Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Octagon SF 8008 4K oprava

Zdravím, kdo, nebo kde mi opraví linux.přijímač Octagon SF 8008 4K. Je po záruce. Nejde zapnout, vyzkoušel jsem jiný el. adaptér, ale to nepomohlo. Pořizovací cena okolo 3000,-Kč.
Vyplatí se ještě do opravy investovat ?
Děkuji za rady.

Marbulinek
Registrace: 10/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Octagon SF 8008 4K oprava

Sapro Třinec... :8)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

@Marbulinek

Zříd si schránku ;)

amper
Registrace: 6/2008

Zdravím,zkus odpojit čelní panel a zapnout a pak se připojit přes internet a IP adresu octagonu pokud si pamatuješ,pak zkusit
jak obnovit pomoci kable rs 232 a program Octagon sf8008 full recovery with hitool,čelní panel stoji asi 600 kč,at se daří R^

latino

@Marbulinek

ako došlo k tejto poruche?

tophunter
Registrace: 4/2010

@Marbulinek

jestli je to z přelomu roku 2021/2022, tak se řiď radou latino. Na test stačí na přijímači po zapnutí držet přední tlačítko na přijímači. Pokud se dostaneš do recovery menu,tak je to pravděpodobně přední panel, ten si vyměníš sám.

RAFI007

@tophunter

Chtěl jsem flashnout nový Image a pčed tím si raději vytvořit zálohu.Když jsem zvolil v Menu zálohu, proces se zahájil, ale po několika minutách nahlásil Eror. Vyndal jsem flash a přístroj zrestartoval. Při dalším pokusu o zapnutí přístroje nereaguje (neívítí panel) a do TV nejde signál.

Marbulinek
Registrace: 10/2017

Vidím,že stále máš problémy, nejlépe by bylo od začatku bez zalohy atd.
Nejlépe flashnout nové enigma,stahni si open atv 6.4 je to stabilní a vyzkoušeno,máš 2 možnost
? METODO NORMAL: stáhni imagen XXX_mmc.zip
? METODO RECOVERY: stáhni XXX_recovery_emmc.zip
Do USB flash disk pouze jeden podle toho který metod chceš
Vypne krabičku, zapoji USB flash do satelitu.
Stikní a podrž tlačitko pohotovostního režimu a zapní box,dokud se neobrazí UPDT pak pustiš přední tlačitko
A pak si vybereš buď USB multiboot image upgrade nebo flash recovery image upgrade a daš OK, po ukončení box se restartuje a pak musiš nastavit všechno od začatku.
Další možnost je přímo z internetu Network multiboot image upgrade který ti nabizí v main menu.
přeji hodně sťěšti
R^

latino

Z vlastní zkušenosti doporučuji verzi "recovery"

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@latino

Jestli jsi si nevšiml, tak tři dny už na netu nebyl,tak to vyřešil :laughing:

amper
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra