Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Internetová Telly - dočasné zařazení programu

Z důvodu dnešního zápasu fotbalové Evropské ligy mezi FC Viktoria Plzeň - Real Sociedad bude dočasně zařazen na internetovou TV kanál Sport 3 HD.

Kanál je zařazen pouze z důvodu pokrytí tohoto zápasu stanicí Sport, během pátečního dne zase zmizí z nabídky.

Stanice je dostupná v balíčcích Střední, Velký, Sport. Na satelitní službě dostupný nebude.

mediator12
Registrace: 12/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Internetová Telly - dočasné zařazení progr...

Divný koukal sem na stránkách Skylink oni to mají zařazeny už v nabídce Skylink jako normální kanály

vokounek
Registrace: 9/2023

@vokounek

Ten Sport 3 je aj pre Slovensko alebo iba Pre Českú republiku?

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

Logicky urcite iba pre CR, ved tym riesia ten problem so zapasom Plzen - San Sociedad, ktory v SR vysiela Joj Sport a preto ho nemozu vysielat na Sport 1 alebo 2.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@Zetor25

Kdo má na Slovensku Telly (internetovou TV), pak je to i pro něj. A mít Telly na Slovensku není žádný problém, jde to legálně v pohodě.

mediator12

Sport 3 mám v Českej verzii Sweettv ako je to u vás?Dnes je tam pridaný.
Možno by bolo dobré keby to potom spustili spolu s Sport 4. ;)
Obsah by sa našiel.
Lebo to číslovanie bude podobne ako pri Premier Sport. :)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Jo už včera Sweet cz a Sledování tv.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Střední

Ahoj mám balíček Telly střední a sport 3 se mi neobjevil aplikaci jsem nekolikrat restartoval a porad nic vám jede?Děkuji.

Tielk
Registrace: 11/2007

Kdo by chtěl mít čerstvé info o novinkách v Telly, případně nějaké technické dotazy, pak je tu facebooková skupina Technická podpora Telly :
https://www.facebook.com/groups/technicka.podpora.telly

mediator12

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra