2dny, sekce: Zkušenosti | |
Internetová TVZdravím vospolok. Som absolútne mimo z tejto témy akou je "internetová TV". Vedeli by ste niečo poradiť? Myslím tým, kvalita, cena, dostupnosť cez internet na bežné sledovanie, aj 2-3 zariadenia. Priorita: Sk,CZ, canal + na PL, nejaké filmové programy. Vôbec sa v tomto neviem orientovať, mal som, ešte aj mám satelitnú Tv a viem že existuje skylink live, mám aj Digi GO. Čo by ste odporučili? Ešte prípadne, je nejaká apka, alebo možnosť sledovania cez Nokiu streaming box nejaké nemecké voľné TV ako na satelite? nokiu využívam na netflix, HBO.dik |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 69 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
2dny | |
@Dodo22Bez PM nebo emailu se tady dopředu neposuneš. Jinak musíš hledat sám na internetu. A to je trial-and-error.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 739 |
2dny | |
RE: Internetová TVAk chceš aj Premier League, tak na výber máš len Telekom, Digi, Skylink Live TV, prípadne Voyo... ale Voyo má len hlavný Canal+ Sport a Canal+ Action. |
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 862 |
2dny | |
@mildeViem, nemám PM lebo málo bodov na účte. Ako predajca parfémov. *01Mail keď dám, tak zase dostanem trest. Vidím ti aj v popise niečo, skúsim to popozerať. Dík. |
Dodo22
2dny | |
@Dodo22Hm, záleží zda chceš IPTV oficialní, kde není vše co by jsi si myslel. To bys musel mít víc operátorů. Což se prodraží a nebo jednu dobrou IPTV zahraniční jako doplněk k tomu co už máš. Na to pak existují aplikace jak do té Nokia nebo mobilu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
2dny | |
@mildeVeď toto. Akurát začínam na tom "sedieť" a skladať, pozerám čo sa dá. No IPTV asi len oficiálnu nech to fachčí hlavne. Poškulujem po klasike skylink live a k tomu niečo ešte dám asi. Ale to sa fakt na úvod iba "hľadám" aké sú možnosti a čo mi výjde z toho ako finálny produkt. Ale jasné, dík za rady |
Dodo22
2dny | |
@Dodo22Tam záleží co sleduješ. Jestli sport nebo filmy. A podle to . vybírat operátora, pokud ještě nerozhoduje cena. Za to co vidíš v popisu platím dost. Ale taky živím 5 zařízení. No postupně taky začnu odbourávet.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
2dny | |
@Dodo22Třeba O2TVKdyž si vezmeš stříbrnou + ještě něco tak aby to vyšlo minimálně za 600,- Kč, a budeš to platit z účtu AirBank, přijde Ti měsíčně z AirBank na účet zpátky odměna 300,- Kč. Podmínka je poslat si tam v měsíci 10 000,- Kč, a 3x nebo 5x zaplatit v kalendářním měsíci jejich kartou běžnou útratu jako jsou potraviny atd... |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 135 |
2dny | |
RE: Internetová TVTěch 10 000,- nemusíš u nich utratit, zbytek si můžeš poslat klidně zpátky na jiný účet. Jenom ty platby a služba za 600,- |
MMorous
2dny | |
RE: Internetová TVJá to mám tak, že mám hlavní účet jinde a v kalendářním měsíci si do AirBank přepošlu 10 000,- a celý měsíc z toho platím běžné výdaje jako jsou potraviny, benzin a servis auta atd, dokud to nevyčerpám. 10. v měsíci mi přijde faktura na 800,-, tu zaplatím a ve vyúčtování AirBank na začátku dalšího měsíce mi přijde na účet odměna 300,- |
MMorous
2dny | |
RE: Internetová TVJeště abych zapomněl, platím si ještě Rodinné sledování. Je to sto koruna navíc a má to brácha a dcera, každý bydlí jinde a funguje-Je tam víc než 100 kanálů, sledování zpátky 7 dní, možnost nahrát/uložit přes menu vybraný pořad na jejich platformu bezplatně na 30 dní. Dál je tam v menu O2TV pro, kde je spousta neplacenejch i placenejch filmů. V podstatě si to můžeš pustit kdekoliv kde je internet, rodinné je na 3 účastníky současně. Když chceš čtvrtýho, musíš jeden odpojit. Jak na to je tady: https://www.o2.cz/podpora/o2-tv/prekroceny-limit-pro-prehravani-chytra-tv |
MMorous
2dny | |
@MMorousInáč to vieš, že na Slovensku AirBank nie je.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 219 |
2dny | |
@peterskTo nic, to je jen reklama na O2 tv stříbrná.😂😂😂Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
2dny | |
@mildeVeď áno, to je najlepšia služba, budeme to tu zase týždeň čítaťT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
2dny | |
@peterskJá měl O2 tv 2x na zkoušku a letělo to.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
2dny | |
@Dodo22Ináč ak Ti môžem poradiť, popozeraj napríklad, že ktorí poskytovatelia IPTV majú akú filmovú ponuku, napríklad SkylinkLive má Apple TV a Canal+ v cene. Alebo napríklad aký máš paušál. Napríklad v O2 paušáli máš Netflix zadarmo. Poprípade Digi sk už má svoju internetovú televíziu /nie Digi Go/, tam máš napríklad Canal+ stream zadarmo. Ak si to nakombinuješ podľa svojich predstáv tak uvidíš cenove by to vyšlo asi najlepšie.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
2dny | |
@Dodo22V poslednej dobe je pre mnohých deal breakerom kanál Nova Sport 6.Keď chceš všetky dostupné prenosy z Ligy Majstrov, tak sa výber oficiálne dostupných slovenských internetových služieb hneď zúži na Magio TV, DIGI a VOYO. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 498 |
2dny | |
RE: Internetová TV@petersk - toto čo píšeš chlape je pravda a celkom zaujímavé. Výborne.@zmarian - |
Dodo22
2dny | |
@Dodo22Skylink ako jediný má ženský WTA tenis, pre niekoho kto to sleduje, napr. ako ja, je to dosť dôležité. Ale zas Skylink nemá Nova Sport 6. A mám zistené, že túto sezónu ho mať určite nebude. Kto chce mať fakt zo športu všetko, tak ideál je Magio športový balík za 12€ + Skylink Live TV balík Canal+ za 9.99€ |
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 862 |
2dny | |
@MontevideoA kdo chce mít opravdu vše a ještě něco na víc, tak má IPTV za 2€/měsíc😂Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
2dny | |
Oprava2$/měsíc....Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
2dny | |
@Dodo22tak z ceskych internetovych tv urcite zadnou. a zahranicni ? staci zadat do google bestiptv nebo topiptv a vyjede toho mraky. a pak uz staci jenom objednavat a zkouset a objednavat a zkouset. kazdemu vyhovuje neco jineho.tak na zacatek muzes zkusit localiptv. 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 151 |
2dny | |
@Dodo22alebo toto, je to super mgestream.net |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
2dny | |
@MMoroustak z tohoto jeho pohledu a pozadavku je O2 TV uplne vo nicem. 👎 |
Bohemia cz
2dny | |
@Bohemia czMožná máš pravdu, já to mám docela zalevno v balíku s optikou 250/250 + rodinný a hlavně kvůli dětem, jeden hraje hokej, druhej fotbal, celkem 800 minus 300 zpátky takže v endu internet+O2TV+rodinný pro 3 za 500,- Stejně na to moc nekoukám. Že AirBank na Slováči není-tak není. Třeba bude.Na sra**y přes Internet na velký telce nekoukám, na O2TV nejsou titulky, obraz nic moc a je to někdy sestříhaný, takže žádnej zázrak. Ale za ty prachy - neber to. Píšu to sem jenom pro informaci, možná to někoho může zajímat. Měl jsem Vodafone 300/30, stálo to spoustu peněz a upload 1/10 a ještě agregace, když jsem posílal nějaký videa tak co trvalo 2-3 hodiny mám teď do 10ti minut. Tak jsem přešel k O2 a celej balík mi vyjde na 500,-, míň než půlka od Vodafone. |
MMorous
2dny | |
@MMorousjako v podstate pokud ho zajimaji jen ceske a slovenske programy a k tomu PL tak ani nema smysl koukat se po necem lepsim a zahranicnim, a v tomto pripade je to jasna a jedina volba-Tmobiletv. ale je to otresna kvalita. |
Bohemia cz
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |