![]() |
|
Novy televizorOdchadza mi tv lg oled 55.2 belsie pasy v dolnej casti panelu.povedali odbornici neopravitelne .aky tv do 1200e 55 by ste doporucili.dik za vas nazor |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 765 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Novy televizorPhilips 55OLED819UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@black13aPhilips je nejhorší co může být na třídění programů v DVB-T![]() ![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Novy televizorKup si Sonku miniled s procesorem XR a OS Google TV nebo TCL miniled s Androidem a máš vystaráno. Dáš tam všechny Appky, bílá je bílá a nemusíš se bát rozsvítit. Nekupuj Oledy a Samsungy.V tech. specifikaci hledej panel 10 bit, 100 Hz, a svítivost víc jak 1000-1500 nitů. A nekupuj výběhový modely. Philipa asi taky nebrat |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@jackinoPri TV je to pre mna naozaj bezpredmetna vlastnost.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
MMorousJá zase nedám dopustit na Samsung , co myslíš že je na něm špatného? |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 887 |
![]() |
|
RE: Novy televizorked už,tak by som isto kupoval ANDROID!!!AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 522 |
![]() |
|
RE: Novy televizorNapriklad si pozrihttps://www.cnet.com/tech/home-entertainment/best-tv/ |
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
@FI711010Dej si do vyhledavače tady na Parabole kouzelné slovíčko Samsung a máš počteníčko na celej víken |
MMorous
![]() |
|
RE: Novy televizorSamsunga neber ,já jej doma nechcu ani vidět hodně špatná zkušenost.Jak píše MMorous.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 985 |
![]() |
|
@Mikes11Dobrý ale překonaný. Myslitelé co propagují OLEDy zapomínají, že technologie spěje k panelům 12 bit, tak páni oledové udělejte něco se svítivostí |
MMorous
![]() |
|
RE: Novy televizorBer tuhle mám jí doma a super tvhttps://www.datart.cz/televize-tcl-65c855.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAh6y9BhBREiwApBLHC_xbl5sU7neOjtDV7bAqaVMdQ_mO9tYlELrxfV954K8aAgkHhIcu-RoCftEQAvD_BwE po registraci 5 let záruka ,obraz opravdu skvělý a zvukově taky nemá chybu ani nepotřebuješ soundbar a má to google tv ,všechny aplikace co potřebuješ jedou. Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
jackinoje to o zvyku to třídění u Philipa dá se na to zvyknout v Titanu nevím jak to je a v androidu co mám doma je to trošku horší ale jak jsem psal dá se zvyknout na vše.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: Novy televizorJa by som teda určite nekupoval android. V čom je android to sa mi osvedčilo že dlho nevydrží mrzne a robí blbosti. Ja mám LG oled a som spokojný žiadny android. Ak mam nejaký android tak si kúpim malú krabičku a keď odíde tak ma to tak neštve... |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
@wiking18Mam prosbu.vedel by si mi poskytnut parametre nastavenia obrazu.najlepsie na mail.dik dopredu |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
@jackinoDVB-T funguje u vás v CR. Keďže je to slovák, tak ho to asi nebude vôbec zaujímať. Vďaka Towercomu je to na Slovensku predražená kripell služba. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 007 |
![]() |
|
@MMorousMám OLED a tv ve dne nesleduju. K čemu vypalovat oči vysokou svítivostí. FilmMaker mode v noci a parádní kino. LCD technologii neustále uměle udržují výrobci při životě. Oboje má svoje příznivce. Dlouho jsem měl CRT, potom dlouho PDP a teď OLED. Za celou dobu sledování a porovnávání různých typů LCD panelů můj zrak LCD technologie nepřesvědčila. Takže šup do krámu, pustit si tam svůj obsah včetně TV a čučet a porovnávat a čučet (v ne přesvětleným hypermárketu ). Správný prodejce se ti bude snažit vyhovět. Pak se sám rozhodnout. Záruka je na 2 roky pro všechny produkty a doba fungování navíc je bonus uživatele jakékoliv značky.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@meduzkaPokusím Ti to vysvětlit. Na 8 bitech máš 256 možností. Pak je to 512 a na 10 ti 1024. To znamená, že ten panel svítí v 1024 polotónech. Je tedy schopen zobrazit 1024 polotónů od bílé do černé. No a na 12ti bitech je o už 4096. Znamená to tedy, že každý stávající polotón z 10ti bitovýho panelu bude mít ještě další 4 polotóny. Aby to ve stínech nebyly jenom černý fleky, musí to dole víc svítit. Zkus si vzít obyčejnou papírovou fotografii a dej si pod ní lampu a uvidíš, co jsi pod tím neviděl. No a stávající Oledy na tohle proti miniled asi zatím nemají. Ale do budoucna - kdoví jak to všechno dopadne. |
MMorous
![]() |
|
@meduzkanechci děla chytrýho, ale mám nějaký zkušenosti s grafikou a tiskem a fotkama a zobrazit a vytisknout správně polotóny, aby se to neslejvalo je někdy dřina. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousOči mají nějakou setrvačnost,navíc nemáme nikdo stejné oči,je to jen o nastavení televize a zdoji signálu!![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
@MMorousNo, pekne si to vysvetlil, ale iba z jednej strany. Takze ak sa na to pozrieme z druhej strany tak iba strucne: zobrazenie ciernej - mini LED nikdy nemoze zobrazit ciernu farbu tak ako OLED, pretoze pixely su stale podsvietene a nevedia sa vypnut a snad chapes, ze kde je svetlo, tam nemoze byt uplne cierna. A prave z tohto dovodu OLED TV poskytuju ovela lepsi kontrast a zazitok hlavne pri sledovani filmov. A tiez z dovodu staleho podsvietenia su pri mini LED ovela horsie pozorovacie uhly. OLED panely poskytuju aj lepsiu odozvu pri rychlych scenach ako mini LED.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@black13aPředně bych napsal, že černou barvu nezobrazuje ani OLED, ani miniled, prostě nic. Nechci tady rozepisovat, co je černá, ale na televizní obrazovce je černá jenom odraz zbytkového světla místnosti - pokaždé jiná a měnící se podle aktuálního osvětlení místnosti, podle toho, jaké okolní světlo právě na obrazovku dopadá. Máš pravdu, že u miniled při nule nějaké rušivé světlo je, a zhoršuje kontrast. To je pravda, ale když v místnost rozsvítíš, tak je po legraci. Spíš bych diskutoval, kde bílá je bílá. Všiml jsem si na Oledu LG OLED65G3, což byla vloni špička, že některé reklamy s vysokým kontrastem, upraveným dolů aby zmizely přepaly - se tmavá místa slévají, chybí tmavé polotóny. To samé na filmech v noci v lese. Hlavně ze strany, na Oledech je to lepší než to bylo na plazmách.Miniled Ti to víc prosvítí a vidíš víc detailů. Osobně bych řekl, že drobné výhody OLEDU mi nevyváží třetinový příplatek v kupní ceně. Ale samozřejmě moderní Oled i Miniled jsou krásné televize, tady jenom diskutujeme. A pozorovací úhly - to se už dneska neřeší. Kdo kouká na TV z metru pod úhlen 30 stupňů? |
MMorous
![]() |
|
@ProsatTy nevíš, o čem píšu že jo? Jinak bys takovou b**ost nenapsal. Píšeš jenom z nudy. Nepamatuji se, že bys někdy někomu něco poradil nebo vysvětlil |
MMorous
![]() |
|
Nekuopuj podle OS, ale kvality obrazu....OS lze vždy pořešit jinou aplikací, případně koupí externího boxu, který dnes nestojí moc a i jeden DO Ti bude stačit....Vyber podle svého uvážení, jaký obraz Ti vyhovuje. Já osobně jsem věrný přístrojům LG, po třech plazmách mám už 4 roky 55 OLED BX, koukám na to ze dvou metrů ve dne v noci a neměnil bych, prostě mi vyhovuje jejich obraz. Ale svůj názor nevnucuju nikomu jako nějaké dopgma, nechť si každý koupí co uzná za vhodné, já taky vybírám jen podle sebe |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: Novy televizorAko pokračovanie môjho príspevku by som odporučil https://www.nay.sk/lg-oled55c45C rada za top cenu, takú nemali ani pred vianocami. Známy ho kúpil a je max spokojný. Parametre nastavenia si nechal nastaviť u predajcu |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
@SpacerJá jsem napsal jen můj názor na třídění programů v DVB-T je to jeden velký paskvil ladil jsem to po 1 a poskládal, teď po roku ladím znovu,ale nemám na to nervy tak jsem to zabalil.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |