![]() |
|
Seřazení programů v tv Sony XR-83A80LMám v nové tv skylink přes satelit a bohužel nemohu přijít na to jak seřadit programy. Pořadí někdo?Děkuji |
pedro44
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Seřazení programů v tv Sony XR-83A80LMenu - Nastavení - Kanály - nastavení kanálů - Digitální nastavení -Nastavení satelitu - úprava seznamu satelitních programůKlepneš na kanál v seznamu, přesuneš šipkou doprava a přesuneš na žádanou pozici. Kanály pod tím se posunou o jedno místo dolů Takhle to mám já na 5 let starej telce. U Tebe to může být jinak |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: Seřazení programů v tv Sony XR-83A80LNěco podobného - soudruzi od Finluxu změnili od včerejška sw v televizích a domácí je na prášky...![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 436 |
![]() |
|
RE: Seřazení programů v tv Sony XR-83A80LPřesně dle kroků Mmorous , jsem postupoval a píše mě to, že u "aktuální služby satelitnitelevize není nastaveni k dispozici" |
pedro44
![]() |
|
RE: Seřazení programů v tv Sony XR-83A80LPánové, a co takhle počítačová app Sony Editor? Export kanálů - úprava v PC -zpětný import, a je vystaráno. Sony TV už takhle fungují léta. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
@pedro44Máš vypnutý fastscan a aktualizaci? |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@MMorousMám 6 ročnú TV Sony ale na rozdiel od 13 ročnej programy sa len navzájom vymieňajú, čo je maximálne nepraktické. |
Pavel206
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 222 |
![]() |
|
@konasTo je pravda, ale absolvovať tento postup napr. kvôli len jednému programu? |
Pavel206
![]() |
|
tv SonyNejlepší tv. na seřazení programů je tv Sencor, všechno jednoduché kam se na ní hrabe tv. Sony se svým Sony channel editorem![]() ![]() |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Seřazení programů v tv Sony XR-83A80LA taky umí Sencor editovat programy v telefonu jako Sony?Asi těžko... .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: Seřazení programů v tv Sony XR-83A80LChanSortTV channel list editor for Samsung, LG, Sony, Hisense, Panasonic, Philips, Sharp, Toshiba and MANY more. zatím mě nezklamal na LG. |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 454 |
![]() |
|
@pedro44To je divný. Pod - Digitální ladění - je služba - Technické nastavení a je tam - -Auto aktualizace programů-. Zkus to vypnout. Ale jestli na tom jedeš ten Skylink tak budeš mít asi honičku, protože tohle je jedna z nejhorších věcí co sleduju satelity. Je to dělaný pro lidi, aby s tím neměli starosti a tak se to přepisuje podle nich.Já si s tím hrál kdysi asi 2 měsíce, přepsat to jde, jde to i přes ten editor, ale v editoru zase nejdou přepsat frekvence, takže když je na satelitu změna, a máš to ručně, musíš zas znovu naladit a řazení máš potom zase jejich. Možná to dneska jinak, tak vyzkoušej a uvidíš. |
MMorous
![]() |
|
RE: Seřazení programů v tv Sony XR-83A80LKvuli tomu silenymu ladeni a serazovani programu jsem koupil VU+. Nasi maji taky Sony a je to otres. Nedavno se jim to smazalo a nastavit to zpet je prace na dve hodiny. |
Batul
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
@BatulPřesně tak. Proto tyhle šílený služby a aplikace neprovozuju. Dneska slušnej satelit stojí kolem 3 000,- a uděláš si to jak chceš. |
MMorous
![]() |
|
@Pavel206To je i u LG co mají rodiče. Vyměňování programů. Šílené nastavování. Proč to neudělají jednodušeji, nechápu.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
@BatulPre tento prípad mám na flash usb vyexpertovanú zálohu zoznamu programov. |
Pavel206
![]() |
|
RE: Seřazení programů v tv Sony XR-83A80LCo mě u LG nadále udivuje, že nejdou programy stále vymazávat. Což nechápu. Co ocenuju je posun více programu najednou, tak jako to má třeba Samsung u satelitního příjmu. Je to většinou běžná funkce u prijmacu TV, set top boxu DVB-T2 a satelitních přijímacu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
ChanSortDnes jsem s ChanSortem upravoval programy na BD rekordéru Panasonic, a jde to snadno, jdou i mazat programy, je to česky, velký pomocník, zdarma. Podpora většiny značek. A ten setting jde snadno zazálohovat pomocí USBDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
ChanSortDnes jsem zrovna ChanSort použil. Kamarád si nadělil LG OLED48C44 , tak jsem mu to přes něj vše poskládal.Takový prográmek je velký pomocník, nechtěl bych to vše dělat přes ovladač. |
hrotik
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: Seřazení programů v tv Sony XR-83A80Lzdravím neví někdo jaký adaptér USB 3.0 Lan je funkční v tv SonyVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
RE: Seřazení programů v tv Sony XR-83A80LTak jsem v tv místo skylinku naladil jako satelit a potom již šlo pořadíp programů upravit přes mobilní aplikaci Tv channel editor for Sony bravia.![]() |
pedro44
![]() |
|
@pedro44Ladenie cez tú app by bolo super ale v mojom TV modelový rok 2018 QR kód nenachádzam. |
Pavel206
![]() |
|
![]() |