Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Registracia

Hladam niekoho v CZ pre rigistraciu Skylink CZ karty.Ako protisluzbu mozem registrovat Skylink SK.

blablabla
Registrace: 12/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Registracia

Na registraci nikoho nepotrebujes, pri registraci das svoji sk adresu a region CZ, odpovednost pouziti karty je na zakaznikovi.

koudelka
Registrace: 4/2009

Koudtlka

Nie tak celkom. Uz aj toto podmienuju CZ region = CZ adresa. V decembri 2024 som to s nimi riesil, takze som dal znameho v CZ.. a tusim to podmienuju aj menou, CZ region CZK.. ked som mal SK adresu, odmietli mi dat CZ region..

Mopky2
Registrace: 10/2015

@koudelka

To ešte funguje u Skylinku lebo to zvažujem aj ja ale neviem či to ide aby som mal originál CZ stanice? :O

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

Dnes som dal zmeniť miesto regiónu z SK na CZ, čakám odpoveď na mail. Inak keď sme pri tejto téme, to mám ako mesačne zadať platbu v CZ korune? Prepočítal na euro a pravidelne mesačne budem platiť? Inak som nenašiel zatiaľ nikde, počítam že mi to možno pošlú mailom, číslo účtu v tvare IBAN na pravidelnú platbu. No ak by to podliehalo CZ adrese, mám problém. Ak sa niekto pripadne nájde z CZ a opätovne viem poskytnúť svoju SK cez PM. Dik hoši. ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Zetor25

No ja som napisal len svoju skusenost, mne to nepovolili na SK adresu, aj ked ten ucet mam na CZK menu aj CZ region.. To som riesil v 2017tom..

Teraz v 12/2024 som kupil od dobrej duse s CZ, kartu + nextku irdeto ako celok spolu, a tom som preregistrovaval.
Ked som dal na povodny ucet. Stopka, musim mat CZ adresu, tak som to dal na druhy mail a uz to preslo s adresou znameho v CZ..

Ak mas kartu navyse, kde by si skusil len zmenit region, skus..
Bud ti to prejde, alebo maju napevno pravidlo CZ region CZ adresa a Sk region a SK adresa..
Alebo to stale zalezi - kto to chytne ten pripad preregistracie (teda ci to spravi, alebo moc kontroluje adresy, alebo ho uz system nepusti..??)

Mopky
Registrace: 11/2009

@Mopky

Vďaka za odpoveď.Kartu mám od roku 2012 až do dnes ale vyuzivinam iba Live TV Ktorú mám grátis na karte aby mi karta neprepadla tak som dal na SIPO HBO balík za 8,90€ takže otázne bude či to budem platiť ďalej v Eurách alebo v korunách?
Asi bude lepšie vytvoriť novú registráciu a dať CZ región. ;) Aj to zvažujem nechce sa mi platiť 3 operátorov na koľko mám ešte aj Sweettv CZ ale tu chcem zrušiť keď sa dá dať Skylink CZ. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25

@Mopky

Mne ide o Primu Zoom ktorú rád pozerám. ;) Len Prima + mi nejde na tu potrebujem VPN. :(

Zetor25

Registracia

Zmena regionov uz nepomoze. Musi byt adresa v danej krajine.

blablabla
Registrace: 12/2014

@ zetor25

Ahoj, chcel som ti este nieco poradit a poslat PM, ale asi ju nemas aktivovanu..
Pripadne mi napis na maila mopky243 ala gmail com

Mopky
Registrace: 11/2009

@Mopky

Mne by sa zišiel nejaký playlist na CZ stanice stačilo by Prima zoom.

Zetor25

@Mopky

Písal som ti e-mail. Rv

Zetor25

@Mopky

;) R^ Dúfam že ti prišiel. R^

Zetor25

Hmm no tak si nejakou adresu vymyslis v CZ. Neni nastroj jak to kontrolovat. Samozrejme platba bude v CZK a klidne muze odchazet treba z Indie.

koudelka
Registrace: 4/2009

@koudelka

Nakoniec som dal novú registráciu a región CZ a zatiaľ to ide uvidíme do Kedy. ;)
Na SK zóne Skylink mi región zmeniť nejde.

Zetor25

Jestli chcete nějakou adresu v ČR zkuste tuto, Třebíč, Manželů Curieových 603, 674 01 , ČR. Je to velký dům seniorů.

kolenáč
Registrace: 4/2010

@Tami

Ja mám kartu na CZ región už vyše 8 rokov, podmienka bola zadať bydlisko v CZ, a vždy si zaplatím balíček na rok dopredu, vždy keď mi konči predplatené, majú akurát nejakú akciu za výhodnú cenu. Najprv som to platil cez Paypal ale už to ide normálne cez ich platobnú bránu. Ročné predplatné je výhodnejšie, ak teda nechceš po mesiaci meniť iného poskytovateľa.

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Kimlo

Taká otázka dal som včera novú registráciu a na koľko dní je promo na balík ? Live TV ?
Mám iba CZ kanály a apka je bežné dostupná v Google play bez VPN. ;) Mám SK Live TV tak som chcel aj CZ zatiaľ to ide. ;) Idú kanály z balíka Digital CZ.

Zetor25

@kolenáč @ Kimlo

Super, ďakujem. R^

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

@Zetor25

Jak to teda máš máš 2 karty cz/sk? a nebo jednu kartu reglou na oba regiony to snad nejde. :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

Já mám iba 1 kartu včera som vytvoril len registráciu pre Live TV CZ tam kartu nemám iba SK kartu ktorú mám od roku 2012 ako som písal vyššie tu Irdeto 01.
Ale sme ju dlho nepoužívali doma lebo máme Digi tak som tam dal HBO balík a Live tv mám grátis. ;)
Mne by stačilo iba to TV+ za 99 kč tak možno to aj dám keď Skylink nevypne Prima zoom na SK karte lebo tam ešte ide uvidíme do kedy preto zháňam rezervu.

Zetor25

@Zetor25

Neviem ako je to teraz, ja som mal po registrácii ako nový zákazník balík komplet zdarma na celý mesiac. Potom sa mi to preklopilo na Multi, čo som si predplatil. Teraz mám Kombi+ a samozrejme Live.

Kimlo

@Kimlo

Okej vďaka za odpoveď som zvedavý do kedy mi to pôjde.mne pri registrácii pýtalo len či chcem SK alebo CZ región tak som dal CZ pozeral som nejaké iptv playlisty takže si to radšej zaplatím. ;)
Na platenie mám aj PayPal tak skúsim tam to zaplatiť.
;)

Zetor25

@Zetor25

Vyskúšaj sa prihlásiť na českom webe Skylinku do zákazníckej zóny, stačí tam zadať č.karty a uvidíš komplet svoje údaje, balíček, aj možnosť priamej platby. Ja to robím tak.

Kimlo

@Kimlo

Vďaka za odpoveď nech sa darí. R^ Pekný deň prajem

Zetor25

@Zetor25

ak by aj blokli pre SK region Primu ZOOM iste dajú novú SK verziu ako sú teraz niektoré viac sledované, dávajú to lebo zarábajú na reklame, len sa čudujem prečo to nerobí jej sesterská stanica Joj, pre cz region dáva len jednu, tak isto i markíza, nova tiež len jednu

Duzu
Registrace: 7/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra