![]() |
|
Instagram opičárna na Óčku je zpětTak to bohužel dlouho netrvalo a na obrazovku Óčka se vrátily zprávy z Instagramu, které zabírají velkou část obrazovky. Myslel jsem, že v Óčku dostali rozum, když na začátku roku toto odstranili, ale bohužel tento stav dlouho nevydržel. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Instagram opičárna na Óčku je zpětOstrý obraz a dobrý zvuk. :)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@meduzkaVám přeje Miloš Skalka.![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Instagram opičárna na Óčku je zpětkdo ještě sleduje odpadní očko? doporučuji mtv 80´s, je to bez reklam plnej nášup pecek z 80. let a hlavně žádná čeština, což beru jako plus. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 762 |
![]() |
|
RE: Instagram opičárna na Óčku je zpět@William cz: Porovnávaj porovnateľné. Teda Óčko môžeš porovnávať skôr s MTV Hits, určite nie s MTV 80s. Téma je však o nezmyselnom Instagrame, čo snáď nemá vo svete obdobu. Sa čudujem že to neprekáža zadávateľom reklamy. Veď je predsa rozdiel, či majú reklamu na celej obrazovke alebo len na tretine obrazovky. |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
@LuboTSjá neporovnávám, já doporučuji. nauč se číst. když mi něco vadí, tak se na to nedívám. jak jednoduché to je... |
William cz
![]() |
|
RE: Instagram opičárna na Óčku je zpětChýba mi bez reklám hudobná stanica typu Rebel...Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
RE: Instagram opičárna na Óčku je zpětmne obraz pri muzike nechýba vôbec |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 340 |
![]() |
|
RE: Instagram opičárna na Óčku je zpětMy odrostlí VHS klipech a na počátcích sat. vysílání MTV hudbu a obraz rádi. I ta hloupá Wegener Panda na analogu poskytovala lepší zvuk než současné hudební stanice. Vyjímkám PL a ITA čest. Zvuk CZ stanic je na úrovni tvchrláků, přes bedny se to poslouchat nedá, ať jde o blbý onkyo nebo marantze. To teprve pak ta ubohost urve ušiská. Časy hudebních a klipových tv jsou pasé a jsou v podobě audio digitálního paskvilu. Odbočím: Zlatej Miloš Skalka a jeho Noční proud nebo Posloucháte Větrník, sluchátka na uších...VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Instagram opičárna na Óčku je zpětJo, větrník 80tá léta, nahrávál jsem na 113!![]() ![]() |
janys
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: Instagram opičárna na Óčku je zpětOčko se přes bedny poslouchat opravdu nedá. Pak se nedivím, že z toho dělají něco jiného, než hudební stanice. Hudební stanice se slušným zvukem bez reklam se dají najít v IPTVDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
RE: Instagram opičárna na Óčku je zpětObarz a Zvuk na kanálech Óčka je katastrofa. Rozmzaný , občas i čtverečkující obraz, podivný zvuk. A Ten Instagram do toho, je katastrofa. V době 4K Tv, je to šílené, že takovou kvalitu nabízí. Mimochode, Větrník a Noční proud. Noční proud poslouchám občas dodnes.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
RE: Instagram opičárna na Óčku je zpětJe to odpadní stanice na kterou se nedá dívat, natož poslouchat! |
William cz
![]() |
|
@William cz![]() ![]() ![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@William czTie video klipy sú strašné to radšej si tu pesničku vypočujem ako pozerať tie klipy.![]() To už radšej MTV 80s alebo MTV90s tie sú bez reklám. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
CeOočkoOčkoCelkově se hlavní stanice Očko Tv mění k horšímu a postrádá smysl hudební televize , kterou byla původně .TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
@ meduzka, janysPan Skalka je borec a přeju mu pevné zdraví. On za ty roky v ČR měl těch dobrých pořadů hafo. Moje srdcovka - Posloucháte Větrník, každý pátek večer na ČR-Vltava. A kazeťák, taková ta maďarská cihla s oranžovými knoflíky připravená na nahrávání nesměla chybět.Kamarád měl tu B113-taky nahrával.![]() |
hrotik
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
hrotikjj, pamatuju si ty madarsky mono kazeťáky, dobrej byl pak i východoněmecký RTF se dvema rucickovymi indikátory dB úrovně, už byl stereo. Používali jsme je na učňáku pro kazety s nahranými hry pro počítač. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@HYPERNe RTF, ale RFT (Rundfunk- und Fernmelde-Technik, zkráceně RFT). |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
cha-chadíky za opravu. Nějak jsem to přehodil.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |