![]() |
|
Problém s VU+ Duo 4KObracím se na zdejší znalce Enigmy.Jeden můj známý má neobvyklý problém s příjmem jediného TV programu Telly z Thoru. Používá VU+ DUO 4K, image VTI, verze 22-12-27-VTI-master, release 15.0.03, build 2018-11-29. Pro dekódování Telly používá originál Nagra modul od Telly plus kartu, má zaplaceno vše. Programy Telly ladí ručně a pak si je sám srovná dle své libosti. Všechny programy chodí bez problému, jsou dekódovány až na History HD. Pokud přepne na tento program, na obrazovce TV je tma, žádná hláška. Při pokusu o přepnutí na jiný program se tento stav opakuje již všude, t.j. tma bez jakékoli hlášky. Je třeba přijímač restartovat a pak vše chodí normálně až do okamžiku, kdy přepne opět na History HD. Parametry transpondéru s tímto programem má správné, přijímač vyhledá vše z tohoto transpondéru. Funkčnost jiných programů z tohoto transpondéru nejde ověřit, Telly tam má pouze History HD. Stejně nesmyslně se to chová při vyjmutí Nagra modulu z přijímače, takže tento stav modul nezpůsobuje. Dokázala by nějaká chytrá hlava poradit ? |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Problém s VU+ Duo 4KZazálohovat VTI (včetně settingu) a vyzkoušet image OpenATV 7.5DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
Problém s VU+ Duo 4Kpresne tak ako piše geronimoh VTI už dlhšiu dobu tento image nepodporuje /3roky/ dať OpenATV ja mám verziu 7.3 a neni problém. |
pisco
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
OK, rozumímale zajímalo by mě, zda by někdo měl vysvětlení.Nahradit nepodporovanou verzi VTI OpenATV možná přinese odstranění tohoto jevu, ale spíše by mne (jen ze zajímavosti) zajímalo, co to může způsobovat. Ten jediný transpondér se nijak parametry neliší od ostatních, kódování programu je stejné jako u všech dalších (které normálně chodí), proto mi to hlava nebere. Mimochodem, nepomohlo ani smazání programu a jeho nové vyhledání. |
mediator12
![]() |
|
RE: Problém s VU+ Duo 4KA vyzkoušet ten modul v jiném boxu. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 436 |
![]() |
|
@FanynUž jsem psal, že se to chová stejně s i bez modulu, takže tím to prostě není. |
mediator12
![]() |
|
RE: Problém s VU+ Duo 4KMam stejný receiver, stejný modul i kartu. Jen image mám OpenATV. Naskenováno mám History PAN EURO HD_ENC, v konfiguraci slotů CI(Modul Telly) mám tento program vybraný k dekodování a chodí to naprosto korektně. Změnil bych image. VTI je pravěk...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
@mediator12Skús odinštalovať CI + helper. Ak by ti to predsa len nešlo pri tom VTI, tak postupuj ako píše VAROS107.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
![]() |