![]() |
|
Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?Rád by som vedel, koľko minútová alebo hodinová HD nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu. Mne to vychádza akosi málo. Preto sa nechám poučiť, ak mi niekto poradí, ako sa to správne prepočítava na bajty. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
@KarnerDám ti příklad z přenosů z Metropolitní opery: Záznam nejdelšího baletu Spartakus v HD měl 30GB, běžná opera 20-24GB. Videa ve 4k budou o dost větší. Záleží tedy na formátu a kvalitě záznamu. Jednoznačnou odpověď, bez udání parametrů záznamu, nečekej |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 949 |
![]() |
|
@KarnerA ty nemáš možnost nahrávat na SSD nebo HDD disk?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@konasNapísal som, že nahrávka by mala byť v HD kvalite. Stačí, ak mi napíšeš, koľko Mbt má 1 hod HD vysielania. |
Karner
![]() |
|
@mildeKúpil som bezpečnostnú kameru a rád by som vedel, koľko minút záznamu v HD kvalite mi na ňu vojde. S prekvapení som zistil, že nahráva pri detekcii pohybu v sekvenciách po 256 Mbt, čo je len pár sekúnd. |
Karner
![]() |
|
@KarnerAle HD vysielanie môže mať rozdielny dátový tok, keďže rôzne HD programy nevysielajú rovnako a taktiež to závisí aj od operátora. Stačí porovnať rovnaký program a ich rozdiely v dátovom toku signálu trebárs medzi Skylinkom, MagioSatom, alebo Plustelkou, prípadne AntikSATom (tam je použitý HEVC kódek).VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 083 |
![]() |
|
@KarnerAha, tak kamera!To je iné "kafe". Napr. u mňa doma bežia kamery v HEVC kódeku a s vyšším rozlíšením, než je full HD. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 083 |
![]() |
|
RE: Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?Včera jsem nahrával z Epic drama nový díl 5 řady seriálu Všechny velké a malé bytosti tak nahrávka má 68 minut k vůli rezervě a mně to píše 1,36 gb. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 487 |
![]() |
|
@FanynKeby to tak vychádzalo aj u mojej kamery, bol by som rád. Čiže SD karta by sa mi začala prepisovať asi po 60 hodinách nahrávky, čo môže byť viac ako týždeň zaznamenávania občasného pohybu vo vchode domu detekciou. |
Karner
![]() |
|
@KarnerMáš o sebe strach? Už jsem si vzpoměl, že jsi ten pacholek, co mě okradl o placenou IPTV DATOO. Vymluvil jsi se že ti to nejde. Abych ti vrátil peníze. Tak jsem ti je poslal a ty jsi se koukal dál. Pak jsi si ještě prodloužil moje přihlášeni u toho úctu. Jen aby bylo jasno.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@KarnerJá jsem kdysi kromě TV satelitu montoval u jedné firmy i zařízení EPS a EZS profesionálně a tam jsme používali kamery analogové a potom IP, ale vše se nahrávalo v centrálním uložišti a tam byl program, který po naplnění hardisku odmazával záznamy. Přiznám se kamery na SD karty jsem nikdy nemontoval musel by se zeptat ještě bývalých kolegů co tam jsou teď jsem na penzi. Jedině to vyzkoušet kolik záznamu se nahraje třeba za 10 dní za 24 hodin podle události co zaznamenala. |
Fanyn
![]() |
|
@mildeMáš to pomýlené. Ja som od teba nič nebral ani s tebou neobchodoval. Asi si ma s niekym mýliš. Toto by som od teba nečakal. Kameru chcem dať do vchodu činžiaku., aby chránila všetkých pred zlodejmi a nezvanými hosťami. |
Karner
![]() |
|
@KarnerVzhledem k složitosti odpovědi dám odkaz: https://www.elnika.cz/cz/podpora/vypocet-doby-zaznamu/vypocet-doby-zaznamu-porovnani-komprese.html (snad odkaz mimo satelitní techniku nevadí ) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 028 |
![]() |
|
RE: Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?Metalica-koncert Texas 4k-26b 2h39min |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
@KarnerPokud je to bytovka tak záleží kolik je tam obyvatel a frekvence příchodů a odchodů. Lepší je raději koupit nějaký rekordér kamer a na ten to nahrávat tohle vím ze zkušenosti, protože jsme činžovní domy vybavovali pomocí kamer na vstupy, výtahy, patra atd. Nahrávací zařízení bylo většinou u předsedy. |
Fanyn
![]() |
|
@Karnernahraj tam hodinu a pak koukni,kolik to sežralo dat,pak už vypočítáš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 328 |
![]() |
|
RE: Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?Kamera, čo nahráva iba pohyb je nevhodná. A na vchod činžiaku, tak chceš šetriť 64GB kartou? Ja mám na dome 128, nahráva stále iba vo fullhd (to úplne stačí). A záznam, keď si chcem pozrieť, tak vtedy pozeram, keď bol iba pohyb. Bežne vtáci, môj pes... Ale zachytil som pri otvorenej bránke v noci aj líšku na chodníku |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 578 |
![]() |
|
RE: Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?Ešte dodám. Keď nie sme doma, tak skontrolujem si záznamy s pohybom, prípadne, keby bolo niečo dôležité, tak na diaľku si aj stiahnem záznam. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 578 |
![]() |
|
@KasrV menšom činžovnom dome u známeho majú staršiu bezpečnostnú kameru D-link, ktorá nahráva iba pri zázname pohybu na 16 GB SD kartu do slučky a vydrží do zmazania asi týždeň. Neuveriteľné. Samozrejme, kamera má nižšiu rozlišovaciu schopnosť, no pri zapnutom svetle sníma dokonca aj farebne. Ľudia sa dajú rozoznať, čo je najdôležitejšie. |
Karner
![]() |
|
RE: Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?Netreba zabúdať ani na to, že podmienky prevádzkovania kamerového systému sú upravené nielen v tzv. Nariadení GDPR, ale taktiež aj v Usmernení č. 3/2019 o spracúvaní osobných údajov prostredníctvom kamerových zariadení, ktoré vydal nezávislý európsky orgán, ktorý prispieva k aplikovaniu pravidiel ochrany GDPR na celom území EÚ. Kamerové záznamy bolo pôvodne možné uchovávať po dobu potrebnú na splnenie stanoveného účelu (napr. ochrana pred kriminalitou), a to maximálne 15 dní odo dňa vyhotovenia kamerového záznamu. Táto doba sa však v súlade so zásadou minimalizácie uchovávania podstatným spôsobom skrátila. V súčasnosti platí, že uchovávanie kamerových záznamov nesmie presiahnuť dobu 72 hodín (3 dní) odo dňa vyhotovenia kamerového záznamu. Pokiaľ by nastala situácia, že by prevádzkovateľ danú lehotu presiahol, je tento povinný uviesť podrobné a ospravedlňujúce odôvodnenie. Za neprimerane dlhé uchovávanie osobných údajov môže byť prevádzkovateľovi uložená sankcia. Úrad na ochranu osobných údajov SR už uložil súkromnej spoločnosti, ktorá uchovávala kamerové záznamy po dobu 7 dní pokutu vo výške 800,00 EUR.DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?Pokud je kamera zaměřena do ulice tak platilo co si vzpomínám 1,5 m od domovní zdi a dělal se snímek záběru ro úřady. Takže se musely zakrývat v tělese kamery částečně objektivy pokud to porušovaly. |
Fanyn
![]() |
|
RE: Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?Z bezpečnostní kamery mám na kartě 32 GB HD asi 2-3 měsíce, než se to začne přemazávat. Je to ale individuální, každá to má jinakZáznam z přenosů - dělal jsem kdysi záznam Paul McCartney & Wings Sankt Petersburg 2004 - data: 2,66GB, záznam 53 minut, rozlišení 720x576, 25 snímků/sec, kodek mpgv záznam byl ve formátu /*.TS, přechroustáno na VOBy /Formát DVD author pro jestli to takhle stačí. Záznam ulož na HDD a následně zpracuj. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 449 |
![]() |
|
RE: Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?Kodeky - při renderu H265 je výstup proti H264 ve velikosti 0,62 velikosti H264 při formátu *.MP4, zpracováno v Resolve Da Vinchi 19.1 |
MMorous
![]() |
|
RE: Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?Ještě bych doplnil, zkus si přečíst něco o formátu karty, a velikosti nahrávky /FAT 32, ntfs atd.../ o velikosti souborů na kartě. Na podrobnosti nemám teď čas |
MMorous
![]() |
|
RE: Aká dlhá nahrávka vojde na 64 Gb SD kartu?Ešte by som rád vedel, ako MP4 záznam z kamery prehrať v ntb - akú apku použiť? Doteraz ma každá sklamala. V telefóne to ide iba ak sa napojím na apku kamery a z jej úložiska to otvorím. Inak z karty to nejde ani cez Video Payer. |
Karner
![]() |
|
@KarnerMne v kamere 256 gigová karta vydrží nahrávať v kuse 110 hodin, čiže 4.5 dňa. Maže najstaršie dáta, takže mám vždy v kamere záznam za 4,5 dňa.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 386 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
![]() |