![]() |
|
O2 tv na tv philips s os tizenDobrý den chci se zeptat zda TV philips s os tizen mají aplikaci O2Tv 2.0 a aplikaci magenta TV.Nemůžu tuhle informaci nikde dohledat. Děkuji |
sketmen
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@sketmenTu TV neznám,ale pokud je tam Google Play tak není problém si ty apky stáhnout.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: O2 tv na tv philips s os tizenPhilips TV urcite nemaju OS Tizen. Ten OS maju Samsungy. Panasonic maju bud Titan OS alebo Google TV. A starsie TV maju Android.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@sketmenNevím, jestli náhodou nedošlo k mýlce, ale operační systém TIZEN je vlajkovou lodí značky Samsung.Možná mi něco uniklo, ale TV Philips s OS Tizen jsem dosud neviděl. Pokud se mýlím, nekamenujte mne. A na OS Tizen samozřejmě O2TV v.2.0 chodí, jak jistě majitelé TV Samsung (ke kterým patřím i já) potvrdí. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
sketmenNěkterý Philipsy mají Titan a tam máš smůlu s apkou ale můžeš se dívat přes prohlížeč tam to půjde ale na apku zapomeň,nikdy bych nekoupil tv bez androidu a nebo dnes bez google tv ,tam jede vše , tovární softy jsou omezovány i když tam ty apky mají ale dnes jedině google tv nebo android nic jinýho bych nebral.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 985 |
![]() |
|
@sketmenJasně, OS není TIZEN ale Titan.To, co radí @sketmen, tedy pouze google TV nebo android, bych jako dogma také nebral. Platí jednoduché pravidlo, velkých výrobců (Samsung, LG), kteří mají své OS, bych se rozhodně nebál, jsou totiž tak velcí, že si žádný dodavatel aplikací nedovolí jejich OS ignorovat. Čím menší (exotičtější) značka (pokud nemá google TV nebo android), tím větší smolík. A s tím androidem bych byl také opatrný, existuje spousta osekaných verzí, kde toho moc nefunguje. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
mediator127 let mám Philipa 8300 absolutně žádný problém,v něm android,teď mám TCL v něm Google tv,vše jede super,android boxy několik let hlavně Tesly není problém,jiný systém bych v tv nechtěl jede v tom všechno jakákoliv aplikace,Samsung a bych nechtěl ani zadarmo první moje LCD už je to asi 9 let nejvyšší řada 3,5 jel pak odešla NAND paměť,před 3 měsícem a mi volal známý a jeho syn oba mají Samsungu potřebovaly tam dostat blbý iptvsmart player a ani na jednom to nešlo napsalo není kompatibilní,a LG podobný jako Samsung taky omezený aplikace to v androidu a Google tv není zatím jsem se nesetkal s nekompatibilní aplikací v téhle systémech. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: O2 tv na tv philips s os tizenAndroid nebrat jako dogma, spíš jako realitu. A Samungu s nebojí jenom Ti, co do toho jdou bez bázně a hany. Je to tady pořád dokola. Samozřejmě jsou výjimky |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: O2 tv na tv philips s os tizenAno je to pořád dokola. Je to jednoduché. Krmte svojí tv čím chcete vy a ne, co Vám nadiktuje výrobce. Tzn. je to pouhý zobrazovač Vašeho obsahu, přes CEC se snadno ovládá bez ohledu na počet připojených krabiček. A pozor na automatický update fw, kde Vám Vám oblíbený výrobce za chvíli nasype hnusnou reklamu, aniž byste o to stáli, a to bez ohledu na připojení k Internetu. To Vám připojená krabička neudělá. :)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@meduzkaSouhlas s Tebou![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
@mediator12Máš pravdu. Existuje spousta "osekaných" androidů, např: u Panasonicku. Tam je Android, ale nemá GOOGLE PLAY.Chtěl jsem stáhnout apku Kodi ale bez úspěchu. Na dotaz přímo u Panasonicu mi odpověděli, že jejich tv mají Android právě osekaný pro jejich účely. Takže při koupi tv buďte opatrní. |
Evžen
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
@EvženNedávno jsem zkusil Panasonic android,tam kodi šel nainstalovat,je to podle typu televize,ten měl google play![]() |
Prosat
![]() |
|
RE: O2 tv na tv philips s os tizenTragedie. Tak proč to kupujete, když to každej ví. Kamarád koupil LG a pak taky brečel, že tam nejde Kodi. Chytrej jak rádio, chce televizi za facku, a potom tady brečí.Než něco koupím, tak si porovnám technický listy a dopředu se informuju, co to umí. Přivezu stroj domů a do 8 dnů vyzkouším, jestli to umí, co to umět má. Když ne - reklamace nebo výměna. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousNevím,proč brečet![]() ![]() |
Prosat
![]() |
|
![]() |