![]() |
|
Sencor SLE 2460TCSPříjemný sváteční den přeji všem![]() Nedávno jsem našel tuto TV bez dálkového ovladače. Šli jen rádia. Na zadní desce byly jen tři tlačítka, takže jsem objednal nový dálkový ovladač. Můj universální se nechytal. No, po zprovoznění nového ovladače se TV stále naladění TV stanic vyhýbá. HEVC má, zkouším vyhledávat i v jiných státech a nic. Tlačítko reset nebo výchozí nastavení také ne. Takže jsem asi vyhodil cca 370 Kč za dálku. Vyhledávání zkouším i v jiných státech a nic. Jen rádia. Mohl by mi prosím někdo poradit ? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Sencor SLE 2460TCSOmlouvám se za chybu ve slově šly. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Sencor SLE 2460TCSPodle recenzí uživatelů bude mít tato TV malou citlivost tuneru.https://www.alza.cz/24-sencor-sle-2460tcs-d2927079.htm#discussionPosts A určitě udělej update firmware, pokud tam není aktuální. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
Sencor SLE 2460 TCSJe HD ready,nie je HD full,má T2/S2 vstavanú normu.Skúsiť továrko. |
jurokovac
Registrace: 7/2024 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
@HiFiOKTyhle televizory, ač mají na krabici i ve specifikaci uvedeno, že umí DVB-T2, tak to není pravda.Je třeba stáhnout a instalovat nový firmware ze stránek sencor.cz, je v sekci podpora, po vyhledání typu televizoru se objeví ke stažení. Po instalaci tohoto firmwaru bude televizor s DVB-T2 fungovat normálně. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Sencor SLE 2460TCSDíky za rady, zkusím💮 |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Sencor SLE 2460TCSNIKDY v živote by som TV od tejto značky nakúpil ani za 1 euro....![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
@HiFiOKnemá to německou normu HEVC??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Sencor SLE 2460TCSPíši že jsem ji našel bez dálky. Právě se pokouším o stáhnutí FW. |
HiFiOK
![]() |
|
@HiFiOKjasně,ale dálka ti to nevyřeší a FW nevěřím,no napiš,rád se poučím |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@kostik123Mám od SENCOR malý TV v kuchyni, TV DVB-T2 na chatě, Set-top-box DVB-T2 v obýváku se dvěma tunery (slouží převážně k nahrávání na HDD USB), rádio s CD a kazeťákem. Také nějaké meteostanice.Všechno slouží řadu let bez problémů a bylo to za pár kaček. Já bych to nezatracoval. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
Standa3Tak máš štěstí, v dnešní době při koupi elektroniky je to převážně o štěstí na kus. Měl jsem moznost videt už pár tv, kde byl vadný snimkovac a opravitelnost nulová. Také některé typy settopboxu T2 nic moc s horším signálem v členitém terénu, se kterým si poradil jiný, ale taky cenově dražší. Prostě co by jsme chtěli za šest stovek. Vlastnil jsem taky kdysi tuto značku DVD přehrávače, po třech letech odešel na primaru zdroj a navíc motorek v DVD mechanice. Dnes tuto značku nevyhledávam. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@HiFiOKJá našel na chodníku před několika lety také SENCOR SLT 1910DVBT, to je jěště LCD, HD READY a jen norma DVB-T. Mám spousta settopboxů doma T2. Dálkáč k tv pro tento model jsem si objednal pro formu u známého polského prodejce, co má zastoupení i zde.Vem jak je to starej krám a přes settopbox to jede zcela v poho.Přirozeně obraz nelze srovnávat s dnešními tv, to dá rozum. Nemusí být SENCOR vždy špatný, co do výdrže a tady je důkaz.Jako záloha nebo na chalupu někde na samotě u lesa zadara, proč ne. Pochopitelně doma mám zcela jinou tv a kdybych to normálně kupoval, nebudu lhát, že bych si tuto značku jako hlavní tv nekoupil. |
PAPAJAS
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
@HiFiOKUŽ Ti to běží ? |
čubernice
Registrace: 5/2019 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
@kostik123Spoustu let jsem měl na tuto značku špatný názor hlavně z médiií a z doslechu, loni jsem na rychlo koupil v akci tuto televizi Televize Sencor SLE 3230TCS byl jsem překvapený barvamy a celkem hezkm obrazem bez nějakého nastavení... |
čubernice
![]() |
|
RE: Sencor SLE 2460TCSNeběží, dal jsem si pauzu. |
HiFiOK
![]() |
|
@HiFiOKZadej do vyhledávače GOOGLE: sencor sle 2460tcs firmware updateAsi v prvním odkazu v češtine najdeš soubor ke stažení Firmware, po jeho stažení rozlikneš stažený soubor, kde najdeš vše potřebné včetně postupu aktualizace. |
čubernice
![]() |
|
![]() |