Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Antik Sat

Antik TV SAT/OTT - britské stanice cez NET

Ahoj, vlastním Antik TV box Nano 4S, a službu Antik TV OTT. Dočítal som sa na fórach o možnosti prijímať britské televízie v teste cez internet (BBC/ITV), pokiaľ budem využívať službu Antik SAT. Problém, je, že v mojom bydlisku nemôžem mať inštalovanú SAT anténu, ale údajne to je možné aj tak po zakúpení karty a uhradení príslušného SAT balíka. Nie je mi však jasné, ako prebieha aktivácia karty, postačí ju vložiť do boxu, ktorý je zapojený cez internet bez SAT pripojenia? Ak mám už uhradenú a aktívnu OTT službu, nebude zakúpená SAT služba v konflikte s ňou? Ďakujem za odpoveď.

wrangell
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Antik TV SAT/OTT - britské stanice cez NET

Netreba fyzicky parabolu ani kartu.
Stačí STB pripojiť na sieť, alebo cez wifi..
Len si zisti, či je to ešte aktuálne.

Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon

P 222
Registrace: 1/2006

Písal som priamo do Antiku, tvrdia, že to majú stále v teste, nastavené pre všetky satelitné balíčky, ale rovnako mi tvrdili, že treba kartu, ale je možné, že to príliš nechcú voči zákazníkom komunikovať.

@P 222
Čiže postačí mať box na sieti a zakúpiť SAT balíček?

wrangell

Ešte doplním, zatiaľ som neaktivoval Antik TV box (zadáva sa MAC adresa + s/n), či nepostačuje len to, resp. som v boxe našiel ešte nejaký Beta mód, len to odo mňa pýta PIN, ktorý mi nie je známy.

wrangell

No ja som našiel vyhodený Nano3 aj s predplateným balíkom Antik Sat.
Pripojil som ho k wifi, prepol box z módu SAT do IPTV a všetko valilo.
Od nového roku prestali ísť programy ktoré požaduješ, ale asi z dovodu, že majitel si predplatil IPTV miesto SAT.
Ostatné beží ďalej.. :)

Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon

P 222

@wrangell

Box si zaregistruj cez konto na moj.antik.sk, tam si vieš predplatiť aj balík (sat aj IPTV). Podľa mňa kartu nepotrebuješ, tá je len na príjem sat kanálov cez sat. Ale môžeš mať sat balík a sledovať IPTV (myslím okrem Viasatov a Epic Drama, tie idú len cez SAT. Britské programy idú v IPTV móde ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Ďakujem @Dzordzo. Skúsil som si zaplatiť SAT balíček a bez karty sa mi na OTT sprístupnili ďalšie TV stanice, zatiaľ nepotvrdím britské stanice, lebo tie by mali byť len v Antik boxoch, a ten mám v inej lokalite, dám info počas víkendu.

wrangell

stací ked máš kartu (nemusi box) a urobiš "zmluvu" a pojdu ti kanaly automaticky aj cez iptv

tomko

@tomko

bez ich boxu ale BBC + britské nejdú ...

Dzordzo

@Dzordzo

Jdou i bez jejich boxů.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

@lz405

Tak mám Antik TV app v smart zariadeniach aj v Android TV a britské stanice sa mi nezobrazili. Ako som písal vyššie, pozriem v Antik boxe počas víkendu... Čo môžem potvrdiť, tak mi pribudlo kopec nemeckých staníc, ORF a napríklad Slovinci...

wrangell

@wrangell

Balíček Antik SAT - Všetko na dm920 mně jede včetně britských stanic. https://postimg.cc/gallery/xVxS5SM1

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

Ahoj, len potvrdzujem, že v Antik boxe sa mi požadované stanice zobrazili. Prejem všetkým pekný víkend.

wrangell

@wrangell

Tak si to uži, kým to ide,
pekný zvyšok víkendu

Dzordzo

@lz405

Dobre, možno to ide na iných boxoch, na ich ale určite ...

Dzordzo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra