![]() |
|
Optibox miniZEBRA SE přesouvání programůZdravím přítomné a mám dotaz, jestli je možné v tomto přijímači, používaném na Skylink, přesouvat programy v seznamu FAV při zapnutém nebo i vypnutém FS. Pokud dám v tomto seznamu editaci programů, nabízí mi menu pouze uzamčení nebo přeskočení programu. Přidávání a odebírání programů z hlavního seznamu do FAV funguje. Přesouvání programů funguje pouze v hlavním seznamu při vypnutém FS. Za všechny odpovědi předem děkuji. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: Optibox miniZEBRA SE přesouvání programůUz jsem je par let v ruce nemel, ale co si pamatuji, tak přesouvání programů při zapnutém FS nešlo.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
@Varos107Díky, při zapnutém FS mi nejde přesouvání, což je logické. Při vypnutém FS přesouvání v hlavním seznamu je možné, pokud zadám editaci programů, objeví se mi v menu červené tlačítko pro přesun. Toto ale neplatí pro přesun ve FAV, červené tlačítko se neobjeví. Mám dojem, že mi to dříve šlo a teď mám nějaký špatný postup. |
sirda
![]() |
|
RE: Optibox miniZEBRA SE přesouvání programůU miniZebry pohyb v FAV myslím nikdy nešel.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: Optibox miniZEBRA SE přesouvání programůOK, nevadí, nemám to pro sebe, používám linuxy. Seřazení pár programů ve FAV je možné, ale musí se přesouvat z hlavního seznamu v pořadí v jakém je chce uživatel mít. |
sirda
![]() |
|
RE: Optibox miniZEBRA SE přesouvání programůNení normální aby FS určený Skylinkem,určoval majiteli přístroje v jakém pořádí bude mít kanály seřazeny a nemoc s tím nic moc dělat.Podle mne je to od SKYLINKU nějaká vychytralost. |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Optibox miniZEBRA SE přesouvání programůNikdo Tě přeci nenutí FS zapínat, resp jde normálně vypnout.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: Optibox miniZEBRA SE přesouvání programůPo delší odmlce navazuji na toto téma a sděluji, že je problém vyřešen a je to úplě jedoduché. Hledal jsem tom vědu a zkoušel jsem to přesouvat přes různé položky v menu. Nakonec stačilo vejít do příslušného FAV seznamu kde se objeví červené tlačítko a přesun je možné lehce uskutečnit. |
sirda
![]() |
|
![]() |