![]() |
|
Příjem CZ kanálů v Dominikánské republiceAhoj všem, má někdo prosí zkušenosti s příjmem cz kanálů v Dominikánské Republice? Letím tam na dovču s NTB a mám kartu Skylink s aktivací SLlive. Asi bude problém s geoblokací? ,Díky za rady. |
Amper1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: Příjem CZ kanálů v Dominikánské republiceNeviem ci bude mat niekto konkretne skusenosti. Poistil by som to nejakou spolahlivou VPN.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Příjem CZ kanálů v Dominikánské republiceahoj byl jsem před loni na Kubě ,vodafon ani ťuk,skylink live to stejný,o2 šlo vše nebyl problém,teď jsem se vrátil s Thajska ,vodafone tv nic,skylink live krom Prim šlo vše a o2tv jelo vše za mě o2tv super zatím kde jsem byl mimo eu tak o2tv jelo v pohodě vše v dominikáně jsem nebyl ale myslím že to bude podobný jak na Kubě je to vedle ale dej vědět jak jsi dopadnul i pro ostatní.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 986 |
![]() |
|
RE: Příjem CZ kanálů v Dominikánské republiceKlidne to muze nekdo zkusit opacne. Dat si tady jejich IP adresu pres VPN a otestovat.Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 249 |
![]() |
|
RE: Příjem CZ kanálů v Dominikánské republiceNa dovolenke sledovať tv? No nehnevajte sa... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
@KasrNikto sa nehneva, ale tvoj prispevok je k danej teme uplne s nulovou pridanou hodnotou a tym padom zbytocny. No nehnevaj sa...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: Příjem CZ kanálů v Dominikánské republiceÁno je. Ohľadom dx prijmu (ale internet není dx) a samozrejme z družice ten príjem možný není, by to bolo zaujímavé. Inak je to tiež hlúposť. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
@Kasrtaky vozím androidbox po dovolených |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@KasrTaktéž mi připadá úsměvné, když v některých cestovatelských skupinách hledají "dobrodruzi" v dané zemi jiné Čechy/Slováky....Já, pokud někde na svých cestách náhodou slyším češtinu, přestanu mluvit (aby se ke mě nehlásili) a rychle zmizím v dáli. Poslední, koho v zahraniší chci potkat je našinec.... A na to, abych si řekl o ubytování nebo jídelní lístek, opravdu místní řeč znát nepotřebuju :-) Ale k otázce.... V dnešní době pokud člověk nebydlí v nějaké stodole, tak na pokojích jsou Smart TV, které umí zrcadlení s mobilem, v němž svou IPTV apku i s náplní mám |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: Příjem CZ kanálů v Dominikánské republiceha ty letíš na dovču a chceš čučet na bednu? to jsem nikdy nedělal bo nebyl čas na dovče čučet na bednu![]() Vu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
@Laikbo niekto cas ma, bo niekto nema... preto je to dovolenka...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@Amper1Takze co mam odskusane ked lietam po svete tak mam odskusane Japonsko, Amerika,Singapur ,Australia ,Dominikanska ,Kapverdy .Cina ,Svedsko,Brazilia , mam v krabicke full iptv cz/sk ktoru pripojm na miestnu wifi a pozriem ked mam cas na nase programy a nepotrebujem ziadnu VPN.![]() |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
![]() |