Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Opravdu úsměvné

Jednání FTV Prima se skupinou M7 prý úspěšně pokračují a dohoda je blízko. Padl ale jeden opravdu chucpe výrok:
"Naším cílem vždy byli a budou spokojení diváci"
uvedla pro MediaGuru.cz mluvčí Primy Gabriela Semová.
Tady si někdo nevidī do h...úst. Pro"spokojenost diváka" zavedli zákaz přetáčení reklamy, pro "spokojenost diváka" vypadá ta jejich reklamní služba Prima+ tak jak vypadá. A ten současný spor se Skylinkem je taky pro spokojenost diváka, NIKOLIV pro prachy...😉

Bad Pete
Registrace: 1/2018
Odpověď v diskusním vlákně

@Bad Pete

Máš pravdu ta apka na androidu je mazanina jako (nevhodné slovo). Rv :laughing: Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

RE: Opravdu úsměvné

Jak jsem již psal, i když zmizela info lišta, tak jednání múzou stále probíhat a to se potvrdilo. Do jaké fáze to dospěje, ukáže čas. Vše muže být ještě nakonec jinak než uvedla mluvčí FTV Prima.

HYPER
Registrace: 11/2010

@Bad Pete

Kolik dní jsi na světě?

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

A kolik ty, že nepoznáš sarkasmus?

Bad Pete

@Bad Pete

Nieco podobne odpisali zo Zakaznickeho servisu Skylink aj mne na kritiku vyradenia kanalov Stingray zo satelitnej ponuky.
Citujem: "Hodnota jednotlivych balickov sa neustale zlepsuje..."
Je to na smiech.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Jean Reno

Hodnota aj balíkov.Nech znížia cenu za balíky ale to asi neurobia jediné čo mám je HBO od Skylinku a to stačí. ;) Na komerčné reality šou im kašlem.
Len škoda že v Live tv chýbajú Markíza Klasik a Krimivale braky pridávať vedia. :( Tipu France 24 a NewsMax. :((

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

HBO od Skylinku je veľmi dobrá voľba... za 8.90€ stanice z balíka digital, lineárne stanice HBO, služba Max a videotéka Canal+... ak by do Skylink Live vrátili Cinemaxy, tak Maxpack by to istil, lebo nie všetky filmy odvysielané na Cinemaxoch sa nachádzajú aj v službe Max. Takto by som si z archívu aspoň pozrel film, keďže naživo sledujem filmy len zriedka, keďže vo večerných hodinách je priorita futbal :laughing:

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

@Montevideo

Veď práve Cinemaxy tam chýbajú :(( Ale čo už snáď ich tam časom vrátia. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

RE: Opravdu úsměvné

@Bad Pete: Přečti si pravidla pro zakládání nových vláken. Zaměř se na pojmenování.

F4turbo
Registrace: 4/2019

@F4turbo

Jo, moje chyba. Nic lepšího mě v tu chvíli nenapadlo...

Bad Pete

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra