![]() |
|
Skylink a volné německé programy na 19,2° nejdouNáhodou jsem objevil problém s německými volnými programy, které by měly být od pozice 400 (fastscan) na Skylinku na satelitu 19,2° Problém je ten, že prostě žádný program mi nejde. Netuším v čem by mohl být problém. Jde mi třeba o volný program ZDF nebo RTL. Předem díky za radu. Jirka. |
nessi
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
@nessiNení problém v tom, že ti nejde signál z A1 (19E)? V seznamu FS jsou uvedeny všechny programy bez ohledu na signál. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: Skylink a volné německé programy na 19,2°...Dnes byly všechny SD programy provozovatele ARD a některých soukromých providerů vypnuty. Snaž se naladit HD programy, ty jedou normálně. ZDF bude vypínat na podzim, tam by to mělo ještě jet...DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
WarpikA jak to prosím zjistím s tím signálem? Vše ostatní jede, ale od pozice 400, kde by tyto volné měly být není ani jeden. A "FS" je prosím co? Díky |
nessi
![]() |
|
KibicakS Fastscan přeci ladit nemusím... Moc se v tom nevyznám, ale s fastscan jsem nikdy ladit nemusel. |
nessi
![]() |
|
RE: Skylink a volné německé programy na 19,2°...On je problém v tom, že SkyLink to nijak neovlivní, Němci to vypnuli, tak programy prostě nejsou.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
![]() |
|
RE: Skylink a volné německé programy na 19,2°...Už je článek na hlavní stránce RTL HD je v kodu nebo se pletu?Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Skylink a volné německé programy na 19,2°...RTL HD je v kódu a všechny privátní HD programy taky.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
![]() |
|
Kodovaní němciMě to jede po zemi,tak to na satu nezkontroluji,ale ty na 11494,11347 a 11362 by měly hrát ARD a ZDF astd si myslím,že jedou,je to ošetřený zákonem. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@nessiPíšeš "S Fastscan přeci ladit nemusím".Tak ladíš ručne. Nevieš zistiť signál na 19,2E? Pretože to vyzerá, že nemáš signál z tejto družice. Ak ti nejde žiadny program z 19,2E, tak to nie je vec Skylinku. France 24 (Skylink na FS uvádza pozíciu 235) je tiež z 19,2E. Ten ide? |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
@nessiEšte ma napadla blbá otázka. A v minulosti ti išli? Prijímaš vôbec 2 družice?Máš na parabole 2 konvertory alebo konvertor dvojča? |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
@nessi..a je instalován LNB i na pozici 19,2°E?![]() |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
Volné německé programy na 19,2°Veřejnoprávní ZDF a ARD jdou v HD a privátní jako RTL atd.hrají volně v SD........
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
@nessiFS=fastscan, což odpovídá (na)ladění pozic, od 400. Mě fungují snad všechny, zkusil bych něco okolo 450-460, tam jsou nějaké mezinárodní. Jinak signál to bude ukazovat při přepnutí na kanál nebo stlačením "info". Vypadá to, že daná družice nemá/přestala mít signál. Fungovalo to někdy ? |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: Skylink a volné německé programy na 19,2°...U mě vše ok na pozici 19,2E, jak HD tak SD FTA německé programy a mezinárodní v HD a SD verzi na tv . Ve fastcan seznamu rovněž v přijímacích, ARD a ZDF programy jsou ve fastcan seznamu v HD verzi a RTL, SAT.1 Pro7 v SD. Na pozicích programu od ARD v SD kvalitě je info oznámení. Ty nejsou součástí fastcan Skylink seznamu už nějakých par let. Jestli má příjem na dvě družice muže mít vadný diseqc přepínač v monoblocku nebo samostatný pokud používá dva samostatné LNB konvertory a přijímal programy z pozice Astra 19,2E. To jsme se nedozvedeli. Muže mít i v případě menu nastavení v disegc režimu pro družici Astra 19,2E nastaveno na off/vypnutí. Někdy se stane, že se to po nějakém čase rozhodí vlivem nějaké anomálie v síti atd. Ani nenapsal na čem to přijímá, zda přes tv nebo externí přijímač. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
HYPERDoplňuji info, že přijímám přes TV tedy bez ext.přijímače. Jinak původně přes externí vše normálně fungovalo. V tom by mohl být možná problém, ale jak ho odstranit? Jinak mám ten zdojený konvertor jak na 23,5 tak i na 19,2. Předem díky. |
nessi
![]() |
|
nessiCo máš za značku tv. Máš ještě ten přijímač? Pokud ano, tak ho zkus ho zapojit u té tv a uvidíš jestli ti pujdou na něm i Němci. Pak je LNB monoblock vporadku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@nessiV menu tv nastav v sat.menu požadované družice a mělo by to fungovat. Je patrné, že 19,2E není v menu nastavena na příjem. |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
![]() |