Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Instagram opičárna na Óčku je zpět

Tak to bohužel dlouho netrvalo a na obrazovku Óčka se vrátily zprávy z Instagramu, které zabírají velkou část obrazovky. Myslel jsem, že v Óčku dostali rozum, když na začátku roku toto odstranili, ale bohužel tento stav dlouho nevydržel.

acce
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Instagram opičárna na Óčku je zpět

Ostrý obraz a dobrý zvuk. :) ;P ;P ;P ;P ;P

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

@meduzka

Vám přeje Miloš Skalka. :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

kdo ještě sleduje odpadní očko? doporučuji mtv 80´s, je to bez reklam plnej nášup pecek z 80. let a hlavně žádná čeština, což beru jako plus.

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz: Porovnávaj porovnateľné. Teda Óčko môžeš porovnávať skôr s MTV Hits, určite nie s MTV 80s. Téma je však o nezmyselnom Instagrame, čo snáď nemá vo svete obdobu. Sa čudujem že to neprekáža zadávateľom reklamy. Veď je predsa rozdiel, či majú reklamu na celej obrazovke alebo len na tretine obrazovky.

LuboTS
Registrace: 5/2006

@LuboTS

já neporovnávám, já doporučuji. nauč se číst. když mi něco vadí, tak se na to nedívám. jak jednoduché to je...

William cz

Chýba mi bez reklám hudobná stanica typu Rebel...

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

mne obraz pri muzike nechýba vôbec

Duzu
Registrace: 7/2005

My odrostlí VHS klipech a na počátcích sat. vysílání MTV hudbu a obraz rádi. I ta hloupá Wegener Panda na analogu poskytovala lepší zvuk než současné hudební stanice. Vyjímkám PL a ITA čest. Zvuk CZ stanic je na úrovni tvchrláků, přes bedny se to poslouchat nedá, ať jde o blbý onkyo nebo marantze. To teprve pak ta ubohost urve ušiská. Časy hudebních a klipových tv jsou pasé a jsou v podobě audio digitálního paskvilu. Odbočím: Zlatej Miloš Skalka a jeho Noční proud nebo Posloucháte Větrník, sluchátka na uších...

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Jo, větrník 80tá léta, nahrávál jsem na 113! R^ R^

janys
Registrace: 2/2016

Očko se přes bedny poslouchat opravdu nedá. Pak se nedivím, že z toho dělají něco jiného, než hudební stanice. Hudební stanice se slušným zvukem bez reklam se dají najít v IPTV

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

Obarz a Zvuk na kanálech Óčka je katastrofa. Rozmzaný , občas i čtverečkující obraz, podivný zvuk. A Ten Instagram do toho, je katastrofa. V době 4K Tv, je to šílené, že takovou kvalitu nabízí. Mimochode, Větrník a Noční proud. Noční proud poslouchám občas dodnes.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1

Je to odpadní stanice na kterou se nedá dívat, natož poslouchat!

William cz

@William cz

R^ R^ R^

Kimlo
Registrace: 1/2017

@William cz

Tie video klipy sú strašné to radšej si tu pesničku vypočujem ako pozerať tie klipy. ;P
To už radšej MTV 80s alebo MTV90s tie sú bez reklám. R^ Ako Očko kedysi som rád prepínal na Očko Star.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

CeOočkoOčko

Celkově se hlavní stanice Očko Tv mění k horšímu a postrádá smysl hudební televize , kterou byla původně .

TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp

RTVSAT
Registrace: 9/2006

@ meduzka, janys

Pan Skalka je borec a přeju mu pevné zdraví. On za ty roky v ČR měl těch dobrých pořadů hafo. Moje srdcovka - Posloucháte Větrník, každý pátek večer na ČR-Vltava. A kazeťák, taková ta maďarská cihla s oranžovými knoflíky připravená na nahrávání nesměla chybět.Kamarád měl tu B113-taky nahrával. :))

hrotik
Registrace: 1/2024

hrotik

jj, pamatuju si ty madarsky mono kazeťáky, dobrej byl pak i východoněmecký RTF se dvema rucickovymi indikátory dB úrovně, už byl stereo. Používali jsme je na učňáku pro kazety s nahranými hry pro počítač.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Ne RTF, ale RFT (Rundfunk- und Fernmelde-Technik, zkráceně RFT).

cha-cha
Registrace: 5/2007

cha-cha

díky za opravu. Nějak jsem to přehodil. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra