![]() |
|
Opravdu úsměvnéJednání FTV Prima se skupinou M7 prý úspěšně pokračují a dohoda je blízko. Padl ale jeden opravdu chucpe výrok:"Naším cílem vždy byli a budou spokojení diváci" uvedla pro MediaGuru.cz mluvčí Primy Gabriela Semová. Tady si někdo nevidī do h...úst. Pro"spokojenost diváka" zavedli zákaz přetáčení reklamy, pro "spokojenost diváka" vypadá ta jejich reklamní služba Prima+ tak jak vypadá. A ten současný spor se Skylinkem je taky pro spokojenost diváka, NIKOLIV pro prachy...😉 |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
@Bad PeteMáš pravdu ta apka na androidu je mazanina jako (nevhodné slovo).![]() ![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Opravdu úsměvnéJak jsem již psal, i když zmizela info lišta, tak jednání múzou stále probíhat a to se potvrdilo. Do jaké fáze to dospěje, ukáže čas. Vše muže být ještě nakonec jinak než uvedla mluvčí FTV Prima. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@Bad PeteKolik dní jsi na světě? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
@bretahA kolik ty, že nepoznáš sarkasmus? |
Bad Pete
![]() |
|
@Bad PeteNieco podobne odpisali zo Zakaznickeho servisu Skylink aj mne na kritiku vyradenia kanalov Stingray zo satelitnej ponuky.Citujem: "Hodnota jednotlivych balickov sa neustale zlepsuje..." Je to na smiech. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 521 |
![]() |
|
@Jean RenoHodnota aj balíkov.Nech znížia cenu za balíky ale to asi neurobia jediné čo mám je HBO od Skylinku a to stačí.![]() Len škoda že v Live tv chýbajú Markíza Klasik a Krimivale braky pridávať vedia. ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@Zetor25HBO od Skylinku je veľmi dobrá voľba... za 8.90€ stanice z balíka digital, lineárne stanice HBO, služba Max a videotéka Canal+... ak by do Skylink Live vrátili Cinemaxy, tak Maxpack by to istil, lebo nie všetky filmy odvysielané na Cinemaxoch sa nachádzajú aj v službe Max. Takto by som si z archívu aspoň pozrel film, keďže naživo sledujem filmy len zriedka, keďže vo večerných hodinách je priorita futbal![]() Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@MontevideoVeď práve Cinemaxy tam chýbajú![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Opravdu úsměvné@Bad Pete: Přečti si pravidla pro zakládání nových vláken. Zaměř se na pojmenování. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 352 |
![]() |
|
@F4turboJo, moje chyba. Nic lepšího mě v tu chvíli nenapadlo... |
Bad Pete
![]() |
|
![]() |