Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Southampton FC vs. West Ham United

Na SportEventz se asi spletli. Ale pokud ne, může mi někdo vysvětlit kde a jak mohu přijímat Canal Sport 6 Czech? Nebo asi někde na streamu?

ALEXCZ
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@ALEXCZ

V live tv na Skylinku.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@ALEXCZ

To vážne si až teraz v decembri 2024 zistil,že existujú aj canal+sporty4,5,6,7?ved sú tam zápasy premier league už 2 roky.Sú to len internetové programy...nájdeš ich len v službe skylink live a t-mobile.cz magenta tv.
Možno ťa pomýlilo,že prečo to tam píšu na tej stránke SportEventz?preto,lebo tam nepíšu len programy,ktoré sú na satelite..tam píšu všetko..aj iptv programy,ktoré ten zápas vysielajú.

jožko
Registrace: 7/2016

RE: Southampton FC vs. West Ham United

Liveonsat
Southampton vs West Ham United

Arena Sport 3 Srbsko HD
Arena Sport 4 Hrvatska HD
Astro Premier League 4 HD
beIN Connect MENA HD 📺
beIN Sports MENA 4 HD
Canal+ Live 5 France HD
Canal+ Sport 6 Czech HD 📺
Cytavision Sports 6 HD...

stamar
Registrace: 9/2007

stamar

Díky Stamare, ale když už jsi mi poslal seznam těch stanic, které to dávají, tak jsi zapomněl ještě na Nova Sport Bulgaria HD.

ALEXCZ

jožko

Já ty stanice k tomu abych sledoval PL nepotřebuji. Proto jsem ani nezpozoroval, že něco takového existuje. Až budu bydlet někde, kde nebudu mít možnost využívat SAT vysílání, tak se o IPTV budu zajímat více. Pak se na tebe určitě obrátím. Jinak díky všem za vysvětlení.

ALEXCZ

Toto je pre mňa povinná stránka v záložkách, hneď viem na ktorom programe Canal+ Sport daný zápas je a kto ho komentuje :laughing: konferenčné prenosy sú super

https://www.canalplussport.cz/premier-league/zapasy

Inak všetky programy na ktorých sa daný zápas vysiela nájdeš aj na flashscore.com (anglická verzia livesport.cz)

ppolacek
Registrace: 1/2024

ppolacek

Dík hlavně za link, kde je napsáno, kdo komentuje zápasy. To je pro mně důležité..

ALEXCZ

@ALEXCZ

Nova sport Bulgaria nemá práva na PL.Má ich DIEMA SPORT BG.Nedal som viac staníc,preto tie bodky.

stamar

@stamar

Novasport patrí do tej istej skupiny ako Diemasporty.A občas odvysielajú premier league aj na Novasporte.Ide hlavne o tie zápasy,ktoré sa hrajú v rovnaký čas a vždy ide o menej atraktívnejší zápas.Další zápas tam bude odvysielaný 29.12 o 16:00 Crystal Palace - Southampton.

Nova Broadcasting Group Bulgaria:

- Kino Nova
- Nova News
- Nova Sport
- Diema
- Diema Family
- Diema Sport
- Diema Sport 2
- Diema Sport 3
- The Voice
- Magic TV

jožko
Registrace: 7/2016

Mám kompletný Vivacom na 13E,ale zápas PL som tam ešte nevidel.Našiel som program Nova Sport BG a v nedeľu naozaj vysielajú pp.CP-Southampton.Túto stanicu veľmi nesledujem,obraz je katastrofálny oproti Diema sport,alebo Max sport.Championship dávajú pravidelne.

stamar

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra