Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

nova sport 6

ted koukam na KVALIFIKACI moto gp u telly a zda se mi ,ze nova sport 6 je v SD rozliseni nezda se vam to??kdyz prepnu na o2 tv nova sport 6 tak obraz je jak vino cisty..diky

kolopik
Registrace: 4/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nova sport 6

proto mám o2 tv. nejlepší u nás

Pavel1975
Registrace: 4/2016

To se nezdá. To je realita. 720x576

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

To je divný. IPTV Magenta v FHD:

kolenáč
Registrace: 4/2010

@kolopik

U moto GP mívám podobný pocit a je jedno u jakéhokoliv operátora i když to bývalo na Eurosportu.Podle mě,je to přímo tím přenosem.V obrazu jsou patrné artefakty a šum..

radek79
Registrace: 7/2022

Nova sport6 u Telly je v HD i na satelitu. Tohle bude podle mě přenosem nebo došlo k nějaké chybě v rozlišení z odbavovacího centra pro Telly.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

ja to poznal podle poradi jezdcu a casy co zajeli(LEVY SLOUPEC OD SHORA DOLU),ze to bylo necitelne jak v SD....kdyz jsem to prepnul na o2 tv tak to bylo uz citelne lepsi kvalita.

kolopik
Registrace: 4/2014

Hyper_uz včera večer som si to všimol že Nova sport 6 je opäť na Magiosate v SD mazanici...už pri pohľade na logo stanice je to evidentne že to ide v SD rozlíšení.

jb1977
Registrace: 8/2011

na satelitu u T-Mobile je od včerejška NS6 opět jen v SD,k smíchu toto :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

Ok. Momentálně Telly nesleduju. Že by setrenicko ala Skylink a nalakacka do Iptv/Ott. Jsem zvědav až bude opět LM, zda dojde k překlopení opět do HD.

HYPER
Registrace: 11/2010

Už je to opravené je naspäť HD kvalita

stanko0710
Registrace: 8/2015

@dawis77

Čo by tu bolo ak by mal Skylink nejakú prémiovú športovú stanicu v SD kvalite? To by tu bolo nadávok a plaču🤣🤣🤣

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

Môžem potvrdiť na Magiosate už to ide opäť v HDcku...

jb1977
Registrace: 8/2011

Problém musel být na 100 % na satu.V IPTV Magenta NO Problem. To je také důvod, proč jsem parabolu hodil do kontejneru. Ani zadarmo jí ode mne nikdo nechtěl.

kolenáč

@kolenáč

Doufám, že to byl kontejner bílý na kovový odpad😅.
Já mám zatím oboje.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

No u ns s no to víš mame o level víc.No to víš borci z oltecu :)) *01u nbás ty paraboly vopradu nikdo nechce. Nevím jak to fachčí u vás v cajzlovsku * :))

kolenáč

V Praglu sa ty paraboly ještě občas montujou, ale je to bída. Legrace je, když někde vypadne net tak Vám volajů co stím dělat tak jím řeknu musíte počkat až to zapnu nebo kukajtě z fenster, když jste ten skylinkspiegl dali pryč..:)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

@kolenáč

Nevím na co máte na víc💩, než my na moravě. No já ten sat držím pro manželku k vůli uživatelskému rozhraní, které ji vyhovuje. Já sám používám IPTV jak se dočteš v mém popisu. A na ten sat ještě prachy mám.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@Fanyn

No a proto mám oboje. Mě to důchodový rozpočet nerůjnuje😆

milde

já mám taky víc zajištěnou tv ale stejně je tam kulový,satelit,pozemák,iptv,abych platil za ten brak co dávají co nej míň tak mám vše.

kanon
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra