![]() |
|
VodafonetvPremiove stanice Vodafonetv na mesic zdarma pro vsechny zakazniky, vcetne NS5 a NS6 a HBO, to je Vanocni akce od Vodafonu. 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
to je hodnědobrý![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 762 |
![]() |
|
RE: VodafonetvNež čekat na nějaký "dárek", tak si raději platím ALLinONE a mám klid........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
@jitotak jako platit si plnou nabidku u jakehokoliv operatora je nesmysl.a nikdo na tuto nabidku necekal-to je jejich iniciativa. je to pouze informace. tak takovy Skylink by take mohl dat alespon pres Vanoce a Novy Rok balicek KOMBI+ pro vsechny ale ma to nejaky smysl ? |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: VodafonetvVzhledem k tomu, že sleduji z každého balíčku něco, tak se celá nabídka vyplatí. Celá nabídka je za 550kč a proti Skylink Komplet to je jiná liga..........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
@jitoNo já mám od nich mobil tarif,internet 250 a donedávna komplet Tv.Po převedení na ALL zvednuta cena za tento TV balík z 530,- o cca 90 Kč.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@jitooproti konkurencím je to furt hodně dobrý![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 762 |
![]() |
|
aktivovanotakze aktivovano, a zdarma, a az do 19.1.2025. ale ani nevim co jsem koupil. |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: VodafonetvJejich DVB-C je super , ale jejich aplikace případně sledování přes PC jsou strašný. Já tomu říkám náhodný generátor chyb . Proto na zpětné shlédnutí používám konkurenci. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
![]() |