kse nevyhovuje,musis pockat na Duo 4kse
Mimochodom k uno 4k se si wifi mozes kludni pripojit
napr. aj WiFi Dongle 5dB s anténou pre AB CryptoBox R^

A je to
Registrace: 4/2019

Je v MarketPlace na FB na prodej......
https://www.facebook.com/share/164WKKGFZF/?mibextid=wwXIfr

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

@Tami

Mam ZGEMMU Twin SE CAM 701 VIA Orca a spoknost vsetko funguje. ;)

Kolek
Registrace: 2/2015

Já jsem spokojený s Vu+ Uno 4k SE už 4 roky. Plně mě vyhovuje. Koupil jsem s konfigurací VTI a následně přeinstaloval na OpenATV. Umí víc nastavení.

Petor58
Registrace: 11/2021

RE: Vu+ prijimace @Petor58 a PC1

R^ To iste mozem povedat o Ultimo4K ktore mam uz asi 6 rokov v spalni. Plne slape. V obyvacke ide k plnej spokojnosti Duo4KSE a v detskej (zatial iba nahravacie Zero4K s PVR Kitom na UPC kabel). V zalohe caka SoloSE V2 a Duo4K SE keby odislo bud Ultimo4K alebo zblblo Duo4KSE v obyvacke. (+nahradny tuner S2X a T2/C do Duo4k/Ultimo4K).. posobim ako vol, ale nedam na tie masinky dopustit. Pravidelne ich prefuknem od prachu kompresorom a mam na chladiacej podlozke co sa dava pod notebooky..aspon nie su take horuce..

P.S. PC1 - to ma nenapadlo,ze zas problem s cipmi :-/ .. Pocas Covidu Lenoovo robilo vtedy objednavky na OOW diely, ked nazbieral nejaky pocet, tak sli do vyroby..cize ak niekomu sa pokazil napr.KBD module, musel cakat aj 3-5 mesiacov,kym vyrobia..to bolo o hubu..s doskami to bolo este veselsie..

Mopky
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra