Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Som v rozpakoch

Dobry den vsetkym,
vcera som zacal pozerat s velkou pompou ohlasovany zaznam koncertu spevacky Lenny v Obecnom dome v Prahe. Bombasticke PR, oslavne ody, standing ovation, atd.
Tak som to zacal pozerat a celkom som sa tesil.
Nie dlho. Asi po piatich skladbach mi bolo jasne, ze Lenny ma v podstate iba vyrusuje a jej hudba mi je protivna. Bol som sklamany a prestal som koncert pozerat.

Pozeral to niekto z vas? Vase pocity? Dik.

Jean Reno
Registrace: 2/2022
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Som v rozpakoch

Zajímavý hlas na první poslech a po třech skladbách zjistíš, že to je pořád stejné. Nejsou autoři, není kde brát...

Doporučuji koncert Prince - (Live At Paisley Park, 1999) - Genialita ve všech směrech.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@Varos107

S tvojim postrehom sa naozaj neda nesuhlasit - aj co sa tyka Lenny, najma vsak Princa R^

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Varos107

jooo Prince to byl legenda R^ konečně někdo s dobrým vkusem

William cz
Registrace: 10/2016

Leny je zpěvačka která nemá co nabídnout. Její písně jsou variace na jedno téma. Jak tu někdo píše, nejsou skladatelé, textaři, je to bída. Bohužel. Současná hudební tvorba, a hlavně ta česká pop scéna to je katastrofa. Ten Prince je dobrá volba.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

@William cz

legenda spíš v USA,tady frčel víc jackson,princ max purple rain

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Princ byl dobrý snad jen pro ty, kterým nevadil falzet.

F4turbo
Registrace: 4/2019

Že odbočují. Neposlouchám. Mě stačí AC/DC a Iron Maiden. Pak české kapely. A to mě je 65 roků. Jsem spíš na rock a metal. Nic ve zlém tato připomínka.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

F4turbo

Slušnej cejch na muzikanta, který prodal více než 100 mil nosičů. Takovej typicky českej, kabátovskej:)

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107

@Varos107

co čekat v republice, kde frčí Mareš, Ztracený a podobní...

William cz

@William cz

Lépe bych to neřekl. Prince, to je kvalita dodnes. Jenže ti uctívači Kabátů, Ztraceného, Kluse a podobně, ti kvalitu neocení. Jim stačí ubohé jednoduché hospodské popěvky.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

Prince nic pro mně. V 80-tých letech jsem se na střední dostal k Heavy Metalu, a z POPu jsem poslouchal Madonnu, Sandru, Sabrinu, Samanthu Fox, Kim Wilde, Roxette, a podobné co tehdy letělo - Frankie Goes to Hollywood, Modern Talking, Depeche Mode ....
Lenna nevím vůbec o koho jde

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@PC1

Nemám nič proti Prince, ale narozdiel od teba nehaním a neodsudzujem žiadnu muziku, t.j. ani tú vašu českú! Ja to skôr vidím tak, že ak niečo, niekoho odsudzuješ, tak jednoducho a proste tomu nerozumieš, resp. kvôli svojim klapkám na očiach ani tomu nechceš rozumieť. A toto je ten hlavný rozdiel medzi fajnšmekrom hudby a prostým poslucháčom.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

PC1 to napsal naopak naprosto trefně. Tvrzení, že je současná česká popmusic katastrofa nemá daleko od pravdy. Nic na tom nemění ani anketa popularity Český slavík. Quincy Jones kdysi vyřkl velkou pravdu, že v šedesátých a sedmdesátých letech se pojila popularita a kvalita do jedné křivky, pak se to postupem času začlo oddělovat. V ČR je to v současné době nebe a dudy. Takhle to nebylo ani za socíku.
Vyjímky se vždy najdou, ale jako celek je to fakt katastrofa.

Varos107

@Varos107

naprostý souhlas R^

William cz

@Varos107

Amen. To sice neznamená, že tady kvalitní muzika není. Není jen v mainstreamu. Je potřeba hledat.
Chi cerca, trova.
Amen

krupino
Registrace: 10/2008

@krupino

Napríklad Dimash Kudaibergen z Kazachstanu - niečo výnimočné!

logan
Registrace: 11/2009

@logan

No to je teda úkaz. Takhle neuvěřitelně zvládnutej falzet, absolutně čistá intonace, super náboj. F3 je i pro ženský téměř nedostižná meta (kromě Florence Fosters Jenkins v královně noci...). Texty taky dobrý. Ale ta hudba. To rozhodně není můj šálek čaje. Ale show vyjímečná.
Ale s hudbou je to asi podobné jako s filozofiemi a mastičkama na vlasy. Proto jich je tolik druhů. Každému vyhovuje něco jiného, takže to neodsuzuji. Kdyby jediná mast byla na lysinu past, ostatní by neměly šanci.

krupino
Registrace: 10/2008

@krupino

Sledujem ho už asi 6-7 rokov a obsiahne neuveriteľné množstvo rôznych štýlov hudby... Odporúčam ešte rusku Dianu Ankudinovú.

logan
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra