Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DVTV Extra SK zaradený do satelitnej DIGI TV SK

Do satelitnej DIGI TV SK 15. januára bol zaradený program DVTV Extra SK, verzia pre slovenský trh. Programová schéma českej a slovenskej verzie sa líši. Kanál v rastri je na pozícii č. 1.

DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU

Biatec
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVTV Extra SK zaradený do satelitnej DIGI...

oprava - je na pozícii č. 21 :)))

DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU

Biatec
Registrace: 9/2011

Len aby sme sa netesili zbytocne!
Pozrel som si program ceskej DVTV Extra, ktora ma "obrovsky medialny uspech" a - a teda neviem.
Styri az patkrat za den sa opakuje jeden a ten isty blok s pre mna neznamymi moderatormi - hadam SK verzia bude informacne blizsia slovenskemu divakovi. Hlavne ten rapovy muzikal, ten ma zaujima velmi :laughing: :laughing: :laughing:

DALIBOR ŠPOK Neurazitelný rozhovor

Jirka vysvětluje: Podvod s přeplatkem

DVTV: Smráká se nad Škoda Auto?

DVTV: Roman Holý

DVTV: Tereza Maroušková

DVTV: První český rapový muzikál

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Biatec

Po zavedení tohoto programu do českého pozemního DVB-T2 vysílání mě zajímalo, kolik asi lidí na něj kouká.
Chodím hodně po lidech, ale zatím jsem nepotkal ani jednoho.
Vzhledem k tomu, že mám trochu představu o tom, kolik stojí měsíčně distribuce v DVB-T2, kladu si jen samé otázky.

mediator12
Registrace: 12/2015

@mediator12

Tak u nás to bude skôr zameraný kanál iba na jednu stranu názorov ako všetky ostatné ďakujem neprosím. *13
Síce nepozerám ani Alternatívu ale ani mainstreamové média takže asi tak.
Čiže Jean Reno to napísal dobre niečo podobné to bude aj v SK verzii. ;P

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

Dalši zbitočni program .

jopo166
Registrace: 1/2009

@Zetor25

Nic nepozeras, tu dvtv si urcite nesledoval ani 5 minut, ale nazor uz mas jasne utvoreny...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

Videl som Česku verziu DVTV Extra mňa moc tie diskusie v tv neberú neviem prečo kľudne si to pozeraj mne to nechýba.Ja ti to neberiem. :8)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25

@Biatec

Dúfam že časom pridajú aj History 2 HD.
Ten by sa zišiel. ;)

Zetor25

@Zetor25

History 2 HD no to je pouze v En. To mě ve škole neučili😆 bohužel

milde1
Registrace: 1/2025

@milde1

Na mojom boxe čo mám tak na Thore mi tam ukazuje aj CZ audio stopu tak možno to niekto časom pridá. :8)

Zetor25

@milde1

Pokiaľ viem, tak na programe History 2 HD z 1W Thor funguje cca polovica (možno aj viac?!) vysielaných dokumentov z cz dabingom. T.j. pre našinca, ktorý nevie anglicky je to v podstate pozerateľný program.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

OK díkes👍

milde1
Registrace: 1/2025

@milde1

máš sa čo učiť pomôže ti to z depresie ,dnes tam môžeš ísť pozrieť, u vás to máte povinné už od 1 ročníka, u nás to učia hravou formou i v škôlkach , koľko jazykov ovládaš toľkokrát si človekom a ročne ubúda kopa malých
, ktovie koľko vydržia tie naše mini

Duzu
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra