![]() |
|
Jde nějakym zpusobem nahrávat z O2 TvDobrý denChci se zeptat dá se nějak nahrávat z O2 Tv. Chci si pro studijní učely nahrát sem tam nějaký fotbaloví zápas ale chci aby mi záznam zustal na trvalo. Skoušel jsem přes OBS studio ale to mi nahraje jen černou obrazovku předem děkuji za každou radu podotýkám zásnam chci jen pro svou potřebu. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Jde nějakym zpusobem nahrávat z O2 TvJako student bych zasel do knihovny a pohledal bych...No nic, rozumim. Dobry je StreamFab, ktery alespon ma 3 stahnuti zdarma v ramci testu. Nevim, zda funguje na O2. Jew treba zkusit. Pak je druha varianta, nejaky VideoCatcher nebo neco takoveho. Proste jako student nahrajes obrazovku na PC... Mnoho zdaru! Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 249 |
![]() |
|
NahrávaniePráve preto preferujem Magio na IPTV a nie Magio Go, nakoľko Magio Go nepodporuje klasické nahrávanie ako IPTV, škoda, že takéto služby sa rušia postupne, ostáva len satelit, kde sa to nedá takto obmedziť ale satelit časom skončí a ostane len IPTV bez nahrávania. Ešte dobre že ANTIK má nahrávanie na USB, ako tu niektorí písali, že ti to nie je relevantné pre nich, ale práveže teraz sa ukazuje nahrávanie na vlastný HDD že relevantné je, a je nás viac, čo chceme nahrávať dlhodobo, nie len na obmedzený čas do cloudu. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Jde nějakym zpusobem nahrávat z O2 TvPřes USB to nejde ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
SimplescreenrecorderNemám vyzkoušeno na O2TV, ale kdysi jsem používal Simplescreenrecorder na Linuxu. Ten si poradil i s tvrdou DRM třeba na VTM GoT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
@DjTommyNevím dost dobře, na co se ptáš. Pro nahrávání pořadu je přímo v aplikaci tlačítko. Úplně dole pod timelajnou jsou 3 tlačítka, stiskem si nahraješ libovolný počet pořadů, které jsou uložené ve schránce O2 asi na 30 dní. Pořad vyvoláš nahoře přes kartu NAHRÁVKY |
MMorous
![]() |
|
RE: Jde nějakym zpusobem nahrávat z O2 Tv@MMorousChápete psaný text? Říká, že chce, aby mu to zůstalo natrvalo, ne aby se mu to za 30 automaticky vymazalo :) |
johny265
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
@johny265Ano chápu. Psaný text jsem si přečetl a poradil nahrát přes USB. Jako druhou a lepší variantu doporučuji nahrát pořad nejprve přes menu O2TV na 30 dní, kdyby se to napoprvé nepovedlo, a poté přesným výběrem nahrát vybranou stopáž na disk naostro. Teď je na Vás navrhnout další způsob. |
MMorous
![]() |
|
RE: Jde nějakym zpusobem nahrávat z O2 TvJá jsem taky z těch, co preferují vlastní záznam přes USB na HDD. O2 Tv mám zdarma k internetu, a pokud vím, nejde z ní nahrávat na vlastní uložiště. Kdyby tam vysílali nevím co světoborného, tak bych mohl zkusit nahrávat přes HDMI vstup na DM900, DM920, nebo VU+ Duo 4k, ale zatím jsem nezkoušel, jestli tam není nějaká ochrana.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
RE: Jde nějakym zpusobem nahrávat z O2 TvKdysi to šlo na starých boxech nahrávat ty byly zrušeny. Někdo říká nahrávat v PC obrazovku bandicam nezkoušel jsem to. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 426 |
![]() |
|
RE: Jde nějakym zpusobem nahrávat z O2 TvNahrávám klasicky z přijímače na USB ale někdy se stane,že nemám začátek nebo konec.Řeším to tak,že co mě chybí nahrávám přes sken obrazovky na pcz O2 nebo Skylinku a v editoru si to spojím a odstraním reklamy.Samozřejmě musí být program který ten sken dokáže. Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
@DjTommyAk Vám ide len o obrazový záznam, potom odporúčam toto - nahrá všetko, čo prejde cez jeho cez HDMI vstup a zobrazí sa cez výstup do TV.https://www.youtube.com/watch?v=iCqpmqAC-5A |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@LukyTVšude je chleba o dcou kůrkách, satelit zase neumožňuje zpětné shlédnutí z archivu,. takže ano, můžeš nahrát, ale nesmíš zapomenout předem nastavit, nehledě na možný (u sportu běžný) časový posun vysílání.... u TV přes net to neřešíš, ale prostě se v EPG vrátíš zpět. |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
@PepaJožkaAno přesně. A pro to já dávam přednost IPTV Magenta tv, kde si posouvám vysíláni jak potřebuji. Manželka kouká na satelit a když potřebuje tak ji ty pořady Inkognito nebo Na lovu, na co kouká pustím z Voyo nebo Prima+. No jsme už starší a senilní😄Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Jde nějakym zpusobem nahrávat z O2 TvBandicam z O2 nefunguje, vyzkoušeno![]() |
jasekroman
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
@PepaJožkaLenže niektorí umožňujú za jedno predplatné oboje. Akurát, či vyhovuje ponuka programov. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
@KasrKterá IPTV/OTT umí nahrávat na vnější úložiště? |
PepaJožka
![]() |
|
@DzordzoTento grabber neznám, ale obecně jsou určené pro záznam z herních konzolí, pokud tedy nemají chráněný výstup, nebo jiných zdrojů HDMI bez ochrany - třeba kamery a podobně. Nebo nahrávat z analogových výstupů. Obecně videograbbery neumožňují nahrát z HDMI obsah, chráněný ochranou HDCP - tedy výstupy například DVD či Bluray přehrávačů či boxů internetových poskytovatelů.Ale výstup HDMI z počítačů HDCP ochranu neobsahuje, takže odtud nahrávat lze a pokud máme zapnutý i zvuk přes HDMI, pak jej nahraje.Ale třeba můj AverMedia C285 Capture box nenahraje vícekanálový zvukový tok, jen stereo. Z linux satelitního přijímače se mi cvičně podařilo překonat HDCP ochranu pomocí aktivního rozbočovače HDMI, kdy mám na jeden výstup připojený televizor, který HDCP odblokuje a na druhý mám připojený grabber. Musel jsem na satelitním přijímači přepnout zvukový výstup na stereo, myslím že ve formě nekomprimované, aby i zvuk grabber nahrál. Ale u novějších verzí HDCP už z HDMI výstupu nahrávat nejde ani za pomocí aktivních splitterů (zkoušel jsem DVD přehrávač) - na monitorovém výstupu grabberu se objeví jen hlášení, že videosignál je chráněný. Záleží taky na konkretním HDMI rozbočovači - na některých to nejde vůbec ani s nejstaršími a nejjednoduššími verzemi HDCP - skrovné zkušenosti moje a z četby i zahraničních diskuzních fór (před časem). Takže asi jen, pokud ten internetový stream zobrazíte na počítači, pak nahrát buď z HDMI grabberem, nebo programem pro záznam obsahu obrazovky a současně i zvuku...já mám skrovné zkušenosti jen s tím zachytávačem od Averu. Častěji jej používám pro digitalizaci z VHS. Když to zestručním, tak není zaručeno, že s přístrojem z odkazu nahrajete přes HDMI z nějakého boxu to, co vidíte na televizoru či monitoru (protože i většina počítačových monitorů umí zobrazit obsah chráněný HDCP ochranou třeba z DVD přehrávače, ale málokdy se to v popisu dočtete). |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: Jde nějakym zpusobem nahrávat z O2 TvJá osobně nechápu, proč nelze z některých českých IPTV nahrávat na externí HDD. Mám 4 zahraniční IPTV a ze všech lze všechny kanály nahrávat na externí HDD ....DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
@geronimohTy 4 Tvé IPTV jsou legální služby? |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkaMají své stránky, platím je kartou, fungují. Nemám možnost zjistit vícDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
@PepaJožkaPísal si satelit-iptv. Na to narážam. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
![]() |