Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Tipsport-Skylink

Info. Kupóny na programy SKYLINK-Hbo, Canal+Kombi...atd od 1.1.2025 nelze zakoupit v pobočce Tipsportu.

palma
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tipsport-Skylink

šetří se na všech frontách

hokejka988
Registrace: 12/2013

Aktivace balíčku pomocí tohoto kuponu byla vždy téměř okamžitá.Za ty léta jsem čekal snad je dvakrát déle než hodinu.

Yves
Registrace: 11/2019

Úsměvné v dnešní době. Si představím, že jdu na autobus a valím do tipsportu a zpět, místo aktivace mobilem asi za půl minuty :-)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Tomik535

Nie každý má smartfón, internet alebo bankový účet.

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

@Montevideo

Taky jsem to pár let nazpět taky dobíjel v Tipsportu sedl na kolo zajel do vedlejší dědiny koupit kupon,aktivace okamžitá. :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

RE:Tipsport-Skylink

Aktivace QR kódu Canal+ sport od odeslání z mobilu trvala 24h,až zjistí že dorazila platba. Na info lince tvrdí,že na to nmají i dva dny. O víkendu smůla. Z tipsortu to bylo ok. Snad se třeba ještě dohodnou.

palma
Registrace: 4/2011

Platnost kupónu šest měsíců od nákupu.Aktivace mobilem na internetu.Trvale mám roční předplatné HBO.Po cestě z práce asi pět Tipsportů.
Další věc kterou je pro mě Skylink naprosto bezkonkurenční je možnost aktivovat si balíček - programy různými platebními metodami ode dne přesně tak jak potřebuji a na jakoukoliv dobu po měsících.

Yves
Registrace: 11/2019

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra