Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Bundesliga v PL zpět na Eleven

Včera jsem byl připraven koukat na zápas Dortmundu na Match TV a koukám, že je v EPG na Eleven Sports Polska. Proti původnímu plánu vysílat opětovně (BL tam byla před odchodem na Viaplay) až od nové setony je nejvyšší němeská soutěž v Elevenu už od Nového roku.

No proč ne, komentáře mají Poláci vždy skvělé (dva komentátoři na tribuně stadionu, další 2-3 mají studio na hřišti), navíc Eleven jednička vysílá i v 4K rozlišení.

F1 od nové sezony taky návrat na "jedenáctku", Premier League se vrací na Canal+

PepaJožka
Registrace: 8/2022
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

@PepaJožka

Aj nové kanály Eleven Online 1-5 na stránke Eleven SPORTS.Viď satkurier.pl. R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

RE: Bundesliga v PL zpět na Eleven

https://satkurier.pl/news/240550/te-mecze-16-kolejki-bundesligi-w-eleven-sports-takze-w-4k-akt.html

Vie sa to dávno od včera idú aj s Viaplay ,od novej sezony už iba v Polsku na Eleven Sports , na to sa nova sport nehrabe ,keď som sa ich opýtal na vysielanie v 4K tak žiadná odpoveď vidieť ako si nevážia abonentov nestoja im ani za odpoveď . Hold budeme pozerať Bundesligu v 4K inde ako na nova sport 🤡.

Janci19
Registrace: 5/2008

@Zetor25

jj, ted tam sice davaji tenisy ale počítám, že budou pro tu PL

PepaJožka

@Janci19

Já to 4K nějak nehrotím, mám 55 palcovou 4K OLED, koukám na to z nějakých tří metrů a že by mi UHD proti kvalitnímu FHD (kterým to na Eleven, C+ nebo kanálech Match TV jsou) připadlo nějak moc lepší se říct nedá.... u větších obrazovek snad, ale pro 55 palců je FHD akorát

PepaJožka

https://satkurier.pl/news/241405/co-dalej-z-kanalami-eleven-sports-w-canal-akt.html

Programy Eleven Sports(vlastník je Polsat Box) nemusia byť v CANAL+ .
Polsat Box nepredlžila Polsat Sport Premium 1-6 v CANAL+ a CANAL+ nepredlžil CANAL + Sport 3 a CANAL+ Sport 4 v Polsat Box na oboch programoch CANAL+ bola polská Ekstraklasa , teraz je Ekstraklasa na CANAL + Sport 3 , CANAL + Premium a CANAL + ULTRA 4K

Janci19
Registrace: 5/2008

@Janci19

Tak Eleven Sports 4K má v ponuke aj Poľska verzia Sweet TV. :) U nás to 4K bude reálne až v roku 2030 ak vôbec sa dočkáme pri športe 4K. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25

@PepaJožka

https://satkurier.pl/news/241503/startuja-kanaly-eleven-online.html
Tu je ten článok na Eleven Online. ;)

Zetor25

Vysielací plán - kanály Eleven Online v službe Eleven Sports OTT:
11. januára (sobota)

15:00 Serie A: Empoli FC - US Lecce , jedenástka online 1

17:00 Ligue 1 McDonalds: Stade Brestois 29 - Olympique Lyonnais , jedenástka online 2.

januára 12 (nedeľa)

16:30 CD Nacional Liga Portugal: - FC Porto , Eleven Online 3

17:15 Ligue 1 McDonalds: Montpellier HSC - Angers SCO , Eleven Online 4
17:15 Ligue 1 McDonalds: Toulouse FC - RC Strasbourg Alsace , Eleven Online
Streamovacia služba Eleven Sports ponúka na výber 3 balíčky : mesačný (15,90 PLN), polročný (89,90 PLN) a ročný (159 PLN).

stamar
Registrace: 9/2007

@stamar

Italskou ligu už měli dávno... Takže od NR mají už i francouzskou dle všeho....

Potom by mi přišlo logické, aby se startem F1 od Viaplay odešla i ta anglická, protože na Viaplay už nezůstane nic, maximálně MMA série KSW

PepaJožka

@PepaJožka

Tie Eleven Sports má Polsat takže je možné že niečo sa objavili aj na chystaných kanáloch Polsat Sport Extra 1-4 tiež starší článok na Satkurier.
Je zaujímavé že Poliaci maju tak dobré športové kanály a majú ich všade dostupné viď Canal + Extra. :( Aj dosť lacnejšie ceny majú jedine čo mám je Sweettv PL. ;)

Zetor25

@Zetor25

Nejen TV... takový Amazon Prime stojí u nás 79 měsíčně, v PL 6 zlotých (350 korun) ročně....

Mám samozřejmě předplacenou polskou variantu

PepaJožka

@PepaJožka

Viaplay v Poľsku ostáva.Končí iba Viaplay Sport Polska.Na Viaplay nie je len šport.

stamar

Viaplay wychodzi z Polski, ale tylko ze sportem
https://satkurier.pl/news/240878/viaplay-wychodzi-z-polski-ale-tylko-ze-sportem.html#google_vignette

stamar

@stamar

Jo, jako filmy a tak....

PepaJožka

@PepaJožka

Tak to máš pravdu tam sú dobré ceny čo sa týka TV služieb aj ponuka lepšia. ;)
Aspoň čo mám od Júla Sweet TV PL mi prišlo iba náhodne. ;) Tak som si to dal na skúšku. R^
Len škoda že tam nie je Polsat Sport,Polsat Film atď.
Ani TVP Dokument tam nie je. ;)

Zetor25

@PepaJožka

Premier League má byť na Canal+ Nie na Eleven Sports. :lookaround: Keby bolo na mne tak si dám Poľský Canal+. ;)
Poľský jazyk mám celkom rád. ;)

Zetor25

Doufám že TV Nova brzo zveřejní že se nebude měnit že i nadále bude Německa bundesliga stále na televizi nova

vokounek
Registrace: 9/2023

Nebo komentátor poví až bude poslední zápas německé bundesligy že se máme na co těšit i v další sezóně na stanici nova sport už to vidím že to takhle bude

vokounek

@vokounek

Dúfam že to tak aj bude lebo potom tých 6 športových staníc bude zbytočných. :((
Ostane im iba La Liga , Ligue 1 a Liga majstrov. :lookaround:

Zetor25

@Zetor25

Jestli neudrží tu bundesligu tak to znamená že PPF jak dává finance do českých sportu Chance liga a Tipsport extraligy do stanici 02 TV sport protože práva je drahá a ještě přenos fotbalový a hokejový to taky něco stojí miliony na jeden zápas může nastat že PPF nebude mít peníze za bundesligu Rv tady mám strach kvůli 02 TV sport nechápu proč tenhle kanál nezruší stačí bohatě nova sport 1 - 6 co má největší operátoři mají zisk od distribuci to je víc než nějaký zákazník co dává peníze do 02 TV sport tady je ten kámen úrazu že TV Nova nebude mít peníze to platí i italská serie A že to neprodloužila

vokounek

@vokounek

Ja len nerozumiem tomu naco ešte majú Premier Sport?
Nebolo by lepšie dať všetko na Nova Sport má rovnakého majiteľa?
Zbytočne potom majú až 3 značky.
Takže kľudne O2TV Sport môžu zrušiť.

Zetor25

@Zetor25

Když to říkám nevím proč mají exkluzivní kanal pouze pro operátora 02 co z toho mají jen obtíž s financemi nebo se boji PPF ten kanál zrušit 02 TV sport kvůli zákazníkům já sem zvědavý co bude dál jak to chtějí všechno ukocirovat skupina PPF nova sport 1 - 6 premiér sport 1 a 2 a 02 TV sport je to saskarna tolik sportovní kanálu co vlastní jeden majitel nemá obdobu máme pouze my v ČR tohle nikdo nemá tohle v Evropě

vokounek

vokounek

O2 sport, O2 fotbal je tu především kvuli český fotbalový lize, na kterou má exkluzivitu O2. Takže nemůže být řeč o Nova sportech 1 až 6, které jsou převážně v nabídce u větších operátoru a u těch menších je převážně v nabidce 1 a 2. Jediné, že by spustili verzi 7 a 8 pro sebe. Navíc se překrývají časy s ostatními ligovými přenosy, které Nova zakoupila. Vpodstate se jedná o značkový sportovní kanály O2 operátora, stejně tak tomu je u Canal+. Kdyby tam nebyla ta exkluzivita, tak by to bylo o hodně lepší, česká fotbalová a hokejová liga, by se objevila u více operátoru tv vysílání. V našem případě by se jednalo o T mobile, Telly případně Canal+Skylink a případně některý další menší operátor/i pro cz region. Záleželo by na podmínkách a ceně.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Ano právě exkluzivita PPF živý víc 02 TV sport než sportovní stanice nova sport největší operátoři živý kanály NS 3 4 5 6 pomocí operátorů největší ze ČR a SK z distribuci právě to je ono .. pak PPF nebude mít peníze třeba na tu německou Bundesligu kdyby dali 02 TV sport do dalších operátoru do nabídky tak nic neřeknu ale živit PPF miliony každý den za přenos to není žádná prde- Rv

vokounek

@Zetor25

Já taky polsky rozumím stejně jako česky a pokud jde o jakýkoliv sportovní přenos, vždy se prioritně koukám po vysílání v polském, potažmo ruském/postsovětském prostoru, české stanice jsou u mě až těsně před těma, kterým nerozumím. Snad vyjma Bosáka a Kárníka (Eurosport lyžování) nemáme komentátora, kde by mi to netrhalo uši, o přenosech bez reklam (F1 na Eleven) ani nemluvě.

PepaJožka
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra