![]() |
|
VU+ UNO 4K SE BT alebo Dreambox DM900 RC20Zdravím. Rozhodujem sa medzi týmito 2 prijímačmi, ktorý by ste mi doporučili? Chcel by som do vianoc kúpiť,teraz používaný Dreambox 800 SE už dosluhuje. VU+ DUO 4K SE je dlhšie nedostupný,keby niekde bol skladom tak ho asi beriem. Viem že podobných témat je tu dosť,mám ích prečítané,ale možno má niekto nové skúsenosti s týmito prijímačmi. Aké sú plusy a mínusy VU+ UNO a DM900 RC20? Ďakujem. |
jeesl
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 40 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
@@@@kupou DM900 RC20 chybu neurobíš, aj napriek koncu dreammultimedie je asi podpora lepšia ako u VU+, |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
@ marosDovolím si nesouhlasit,to že VTI už své image od r.2022 nepodporuje, neznamená, že calá řada jiných týmů podporu pro VU+ dál dělá. Např. opATV, ale i jiní.jesl ale ať si sám vybere. |
hrotik
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
@ hrotikOsobně jsem na VU+ Zero 4K zkoušel jen tři image, ale VTi je pravděpodobně mrtvé, příští rok tu budou 3 roky od poslední aktualizace, OpenPLi na svých stránkách nové verze vydává, ale jasně upozorňuje, že jen do té doby, dokud nebudou potřeba úpravy v BSP. Jediní tvůrci OpenATV zatím vydavájí bez nějkého upozornění, ale například ovladače jsou u všech image z roku 2021. Každopádně VTi je celkem škoda, s žádnou jinou image ten STB není tak svižný. |
Radek97
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
@ RadekJá na vu+ vyzkoušel kde-co,ale stejně jsem se nakonec u dvou ze tří vu+ doma používaných k tomu zatracovanému VTI zas vrátil.Jen na vu+ uno4k používám openATV-abych byl v "obraze".![]() |
hrotik
![]() |
|
@hrotikTak to se úplně s tebou shodují, co píšeš. Na Vu+Uno4KSe jsem měl taky dlouhou dobu VTI a přešel jsem OpenATV , je to lepšímVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@jeeslTaky Dreamy jsem měl čtyři. Odešli a ne jen na zdroji. Ty kondíky jsem mněnil. Dream končí tak vede 1 místo VU+. U mně spokojenost na VU+Uno 4KSe 👍Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
VU+ nekonci,to ze nechrlia updaty znamena, ze nie je co opravovat, veci treba chapat spravne.Ak DM stale ma tu "sim kartu" tak NIKDY! Co si to vlastne dovoluju? Kupis i vec a nie si 100% vlastnik!? |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
Jaký přijímačVu+ s VTI sladěný soft i ty aktualizace nějaké jsou / poslední v loni/ ale oproti DM 900 jsou pomalejší. DM 900 exelentní dálka ta verze SE je bez poruch jsou už skoro nesehnatelné. Ale měl jsem na instalaci AB PULSe 4K Rev. II a to nebyla špatná strojovna rychlá s klasikou Open ATV jen ta dálka je těžkopádnější a nemá lcd na přístroji ale zase je lacinější - to je můj názor |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO 4K SE BT alebo Dreambox DM900 RC20U mě běží VU+UNO4kse už 6let bez problémů.Image Open ATV7.4 Plugin Kraven HD spokojenost. |
Bazilišek
Registrace: 10/2021 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO 4K SE BT alebo Dreambox DM900 RC20To je těžké říct, jak už někdo řekl, chybu neuděláš ani v jednom případě. Ak jsi měl před tím dreama 800, jdi asi do té 900-ky, není ji co vytknout. Aspoň budeš mít dálkové jako náhradní. S triple tunerem máš vlastně 2 tunery na sat, 2 na pozemák, třeba jako zálohu. Ve vučku to musíš řešit přes usb tuner. Na druhou stranu máš FBC ve vučku. Ve VTI mi nešel nastavit třeba unicable lnb, fungovala jenom jedna frekvence, v openAtv funguje dobře. A v dream-Os u dm-900 perfektně.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO 4K SE BT alebo Dreambox DM900 RC20Souhlasil bych s tukan-em.Pokud bych měl dobrou zkušenost s Dreamboxem a byl na něj zvyklý, vzal bych znovu Dreambox. |
hrotik
![]() |
|
@BazilišekVyskusal som ten plugin Kraven ale zatial som tam nenasielaby mi infobar zobrazoval aj frekvencie transponderu Da sa to vobec nastavit? Dakujem |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO 4K SE BT alebo Dreambox DM900 RC20Ďakujem zatiaľ za odpovede.Čím viacej čítam všelijaké diskusné fóra tým som menej rozhodnutý. Pre DM900 je aké image najlepšie? Dajú sa tie displaye či už na VU+ alebo DM900 nejako vypnúť,stlmiť počas pozerania? z nejakých videi mi príde že to dosť svieti hlavne na VU+. |
jeesl
![]() |
|
@jeeslMám pouze VU+Uno 4KSe a display se dá upravovat podle potřeby. Jak ve VTI, tak i v OpenATV.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: VU+ UNO 4K SE BT alebo Dreambox DM900 RC20Tie nové tunery su ako na tom s presnosťou nastavenia paraboly? oproti starším DVB-S. Mám Torodial 55 a terajší DM800SE nemá problém s prijmom,musí byť ozaj veľká búrka alebo poriadne sneženie aby sa stratil signál. |
jeesl
![]() |
|
RE: VU+ UNO 4K SE BT alebo Dreambox DM900 RC20Domnívám se, že nebudeš mít problém. Zatím jsem nikde ne zeznamenal žádnou kritiku na citlivost tunerů VU+ všeobecně. Jestli to tedy myslíš takto.Vlastním 3ks různých VU+.Že tunery DM patří k těm nej to mám načteno,srovnávat ale nemůžu, nikdy jsem žádný dreambox nvlastnil. |
hrotik
![]() |
|
RE: VU+ UNO 4K SE BT alebo Dreambox DM900 RC20Tak som kúpil VU+UNO SE BT v utorok večer bol balík už u kuriera SPP(Slovak Parcel Service) a je tam stále,dnes určite nepríde. 80 km nemôžu doručiť 3 dni. |
jeesl
![]() |
|
@jeeslDúfam, že vieš, že sú Vianoce![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskTy už máš Vianoce?![]() |
jeesl
![]() |
|
@jeeslVeď už od začiatku novembra sú, tak to nevieš? Dobre no, tak sa blížia Vianoce. A nečuduj sa, že Ti ešte balík nedoručili, ľudia v tomto období sa zbláznia. Už ani Alza nestíha doručovať ani do vlastných boxov. Už doručujú všade![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
to nie je o VianociachSPS nie je najspolahlivejsia dorucovacia sluzba,nemame dobre skusenostiGLS aj DPD dorucuje bez problemov ![]() |
A je to
![]() |
|
@A je toAle no, môžme sa tu hádať ktorá je spoľahlivá a ktorá nie. Pre mňa je momentálne DPD najmenej spoľahlivý. Akurát riešime už týždeň s nimi niečo a majú dobrý chaos. Ale to je asi u každej objednávky iné. Len taká perlička, pod balkónom mám Alzabox a ľudia ráno stoja v rade pred boxom. Vedia, že o pol 7 chodí dodávka tak aj bez sms-ky tam už čakajú.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@A je toOdpísali mi že možno zajtra.![]() |
jeesl
![]() |
|
@jeeslVsak prave to je ono "mozno!To co je za sluzbu,mozno ![]() Nedavno som dostal od SPS spravu,ze vas balik nie je mozne dorucit ![]() ale dovod neuviedli Po niekolkych urgenciach som nasiel balik prehodeny cez plot a kurier ani nezavolal Tolko o SPS |
A je to
![]() |
|
@jeeslTedy jedonoznacne VU+Duo4K, jiz jsem mel receiveru hromadu, posledne prave ten Vu+ Uno 4K, neni spatny, ale ne tak svizny jako Duo 4K. V Nemecku ho maji. Napis mi na E mail. |
Wata
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |