![]() |
|
České stanice na slovenských kartáchZdravím, vie niekto overiť, či fungujú české stanice na slovenských kartách Skylink? Nemyslím karty pre technikov, čo majú možno nejaké bonusy ale klasické užívateľské karty, myslím tým programy - Prima zoom, Prima cool a Prima love, samozrejme české verzie. Týka sa to Prima cool a Prima love, zoom nemá SK verziu, ale tú mali vypínať kvôli joj svet. Vie tieto 3 české programy niekto overiť? |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: České stanice na slovenských kartáchNie nejdú,sú spustené sk verzieokrem Prima zoom |
tibor1968
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: České stanice na slovenských kartáchNaposledy (asi týždeň dozadu) som pri preľaďovaní frekvencíí skúšal na SK kartách Prima ZOOM a Prima Max a išli, Prima Love neviem, iba SK som skúšal to išlo. Sám som sa čudoval. Boli to dve karty, teda dve domácnosti, nezávislo od seba a išlo to na jednej aj druhej karte. Ale povedzme si, čo chceme vidieť na CZ, SK komerčných staniciach? Všade to isté dokola, odpad a reklamy.![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
@LukyTCZ stanice mám cez Sweettv a som spokojný.Na toľko Skylink ešte nevypol Prima Zoom tak som nechal Live TV do rezervy ale uvidíme do kedy to nechajú.Na SK kartách. ![]() Možno rok dva. Fungujú ešte CZ Stanice cez Digi kaon prijímač ako to bolo v minulosti? Že keď sa zmenil región tak fungovala aj Nova Cinema. Neviem prečo to vadi našim TV staniciam že nemôžeme pozerať České? ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@Zetor25Tak mě v pecka tv jde pouze STV1,2 a Joj Family ne že by mi to vadilo mám vše cz+skSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 662 Galerie: jackino |
![]() |
|
@Zetor25Kartu vieš na CZ región preregistrovať, keď máš DIGI, tak Skylink na CZ región to v pohode dopĺňa. Mám to tak a v pohode. Alebo live na CZ región za 3,99 € (v prepočte z CZK to môže byť o niečo viac) |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: České stanice na slovenských kartáchZ tých originál českých hybridov tv príma, ide cez sat prima max, prima krimi, prima zoom, prima star, prima show. Cez live tv prima max, prima krimi, prima zoom...Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@MontevideoTo je pravda, ale karta na CZ región rieši aj tie ostatné ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: České stanice na slovenských kartáchnikto o nič nepríde ak má len SK verzie, ide tam to isté akurát v iný čas vraj extra seriál Kamaráti , to je už ako konečne mária v každom diele jedno a to isté |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE ďakujemTeda Prima zoom áno, Prima cool a Prima love nie, rozumiem správne? A seznam, Paramount Network tie nie predpokladám, a ani ČT šport, tak? Ide o to, že chcem udržiavať naladený na aktuálne parametre zoznam kanálov Skylink, kartu nemám aktívnu a nemám ako overiť ktoré programy z CZ fungujú a ktoré nie, chcem ake mať na konci zoznamu tie ktoré nejdú, mám aktuálne ANTIK SAT, základné programy mám na začiatku, čo idú, potom mám XYZ voľne dostupných FTA kanálov, za tým potom platené ANTIK SAT programy z vyšších balíčkov ktoré mi nejdú okrem vianoc kedy to pustia voľne, potom mám programy Skylink, kedysi som mal Skylink a kartu stále mám ak by som chcel aktivovať aby som mal naladené , najskôr základné SK programy teda pre SK karty, potom platené podľa výšky balíčkov, následne prémiové HBO, za tým maďarský balík a úplne na konci tie CZ ktoré by nemali hrať na SK kartách mám ich pre prípad CZ regiónu, ale chcem ich mať oddelene aby som vedel ktoré nejdú, úplne na konci mám programy STVR z pozície Astra, ktoré mi hrajú na RTVS karte. Ak by som potreboval STVR z RTVS karty tak sa prepnem na koniec zoznamu, ale neviem ktoré CZ programy idú a ktoré nie, tak som kvôli zriaďovaniu potreboval vedieť túto informáciu, ešte raz ďakujem. |
LukyT
![]() |
|
RE: České stanice na slovenských kartáchJa mám cz kanály na o2 tv a slovenské na Skylink slovak region a na pohodu |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
LukyTstranku Skylinku si vieš nájsť?, tam najdeš všetko a k čomu ti je stará karta? ako škrabka na okná auta?už ju žiaľ nejde aktivovať cez SMS, tak bola živá do roka stačilo hocikedy niečo zaplatiť |
Duzu
![]() |
|
Zetor25traktor si tu takmer nonstop a nevieš prečo sú už 2 verzie cz a SK? čo tak reklamy?pritom Markíza je s Novou a Jojka zas s Primou , teraz ide talent , v iný čas , spolu pôjdu až priame prenosy |
Duzu
![]() |
|
@LukyTAni Paramount Network, ani Seznam TV, ani ČT Sport... z českých na Skylinku idú iba tieto:ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT:D/art, Prima Max, Prima Krimi, Prima Zoom, Prima Show, Prima Star, Barrandov, Kino Barrandov, Barrandov Krimi... Duzu Na slovenskom webe Skylink tieto stanice, okrem ČT 1, ČT 2 a ČT 24, uvedené v ponuke nie sú, lebo ich Skylink šíri neoficiálne... teda to znamená, že ich môže kedykoľvek vypnúť. Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
RE o SMS viemSkylink karta už prepadla, ja ju už neovnovujem, ale skončila v 2019 v októbri myslím. Odvtedy som neobnovoval, ale tam treba nejaký 8€ reaktivačný poplatok zaplatiť myslím iba + balíček samozrejme. Ja neudržujem kartu, len zoznam naladených kánalov udržujem aktuálny. CZ kanály na stránke Skylink nie sú jasné z lebo Prima Max alebo krimi napríklad ide, kým Prima cool alebo Prima love nie, a Prima zoom viacerí vyradili, iný ju ponechali v ponuke. Tak zo stránky Skylink sa o neoficiálnej dostupnosti CZ kanálov na slovenských kartách nedozviem nič, niektoré mali vyraďovať operátori a Skylink ich nejaký čas nechal až neskôr vyradil, a či už vyradil ČT sport, Prima zoom, Prima cool a Prima Max z tak to tam nezistím, chcem mať svoje poradie a nie FAST scan. Mám navyše aj programy z iných pozícii ktoré FAST scan nemá a 2 operátorov naladených. Ale pre SK región chcem mať naladené aj nefunkčné kanály ale na konci , funkčné chcem mať pri ostatných ktoré idú oficiálne, a neoficiálnu funkčnosť nemám ako zistiť, keď kartu už dlhšiu dobu nepoužívam a viem že niektorí vedia čo už nejde a čo ešte ostalo. Ide len o usporiadanie programov Skylink, ktorý nemám momentálne aktívny. Ale zoznam kanálov chcem udržiavať aktuálne naladený, teraz nedávno sa niečo menilo, tak som to prelaďoval a chcel som aj aktuálne usporiadať vypnuté kanály pre SK na koniec, keď už som robil údržbu zoznamu kanálov. Kvôli usporiadaniu nebudem teraz kartu obnovovať. Inak všimol som si ešte jednu vec, Stingray Classica ide momentálne nekódovane, zistil som to včera, a ide stále ešte aj dnes. Ide to aj vám? Môžte prípadne pozrieť. Nakoľko je to súčasť kombi, nie každý to má dostupné, ak vám to ide, môžte pozrieť, ak by vás to zaujímalo, kým to ide FTA. |
LukyT
![]() |
|
Však právePráve preto sa pýtam ,lebo o neoficiálne šírenych sa nedozviem nič, ako tu písal niekto vyššie, že na stránke sa všetko dozviem. |
LukyT
![]() |
|
Montevideo24-ky CZ i SK sú nekodované tak isto katolícke, to kedykoľvek trvá od rozdelenia na regiony, zatiaľ je to len príprava na párované el. karty v module alebo v Kaone a to ti je už dúfam jasné ako je to z výmenou kariet |
Duzu
![]() |
|
LukyTzatiaľ idú niektoré programy z 2 frekvencií súčasne do 3.12, potom už len z poslednej novej 12265 tam je 15pr len pre Skylink ako Nova Prima skupiny JOJ |
Duzu
![]() |
|
@LukyTTy udržuješ aktuálny zoznam kanálov, ktoré už 5 rokov nepozeráš ? Prepáč mi moju úprimnosť, ale príde mi to trochu prinajmenšom scestné. Fast scan to má celé zohľadnené, takže načo ? Ak máš AntikSAT, tak k nemu Ti stačí Skylink CZ región ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE ánoChcem mať udržiavaný zoznam kanálov Skylink aktuálnyz aj keď Skylink momentálne nemám, pre prípad občasného FTA vysielania ako teraz napríklad Stingray Classica, alebo občasnú aktiváciu Skylink karty aby som to nemusel ladiť potom ale mohol hneď pozerať ak si to prípadne aktivujem. |
LukyT
![]() |
|
@MontevideoJeště CNN Prima News. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
cesky balicek za 5 euruz by mohli konecne urobit zvlast cesky a slovensky balicekza 5 euro /mesic ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
@matino300ale veď urobili, akurát že len IPTV za 3,99/mes. |
Dzordzo
![]() |
|
@matino300To tu bolo tuším v roku 2018... Skylink ponúkal za poplatok všetky české stanice, avšak po zásahu televízií Markíza a Joj, musel Skylink túto ponuku stiahnuť lebo znova sa odvolávali na porušovanie vysielacích práv.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
@krupinoAno... nato som zabudol![]() Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
Balik CZ/SK na jednej karte v SKL@ matino300 : Veru tak, do asi konca 01/2019 sa to dalo spravit tak..Cez inkaso mi to zatial stale funguje za 104kc SK poplatok.. Ak by mi to nahodou zrusili, tak sa da ta IPTV verzia.. ale tu je vacsia konkurencia uz potom ![]() |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 179 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |