Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Antik Sat

Výpadky Travel channel na Antiksate?!

Zdarec!
Zaregistrovali ste niekto krátkodobé výpadky/zamrznutie obrazu na programe Travel Channel HD vysielaný cez AntikSAT s pozície 16E? U mňa konkrétne dnes večer počas sledovania dokumentu "Mysteries of the Missing" - "Jak pára nad hrncem". Jednalo sa o niekoľkosekundové zaseknutie/zamrznutie obrazu a zvuku. Toto sa opakovalo niekoľkokrát v nepravidelných intervaloch. Program dekódovaný cez kartu AntikSATu, tam problém nie je. A taktiež problém nie je s kvalitou/úrovňou signálu.
Vopred ďakujem za odpovede.

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE Travel Channel nemám

Jednoducho neviem to overiť, hoci mám ANTIK SAT, Travel Channel nemám, mám len základný balík ANTIK SAT pre začiatok ešte ten pôvodný, zaujímavé však je, že mi ide Animal planet, ktorý by nemal ísť taktiež napriek tomu ide, ten by som vedel overiť, ak by boli výpadky aj tam, myslím, že obidva idú na rovnakej frekvencii, ale nie som si tým úplne istý...

LukyT
Registrace: 8/2024

@LukyT

Máš to špatně nastudovaný nejsou na stejném Tp.🙌,mám takový dojem,že Travel je na 10 887 nechce se mi hledat.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

RE: Výpadky Travel channel na Antiksate?!

Tak beru zpět 10 845 :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra