Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Úprava cenníka v Digi Slovakia

Na Slovensku sa od januára mení DPH, pri televíznych službách z 20 percent na 23 percent. Z tohto dôvodu sa upravuje cenník v Digi Slovakia, nové ceny budú platné na faktúre, ktorá príde už v januári. Nový cenník a všetko okolo toho je na stránke Digi Slovakia
https://www.digislovakia.sk/dph2025/

LuboTS
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@LuboTS

Ak dobré rátam tak o 30 centov ide iba cena na hor balíka Premium ?
Ešte je to dobra cena 15,28€.
Za mňa spokojnosť. ;)
Aj tak všetky Stanice nepozerám mohli dať aj športový balík ako to mali zo začiatku pri Digi Šport kanáloch v HD kvalite som zvedavý či ešte niečo pridajú nove ale skôr budú redukovať frekvencie na Thore po odchode Freesat z 1W. ;) Uvidíme či budú aj 4K Kaon Boxy? :)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Ja mám balík Platinum 😆 No a nemyslím si že v oblasti satelitnej televízie vôbec pôjdu do 4K. Budú sa podľa mňa viac venovať televízii cez internet. Sú stanice ktoré sú cez satelit v SD a cez internet v HD. Cez net sa skôr dá raz očakávať 4K. Ale to asi nie v najbližšom roku, to však záleží asi skôr od vysielateľov.

LuboTS
Registrace: 5/2006

@LuboTS

Platinum som chcel aj ja ale keď že tam nie je nič také zaujímavé tak som nechal Premium keby tam dali HBO tak si to aj zaplatím. :8)
Mám ho 2 roky zaplatený od kedy mi zobrali Premier League a nesťažujem sa mám všetky zápasy aj cez Canal+ aplikáciu ktorú mám ako benefit. :8)
HBO si platím u Skylinku 8,90€ lebo ma MAX grátis. R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25

@Zetor25

Max gratis ,ale pouze standart. Lepší je si platit Max samostatně protože HBO už je asi 15 let odpad.

Pavel1975
Registrace: 4/2016

@Pavel1975

Tak HBO Standard je dobrý pribudli tam už aj filmy od Dreamworks takže k spokojnosti mi to stačí aspoň tam nie sú reklamy počas filmu ktoré nemusím. ;)

Zetor25

@Zetor25

ok když ti to tak vyhovuje.

Pavel1975
Registrace: 4/2016

RE: Úprava cenníka v Digi Slovakia

V České republice taky zdrazily o 20kc :laughing:

lglb
Registrace: 9/2017

@Pavel1975

Už sú aj nové ceny na nete ešte minulý týždeň boli staré.Uvdime čo prinesiu je článok na živé.sk
Bolo by dobré keby redakcia webu spravila rozhovor s Digi alebo so Skylinkom ako začiatku boli tu dobré rozhovory.Skoda že už v Tom nepokračujú.
Rád som to čítal. :(

Zetor25

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra