![]() |
|
Nanomed - nastavenieZdravím vás. Vedel by mi niekto poradiť s nastavením tejto appky? |
janko986
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
@janko986A proč zrovna tento přehrávač? Já ke vší spokojenosti používám na televizi, Android boxu a tabletu aplikace TviMate, OTTNavigator a IPTV Pro. Obchod Play. Vše placené. |
milde1
Registrace: 1/2025 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@milde1mal si mu poradiť a nie sa vychvaľovať ,že máš doma lcd črepa s androidom. do web os android nejde .nanomid je dosť veľký problém s nastavením . mne to musel nastaviť syn . trvalo do skoro hodinu . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Nanomed - nastavenieŽe jsem kdy sem na toto fórum lezl zpět. |
milde1
![]() |
|
RE: Nanomed - nastavenieMám LG televízor a dosť blbo sa mi zo nastavuje. A neviem si ďalej rady. |
janko986
![]() |
|
RE: Nanomed - nastavenieJá taky nemám tv s Android. Mám Tizen. U toho Nanomed nevím zda je verze FREE, nebo se to musí bez odzkoušení hned koupit. Ale opravdu tam je zvláštní nastavení. Třeba to někdo má a poradí. Ale problém, že ještě nemůžeš mít PM. |
milde1
![]() |
|
RE: Nanomed - nastavenienanomid sa nastavuje cez web stránku .https://nanomid.com/envuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@BrumoMám platenú verziu nanomid. Cez web zadaný playlist a nechce ho načítať, píše že je ready |
janko986
![]() |
|
RE: Nanomed - nastavenieviac ti nepomôžem , lebo fakt neviem . podobne som to mal aj ja . na 24 hodín playlist išiel . zaplatil som za nanomid 10 € , dal druhý playlist a viac mi to nešlo . playlist som previedol do E2 , dal do vuplus a tam to šlapalo ako hodinky .do 5mb sa dá playlist vložiť do LG cez tú stránku .ale , ak máš playlist od číňana , ten playlist ti cez tú stánku , nepôjde . je tam blokácia ip adresy . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@BrumoPlaylist je z SK, má 74kB. Vo VLC playlist, v TV LG som skúsil asi 10 playerov a nič. Načíta logá TV a stále len buffering. |
janko986
![]() |
|
@janko986Nova Video Player jsi zkoušel? Zadara a maká po síti jako z praku |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousNova Video Player ten nieje v LG dostupny. |
janko986
![]() |
|
@janko986Stáhnout ze Store to nejde ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: Nanomed - nastavenieLG má web os . má svoje . tiež mám problém s fork player . v ponuke od LG nie je ,ale nainštalovať ide . na youtube je postup .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
![]() |