Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Seřazení programů v tv Sony XR-83A80L

Mám v nové tv skylink přes satelit a bohužel nemohu přijít na to jak seřadit programy. Pořadí někdo?

Děkuji

pedro44
Registrace: 10/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Seřazení programů v tv Sony XR-83A80L

Menu - Nastavení - Kanály - nastavení kanálů - Digitální nastavení -Nastavení satelitu - úprava seznamu satelitních programů

Klepneš na kanál v seznamu, přesuneš šipkou doprava a přesuneš na žádanou pozici. Kanály pod tím se posunou o jedno místo dolů
Takhle to mám já na 5 let starej telce. U Tebe to může být jinak

MMorous
Registrace: 10/2019

Něco podobného - soudruzi od Finluxu změnili od včerejška sw v televizích a domácí je na prášky... :laughing: Už jsem na to přišel.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Přesně dle kroků Mmorous , jsem postupoval a píše mě to, že u "aktuální služby satelitnitelevize není nastaveni k dispozici"

pedro44

Pánové, a co takhle počítačová app Sony Editor? Export kanálů - úprava v PC -zpětný import, a je vystaráno. Sony TV už takhle fungují léta.

konas
Registrace: 12/2014

@pedro44

Máš vypnutý fastscan a aktualizaci?

jjery
Registrace: 12/2012

@MMorous

Mám 6 ročnú TV Sony ale na rozdiel od 13 ročnej programy sa len navzájom vymieňajú, čo je maximálne nepraktické.

Pavel206
Registrace: 6/2024

@konas

To je pravda, ale absolvovať tento postup napr. kvôli len jednému programu?

Pavel206

tv Sony

Nejlepší tv. na seřazení programů je tv Sencor, všechno jednoduché kam se na ní hrabe tv. Sony se svým Sony channel editorem R^ :))

pedro
Registrace: 9/2007

A taky umí Sencor editovat programy v telefonu jako Sony?
Asi těžko...

.......

jito
Registrace: 12/2005

ChanSort

TV channel list editor for Samsung, LG, Sony, Hisense, Panasonic, Philips, Sharp, Toshiba and MANY more.

zatím mě nezklamal na LG.

pavelmo
Registrace: 6/2011

@pedro44

To je divný. Pod - Digitální ladění - je služba - Technické nastavení a je tam - -Auto aktualizace programů-. Zkus to vypnout. Ale jestli na tom jedeš ten Skylink tak budeš mít asi honičku, protože tohle je jedna z nejhorších věcí co sleduju satelity. Je to dělaný pro lidi, aby s tím neměli starosti a tak se to přepisuje podle nich.
Já si s tím hrál kdysi asi 2 měsíce, přepsat to jde, jde to i přes ten editor, ale v editoru zase nejdou přepsat frekvence, takže když je na satelitu změna, a máš to ručně, musíš zas znovu naladit a řazení máš potom zase jejich. Možná to dneska jinak, tak vyzkoušej a uvidíš.

MMorous

Kvuli tomu silenymu ladeni a serazovani programu jsem koupil VU+. Nasi maji taky Sony a je to otres. Nedavno se jim to smazalo a nastavit to zpet je prace na dve hodiny.

Batul
Registrace: 1/2006

@Batul

Přesně tak. Proto tyhle šílený služby a aplikace neprovozuju. Dneska slušnej satelit stojí kolem 3 000,- a uděláš si to jak chceš.

MMorous

@Pavel206

To je i u LG co mají rodiče. Vyměňování programů. Šílené nastavování. Proč to neudělají jednodušeji, nechápu.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

@Batul

Pre tento prípad mám na flash usb vyexpertovanú zálohu zoznamu programov.

Pavel206

Co mě u LG nadále udivuje, že nejdou programy stále vymazávat. Což nechápu. Co ocenuju je posun více programu najednou, tak jako to má třeba Samsung u satelitního příjmu. Je to většinou běžná funkce u prijmacu TV, set top boxu DVB-T2 a satelitních přijímacu.

HYPER
Registrace: 11/2010

ChanSort

Dnes jsem s ChanSortem upravoval programy na BD rekordéru Panasonic, a jde to snadno, jdou i mazat programy, je to česky, velký pomocník, zdarma. Podpora většiny značek. A ten setting jde snadno zazálohovat pomocí USB

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

ChanSort

Dnes jsem zrovna ChanSort použil. Kamarád si nadělil LG OLED48C44 , tak jsem mu to přes něj vše poskládal.Takový prográmek je velký pomocník, nechtěl bych to vše dělat přes ovladač.

hrotik
Registrace: 1/2024

zdravím neví někdo jaký adaptér USB 3.0 Lan je funkční v tv Sony

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

Tak jsem v tv místo skylinku naladil jako satelit a potom již šlo pořadíp programů upravit přes mobilní aplikaci Tv channel editor for Sony bravia. R^

pedro44

@pedro44

Ladenie cez tú app by bolo super ale v mojom TV modelový rok 2018 QR kód nenachádzam.

Pavel206

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra