, sekce: Jiné placené TV | |
Eurodance 90 HD streamNazdar, nemate niekto funkcny iptv stream na eurodance 90 HD? Nemozem ho dohladat na nete,dik |
vlasti
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 19 |
RE: Eurodance 90 HD streamhttps://smotret.tv/music/eurodance-90"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 266 |
Eurodance 90 HD streamBohužel tento kanál mi nejede na chytré televizi na tabletu jede. Nevíte jak ho mám rozjet, a ještě jsou tu i satelitní sportovní kanály jako Eurosport 1,2 HD Dazn 1,2 HD Sky Sports atd to mez jede.Tohle je bomba no prostě Rusáci oni jsou na tomhle machři |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 125 |
RE: Eurodance 90 HD streams touto stanicou je viacej starosti ako radosti,ked som im pisal ze im poslem donate tak boli ticho, potom sa odmlcali vo vysielani a neskor ma to uz prestalo s nimi bavit skusat ci stream pojde alebo nie. zvycajne fungovali iba okolo sviatkov ako velka noc alebo vianoce pripadne par tyzdnov cez leto, mozno skor koli malému repertoáru pesničiek ale napriklad take radio vlna hra kazdy den to iste a nevadi im to, plus robia zo seba neviem koho |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 400 |
RE: Eurodance 90 HD stream.m3u nema niekto? potrebujem to rozbehnut v DM |
vlasti
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 19 |
@tophunterPresne tak, viac starosti ako radosti ale ako pesnicky meho mladi, super. |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 376 |
RE: Eurodance 90 HD streamKanály Eurosport 1,2 HD Dazn 1,2 HD Sky Sports jsou na smotret.tv?To jsem nenašel. Prosím o info. Díky |
fergi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 366 |
@vlastihladat ritsatv |
wama
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 9 |
RE: Eurodance 90 HD streamdíky moc Wama |
fergi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 366 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |