![]() |
|
DVTV Extra SK zaradený do satelitnej DIGI TV SKDo satelitnej DIGI TV SK 15. januára bol zaradený program DVTV Extra SK, verzia pre slovenský trh. Programová schéma českej a slovenskej verzie sa líši. Kanál v rastri je na pozícii č. 1.DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: DVTV Extra SK zaradený do satelitnej DIGI...oprava - je na pozícii č. 21![]() DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: DVTV Extra SK zaradený do satelitnej DIGI...Len aby sme sa netesili zbytocne!Pozrel som si program ceskej DVTV Extra, ktora ma "obrovsky medialny uspech" a - a teda neviem. Styri az patkrat za den sa opakuje jeden a ten isty blok s pre mna neznamymi moderatormi - hadam SK verzia bude informacne blizsia slovenskemu divakovi. Hlavne ten rapovy muzikal, ten ma zaujima velmi ![]() ![]() ![]() DALIBOR ŠPOK Neurazitelný rozhovor Jirka vysvětluje: Podvod s přeplatkem DVTV: Smráká se nad Škoda Auto? DVTV: Roman Holý DVTV: Tereza Maroušková DVTV: První český rapový muzikál |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 611 |
![]() |
|
@BiatecPo zavedení tohoto programu do českého pozemního DVB-T2 vysílání mě zajímalo, kolik asi lidí na něj kouká.Chodím hodně po lidech, ale zatím jsem nepotkal ani jednoho. Vzhledem k tomu, že mám trochu představu o tom, kolik stojí měsíčně distribuce v DVB-T2, kladu si jen samé otázky. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
@mediator12Tak u nás to bude skôr zameraný kanál iba na jednu stranu názorov ako všetky ostatné ďakujem neprosím. *13Síce nepozerám ani Alternatívu ale ani mainstreamové média takže asi tak. Čiže Jean Reno to napísal dobre niečo podobné to bude aj v SK verzii. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 265 |
![]() |
|
RE: DVTV Extra SK zaradený do satelitnej DIGI...Dalši zbitočni program . |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 783 |
![]() |
|
@Zetor25Nic nepozeras, tu dvtv si urcite nesledoval ani 5 minut, ale nazor uz mas jasne utvoreny...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 292 |
![]() |
|
@black13aVidel som Česku verziu DVTV Extra mňa moc tie diskusie v tv neberú neviem prečo kľudne si to pozeraj mne to nechýba.Ja ti to neberiem.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
@BiatecDúfam že časom pridajú aj History 2 HD.Ten by sa zišiel. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25History 2 HD no to je pouze v En. To mě ve škole neučili😆 bohužel |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@milde1Na mojom boxe čo mám tak na Thore mi tam ukazuje aj CZ audio stopu tak možno to niekto časom pridá.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
@milde1Pokiaľ viem, tak na programe History 2 HD z 1W Thor funguje cca polovica (možno aj viac?!) vysielaných dokumentov z cz dabingom. T.j. pre našinca, ktorý nevie anglicky je to v podstate pozerateľný program.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 066 |
![]() |
|
@mmiriboyOK díkes👍 |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@milde1máš sa čo učiť pomôže ti to z depresie ,dnes tam môžeš ísť pozrieť, u vás to máte povinné už od 1 ročníka, u nás to učia hravou formou i v škôlkach , koľko jazykov ovládaš toľkokrát si človekom a ročne ubúda kopa malých, ktovie koľko vydržia tie naše mini |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 344 |
![]() |
|
![]() |