![]() |
|
Naladění SAT na Samsung TVProsím laskavě o sdělení zkušenosti !Nedaří se mi naladit prvotně SAT příjem, volný, nekodovaný, na TV Samsung QE43Q60C. Zašroubuji anténu, nastavení, nastavení pro pokročilé, satelitní příjem a nic. Je můj postup špatně ? Návod k použití nic neříká. Jen zapojení antén. Má TV přístroj vůbec satelitní přijímač ? V čem dělám chybu? Na starém televizoru SAT jde. Za radu budu vděčný. |
navrami
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
@navramiNepomôže Vám?https://www.samsung.com/sk/support/tv-audio-video/naladenie-stanic-od-poskyt-skylink-moznost-satelit/ |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: Naladění SAT na Samsung TVzačni od továrenského nastavenia a choď krokmi prvotnej inštalácie, pred tým vypni tv zo zásuvky na minútu, zapni a pokračuj, pojde to bez mihnutia oka |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
RE: Naladění SAT na Samsung TVTak jestli je vzadu tv šachta na CI modul tak sat tuner jistě má.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 465 |
![]() |
|
RE: Naladění SAT na Samsung TVMám Samsung QE43Q60D a naladění FreeSat proběhlo úplně v pohodě. Rozdíl mezi "C" a "D" je v modelovým roku a podsvícení, jinak totožné TV. viz.www.cena-vykon.cz.......
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: Naladění SAT na Samsung TVv menu musíš přepnout na SAT příjem a pak dáš ruční ladění,vybereš družici a ladíš jednotlivé frekvence dle seznamu např.Skylink,Freesat atd.......
|
Libour
![]() |
|
@navramiZačít je třeba nastavením satelitního příjmu jako takového, a to je konfigurace družic. V menu Pro pokročilé je třeba jít do Satelitní systém, vložit PIN (0000), nastavení LNB, zde nastavit přepínače diseqc pro každou dostupnou družici a teprve pak je možno cokoli ladit.Kdyby sem šlo sem dát telefon, poradím na dálku, není to žádná raketová věda. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
@mediator12To co tady popisujete jsem na zcela nové TV nenastavoval, parabola byla natočena na Astru 23,5°E a pak jsem postupoval tak jak jsem popsal........
|
Libour
![]() |
|
![]() |