![]() |
|
SkyshowtimePoprosil by som o radu pred nedavnom som si kúpil android tv stick nainstaloval skyshowtime všetko ide ale nechce mi spústat video . Viete mi poradiť Dakujem |
Michal43
Registrace: 11/2024 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: SkyshowtimeCo to znamena, vsetko ide a nechce spustat video? Mas nainstalovanu aplikaciu, si prihlaseny a potom...? Hlasi to nejaku chybu alebo co? Aky mas android stick? Velmi malo informacii...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: SkyshowtimeNo to je dobré, vsetko ide ale video nie. Dosť podstatna vec v tejto službe. |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
@black13aTv stick som kúpil zo sheinu . Chcem si pozriet film alebo serial spustim to načitava a po chvili to vypne , trailery na filmy idu . Mam tam nainštalovane aj hbomax a sweettv a tie idú v pohode |
Michal43
Registrace: 11/2024 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: SkyshowtimeNebude to nejaky problem s Widevine DRM ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 626 |
![]() |
|
RE: SkyshowtimeMáš nastavený správný čas? |
pekor
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: SkyshowtimeTo bude naozaj asi problem s DRM ochranou alebo celkovou kompatibilitou toho streamovacieho TV sticku. Zoznam kompatibilnych zariadeni najdes na stranke SkyShowtime. Kupovat to zo Sheinu asi nebol najlepsi napad.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
@black13aMo asi tak😱Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: SkyshowtimeA jinak stick bych v životě nekoupil.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeStick musi byt certifikovany, mam Xiaomi stick a box Nokia. Stick nie je zly, ale ma malu pamat, nosim ho na dovolenky, to dam aj do vrecka. Nokia je samozrejme ina liga, ale na SkyShowtime si vystacis aj so stickom.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 626 |
![]() |
|
SkyshowtimeMěl jsem stejný problém u Android boxu Xiaomi S, ale už si nepamatuji jak jsem to vyřešil ☹️ tzn. je to řešitelné a zřejmě u této aplikace nic neobvyklého. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
@LucaBrazzaAno taky mám Nokia 8010 a úplná spokojenost. Jinak Skyshowtime jsem taky měl a šlo jako hodinky. Tak nevím v čem je u @Michal43 problém.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeProblém je v tom, že nemá certifikovaný Widevine v android sticku. Nezáleží na tom či je to stick alebo box. Ja mám premietačku s tabletovým Androidom a neide SkyShowtime na tom, pustiť sa dá, upútávky tiež ale nič sa nedá spustiť. Našťastie to má HDMI vstup a cez chromecast sa dá.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskJá mám kámoše. Má box čína za 1000Kč. A na něm se u Antik tv a Magenta tv při přepínání programů nezvýrazní označený program. Tak nevidíš kde jsi. Jen Sweet tv funguje, tak jsem mu ho tam dal. Ostatní operátory jsem nezkoušel. Páč je nemám.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeTo je rozdiel, či je nejaká appka operátora alebo streamovacia služba.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
![]() |