![]() |
|
Internetová Telly - dočasné zařazení programuZ důvodu dnešního zápasu fotbalové Evropské ligy mezi FC Viktoria Plzeň - Real Sociedad bude dočasně zařazen na internetovou TV kanál Sport 3 HD.Kanál je zařazen pouze z důvodu pokrytí tohoto zápasu stanicí Sport, během pátečního dne zase zmizí z nabídky. Stanice je dostupná v balíčcích Střední, Velký, Sport. Na satelitní službě dostupný nebude. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Internetová Telly - dočasné zařazení progr...Divný koukal sem na stránkách Skylink oni to mají zařazeny už v nabídce Skylink jako normální kanály |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@vokounekTen Sport 3 je aj pre Slovensko alebo iba Pre Českú republiku?Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Internetová Telly - dočasné zařazení progr...Logicky urcite iba pre CR, ved tym riesia ten problem so zapasom Plzen - San Sociedad, ktory v SR vysiela Joj Sport a preto ho nemozu vysielat na Sport 1 alebo 2.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@Zetor25Kdo má na Slovensku Telly (internetovou TV), pak je to i pro něj. A mít Telly na Slovensku není žádný problém, jde to legálně v pohodě. |
mediator12
![]() |
|
RE: Internetová Telly - dočasné zařazení progr...Sport 3 mám v Českej verzii Sweettv ako je to u vás?Dnes je tam pridaný.Možno by bolo dobré keby to potom spustili spolu s Sport 4. ![]() Obsah by sa našiel. Lebo to číslovanie bude podobne ako pri Premier Sport. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@Zetor25Jo už včera Sweet cz a Sledování tv.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
StředníAhoj mám balíček Telly střední a sport 3 se mi neobjevil aplikaci jsem nekolikrat restartoval a porad nic vám jede?Děkuji. |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: Internetová Telly - dočasné zařazení progr...Kdo by chtěl mít čerstvé info o novinkách v Telly, případně nějaké technické dotazy, pak je tu facebooková skupina Technická podpora Telly :https://www.facebook.com/groups/technicka.podpora.telly |
mediator12
![]() |
|
![]() |