![]() |
|
Satelitní vysílání hudebních stylůAhoj,chci se zeptat starších ročníků, jak se jmenovala služba na začátku satelitního vysílání, kde se dala přijímat pouze hudba několika stylů. Myslím, že to byly přijímače Technisat s placenou kartou, které to umožňovaly. Už je to dávno a nějak se mi to v hlavě vytratilo. V té době to bylo unikátní, viděl jsem to na jedné diskotéce a moc mě to zaujalo. díky za nakopnutí, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Satelitní vysílání hudebních stylůTeraz to ponuka naprikald Digiturkhttps://www.lyngsat.com/muxes/Turksat-5B_West_11305-V.html ale ako sa to volalo davno si tiez nepametam TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
Satelitní vysílání hudebních stylů - asi totohttps://www.parabola.cz/clanky/1863/mtv-networks-spustil-novy-kanal-mtv-music/ |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
@zdeno001To co jsem myslel, byly pouze radia. Nebyly to video přenosy. A bylo to o dost dříve, tak 1995. Ale díky za snahu. Snad si vzpomenu![]() Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Satelitní vysílání hudebních stylůtak jsem to našel :služba DMX (Digital Music Express) vysílala i v Evropě. V roce 1994 začala vysílat digitální rádiové signály do britských domácností prostřednictvím satelitu Astra. Tato služba nabízela širokou škálu hudebních programů s CD kvalitou zvuku. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE SpotifyDnes je na to myslím platené Spotify a prípadne aj internetové tematické rozhlasové stanice napríklad od FunRadio. V zahraničí ich je samozrejme viac. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@JimmyAhoj, služba se myslím jmenovala MTV UNLIMITED. |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
@V74Pochopil si, čo sa pýtal Jimmy?A všimol si si, že už si spomenul ako sa tá služba volala? |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
mix of knowsTechnisat je zlá nápoveda vedúca k MTVulimited.Správna odpoveď je DMX a prijímače boli od SciAtl. |
whitecreek
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: JimmyBylo jich tam 47 (tématické),nejlepší byl 12" remixes 80s and 90s.Kvalita super a mělo to i EPG tedy jsi viděl na obrazovce co se hraje v jaké verzi a kdo to vydal a jak dlouho to trvá.Svého času to prodával Technisat asi za 12 litrů a měl jsi v tom kartu a předplatné na jeden rok.Také jsem to měl ale po roce jsem neprodlužoval předplatné protože jsem zjistil že to zase takový zázrak není.Neustále dokola rotující skladby asi jako dnes mtv80s.Tisíc písníček jim stačí na rok a pořád dokola,nic nového nepřidají a tak to bylo i s DMX,jo na první pohled dobré ale na delší užívaní to nebylo..kolovrátekFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
![]() |