![]() |
|
Servisní menuAč jsem měl již jednu plazmu tv Panasonic kterou jsem věnoval,dostal jsem nyní já staršího Panasonica TX P50X10Y.Je to bez ovladače a chci se podívat kolik má najeto hodin.Někde to mám ještě poznačené jak na to ale je potřeba ovladač.Dá se tam dostat bez ovladače?Mám ovladač z videorekordéru ale tím se třeba nelza dostat do menu a další funkce.Jde jen to základní.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 080 |
![]() |
|
RE: Servisní menuPanasonic TX-P50G10 E r. v. 2009Priamo na samotnom TV stlačiť a držať tlačítko znižujúcej hlasitosti: ─ ( ─/V ) a za nepretržitého držania tohto tlačítka (─/V) , tri krát (3x) za sebou stlačíme na DO od Panasonic plazma TV tlačidlo. Potom môžeme pustiť na TV tlačidlo (─/V) a TV sa načíta do servisného a nastavovacieho menu. Chvíľku (3 sek.) treba počkať, kým sa menu načíta. Ovládač z videorekordéru by mohol mať tlačítko TV. Ak nie, tak smola. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 482 |
![]() |
|
RE: Servisní menuPřidělej si do ní tachometr.kontrolore.![]() |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
RE: Servisní menuDarovanemu konovi na zuby nepozeraj! :-)UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 311 |
![]() |
|
![]() |